Artan

224,40 10 12:40
43,38 9.99 12:40
46,46 9.99 12:40
59,45 9.99 12:40
88,05 9.99 12:40
Artan Hisseler

Azalan

39,02 -31.54 12:40
9,63 -9.92 12:40
304,00 -9.32 12:40
17,57 -8.82 12:40
1,26 -6.67 12:40
Azalan Hisseler

İşlem

3.204.291.990,36 12:40
3.019.761.418,75 12:40
2.910.312.366,10 12:40
2.538.916.739,60 12:40
2.187.864.357,74 12:40
Tüm Hisseler
Sayfa 720/880 İlkİlk ... 220620670710718719720721722730770820 ... SonSon
Arama sonucu : 7973 madde; 5,753 - 5,760 arası.

Konu: Rakı Sofrası IX

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Karadenizin yeşillikler diyarı..şehri İstanbul .
    Gönderi
    20,161
     Alıntı Originally Posted by FIRTINA Yazıyı Oku
    Sn. Yönetici, ne demişler '' davul bile dengi dengine çalar ''

Sizin sofranıza oturmam için 40 fırın ekmek yemem lazım.

Aynı sofrada olursak sorun olmaz ismo, ben masada idare ederim seni, saki'lik yaparım,

duracağın yerde, sadece su veririm..

Sn Yönetici değil İsmo, Selim abi.....
    Forum kurallarını okumak için tıklayınız

Forumun Altın Kuralı : Forumda okuduğunuz bilgileri fikir vermesi amacıyla ve mantık süzgecinden geçirerek değerlendirin. Hiç kimse sizi tanımadan size para kazandırmak heveslisi değildir. Hayatta karşılaşmadığınız ve adını soyadını dahi bilmediğiniz bir kişinin tavsiyesi ile senet almaya/satmaya kalkışmayın, sonu %99 hüsran olacaktır..

Not: hisse başlıklarında dini ve siyasi ile futbol taraftarlığı yazıları kabul edilmiyor.

2.  Alıntı Originally Posted by FIRTINA Yazıyı Oku
    FIRTINA nickini kişiliğime özdeşleştiği için aldım. Ben neysem O'yum,İçim neyse dışımda O'dur.
    ...
    Hoşgeldin sevgili FIRTINA.
    Ne güzel yaptın gelmekle, özledim yazılarını görmeyi. Zaten tek özleyen de ben değilim, bütün Sofra dostları özledi.
    ...
    Bizler; kaç yıldır defalarca, bilmem kaç kilometre ötelerden, sadece bir akşam beraber olabilmek için bir araya gelen kişileriz.
    Aynı sofrada oturup, adabıyla damnatabileceğimiz kaç kişi var her birimizin etrafında; çok değil.
    Yıllar boyunca kurulmuş olan böyle değerli bağlar, kırgınlıklara kurban edilmemeli, zaman içinde yerini tebessüme bırakmalı zira böyle yapmayı geçmiş yıllara borçluyuz.
    ...
    Bu kadar cumartesi vaazı yeter; bütün dostlara güzel bir hafta sonu dilerim.
    Her şey sudan meydana gelmiştir.
    Thales

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    FB.C.Bursa
    Gönderi
    838
     Alıntı Originally Posted by InFeRnO Yazıyı Oku
    Ne güzel yaptın gelmekle, özledim yazılarını görmeyi. Zaten tek özleyen de ben değilim, bütün Sofra dostları özledi.
    ...
    Bizler; kaç yıldır defalarca, bilmem kaç kilometre ötelerden, sadece bir akşam beraber olabilmek için bir araya gelen kişileriz.
    Aynı sofrada oturup, adabıyla damnatabileceğimiz kaç kişi var her birimizin etrafında; çok değil.
    Yıllar boyunca kurulmuş olan böyle değerli bağlar, kırgınlıklara kurban edilmemeli, zaman içinde yerini tebessüme bırakmalı zira böyle yapmayı geçmiş yıllara borçluyuz.
    ...

Hakikaten özledik.

4.  Alıntı Originally Posted by InFeRnO Yazıyı Oku
    ...
    ...
    Bayağı güzel şeyler de yazarmışsın.
    Efferim sana.

5.  Alıntı Originally Posted by hamdido Yazıyı Oku
    Bayağı güzel şeyler de yazarmışsın.
    Efferim sana.
    Dedecim, ben daha neler neler yazıyorum, şiirler yazıyorum, koyuyorum.
    Cinaslı kafiyeli koyuyorum, uyaklı koyuyorum, kasideli koyuyorum.
    Sonra hep siliyoo bunlağ
    Thales

6.  Alıntı Originally Posted by FIRTINA Yazıyı Oku
    FIRTINA nickini kişiliğime özdeşleştiği için aldım.
    ...
    Ben de sana avatar buldum; hem-i de kımıl kımıl

Thales

7. En iyisi fazla kalp kırmadan gidebilmektir.

Kalın sağlıcakla .......

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Karadenizin yeşillikler diyarı..şehri İstanbul .
    Gönderi
    20,161
    kırılan kalp olsun, tamir edilir...

rakı bardaklarına bir şey olmasın..
    Forum kurallarını okumak için tıklayınız

Forumun Altın Kuralı : Forumda okuduğunuz bilgileri fikir vermesi amacıyla ve mantık süzgecinden geçirerek değerlendirin. Hiç kimse sizi tanımadan size para kazandırmak heveslisi değildir. Hayatta karşılaşmadığınız ve adını soyadını dahi bilmediğiniz bir kişinin tavsiyesi ile senet almaya/satmaya kalkışmayın, sonu %99 hüsran olacaktır..

Not: hisse başlıklarında dini ve siyasi ile futbol taraftarlığı yazıları kabul edilmiyor.

Sayfa 720/880 İlkİlk ... 220620670710718719720721722730770820 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •