Sayfa 724/1007 İlkİlk ... 224624674714722723724725726734774824 ... SonSon
Arama sonucu : 8053 madde; 5,785 - 5,792 arası.

Konu: Viop XL

1. Zamanında çalışırken bir yöneticim vardı, borsa ile ilgilenirdi. O zaman internet filan yok, cep telefonu da yok. Bazen toplantıya girer çıkarız. Masasından bir kaç telefon ederdi. Ya ariston bu toplantı bana çok pahalıya patladı derdi.

Şimdi insanlar alarm vs kuruyordur bilemiyorum. Tuvalate gidip gelirken, çay demlemeye giderken hareketler olabiliyor herkes deneyimlemiştir.

Telefonu ve whatsapp'ı kapatmak da bir alternatif.

Zamanında bir akşam iş yerinden aradı bir müdüre. Normalde beni aramaya yetkisi olmayan kişi. Ben de cevap vermedim, Ertesi gün ben gece seni aramıştım dedi, kadın. Ben de banyodaydım çıkınca geç olduğu için aramadım dedim. Kadın utandı çok özür dilerim vs.

İnsanlar mesaj atıyor anında cevap bekliyor. Bu dünyada sevenin çok ise o da problem sayılır.

Bu arada her insan en çok onu sevmeni istiyor. Hatta bir arkadaşım, biz senin kaç yıllık arkadaşınız bu adam daha yeni sen onunla ilgileniyorsun demişti. Adamı tanımadığım için o anlatıyor dinliyorum arada soru soruyorum, yani benim yaptığım normal. İş yerinde de bir çalışan sen en çok yeniler ile ilgileniyorsun biz de burada çalışıyoruz diye şikayet etmişti, ben de sen bir büyük hata yap bakalım senin yanından ayrılıyor muyum demiştim. Arkadaşımın çocukları var, daha büyük olan beni de dövün demiş, incelenmesi gereken bir durum.
    Son düzenleme : ariston; 17-04-2022 saat: 14:13.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

2. Bu borsa temelde güzel bir icat. Alıcı ve satıcı karşılıklı buluşuyor. Genelde itirazlarımız daha az manipulasyon, daha fazla şefaflık olması, fiyatların karşılıklı gönül rızasına dayanır olmasının sağlanması.

3. Bir yeğenim vardı genç kız. Bu dünyada erkekler otopark gibidir, iyileri çoktan tutulmuştur demişti.

Bunu hisseler için de diyebiliriz.

Daha ileri gidersem, iyi insanları ya Tanrı ya iblis çoktan sahiplenmiştir, sahipsiz iyi bir insan bulmak gerçekten çok zor.

İflas riski olan 72 ülkeden biriyiz
    BM raporuna göre..

Seçime kadar gideriz.
    Düşe, kalka..

MACAR başkanın yeniden seçilme sebebi belli olmuş..
    Ülkemde 1 mülteci dahi istemiyorum, sloganı..sıfır mülteci
    Sınırı zorla geçenlerde hapiste..

SM-A315F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Son düzenleme : keremalkm; 17-04-2022 saat: 21:54.

5. Öğleden sonra uyudum. Geçenlerde rüyalar karın doyurmuyor diye içimden geçmişti, ilk defa rüyamda karnım doydu, hatta kalkınca bu sefer iştahım olmadığından bir şey de yiyemedim şimdi bir konserve yedim kendime geldm.

Rüyamda borsada bir spor klübünün genel kuruluna gitmiştim, oradaki kokteylde güzelce doyurdular. O arada bu klüp küme düşmüş ben de seneye tekrar çıkar diye hisseleri satmadım. Bana dediler salak keşke satsaydın, süper ligden düşen klüplere TSMF el koyuyor ekonomik bütünlük deyip her şeyi alıyorlar, hisseler de iptal edilir vs. Ben de panik oldum, git lot altı ATM'den sat dediler vs. Bu arada benim daire de bunların tesislerinde olduğu için orayı da hafta sonu kamulaştırmaya başladılar, rüyadayken oldukça maceralı idi.

Bu TMSF el koyması can sıkıcı bir şey, şuyu var, buyu var diyorsun sonra elde bir şey kalmayabiliyor.

O tip riskleri unutmamakta fayda var.

Bu işlerin şarkısı da var.
    https://www.youtube.com/watch?v=cKmBO0zEV8w
    Mazhar Fuat Özkan - Anında Görüntü (Official Audio)

6. Biraz geriye doğru okudum ..

Hala shortta ısrar edip angarya iş çıkaranlar var...
    Spotta olunca düşüş tepkileri yükseliş tepkileri yormuyor..

M2101K9AG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7.  Alıntı Originally Posted by KaraKemal Yazıyı Oku

bankalar endeksinin son 6 ayında iki kritik fiyat boşluğu oluştu, 1.boşluk 15-kasım bbva garan çağrı haberiyle, 1500 üstünde boşluk bıraktı ve sonraki düzletmede boşluk korundu.. 2.boşluğu pazartesi bıraktı, 17.aralık güniçi zirvesi olan 1975 üstünde ve cuma kapanışının 20 puan üstünde başladı ve 100 puan daha yukarı yürüdü, bugünkü en düşük 2022 görerek 2079 kapattı.. boşluk 100 puan aşağıda kaldı- boşluğun dolduğu seviye 1980 stop olmak üzere long gidilebilir, kısa vadeli hedef 2450- 2500 olur

risk yüzde 5, reward yüzde 15-20
    bankalar endeksinde son durum

3-4 gündür dinlendi bankalar,
    bu hafta yukarı kopması büyük ihtimal

8.  Alıntı Originally Posted by oyunagelenadam Yazıyı Oku
    Biraz geriye doğru okudum ..

Hala shortta ısrar edip angarya iş çıkaranlar var...
    Spotta olunca düşüş tepkileri yükseliş tepkileri yormuyor..

M2101K9AG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Nerelerdesin sen? Herşey yolunda mı?

Sayfa 724/1007 İlkİlk ... 224624674714722723724725726734774824 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •