Sayfa 724/1200 İlkİlk ... 224624674714722723724725726734774824 ... SonSon
Arama sonucu : 9598 madde; 5,785 - 5,792 arası.

Konu: Orta uzun vadeli (Boğa) hedefe kadar disiplin

1. Üstadlar Merhaba
    Bu haftalarda yapılacak olan Res ihalesine enerji hissesine yarar mı?
    Birde Sacro üstaddan Prizma yorumu alabilir miyim?

SM-N9000Q cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Alıntı Originally Posted by mojetbit34 Yazıyı Oku
    len hemşo bana dümen çekme yaş 48 biz o yollardan geçeli çoh oldu net yaz dümensizzzzz
    Net olan ayne soyle hemso.Stop icin tepeden bi kismini sattim.Yani o petrol isine girmedim.Cok az hisse kaldi eski zirvelerin geri donmeyen.Yani kaliteli hisseler ebabinda dedim.Goody jants ve icecekte ecukte pnsut tutuyoruz.Sagda solda tupras dillendiriyorlar halen ama bence oda anca bi kac lira gider.2.ceyreklerden sonra pala meydana iner.uzun zamandir gorunmuyordu.isleri algoritmikcilere biraktiydi
    hehhh Eylul gibim hemso balik sezonu baslar, iste o zaman pala aglari guverteye cekince vayyyy milletin haline
    Bist baskani 100 K larin tadina bakalim deyip duru ama is 120 K olunca biraz farkli yone gidebilir.
    Gittiler kablolari london borsasina bagladilar iyi halt ettiler.Sanki bizimki sarj olacak oradan.Ocak basi sifirlari atiyoruz deseler hic sasirmam.Hikaye lazim hemso, hikaye yohsa pala'da yohhhh
    Yil sonu tum endiselere rahmen 150 K hayal bilem degil .
    Tatil yapaciz emme, bu algoritmalar raht vermiii
    YTD

3.  Alıntı Originally Posted by Goodbye Yazıyı Oku
    Net olan ayne soyle hemso.Stop icin tepeden bi kismini sattim.Yani o petrol isine girmedim.Cok az hisse kaldi eski zirvelerin geri donmeyen.Yani kaliteli hisseler ebabinda dedim.Goody jants ve icecekte ecukte pnsut tutuyoruz.Sagda solda tupras dillendiriyorlar halen ama bence oda anca bi kac lira gider.2.ceyreklerden sonra pala meydana iner.uzun zamandir gorunmuyordu.isleri algoritmikcilere biraktiydi
    hehhh Eylul gibim hemso balik sezonu baslar, iste o zaman pala aglari guverteye cekince vayyyy milletin haline
    Bist baskani 100 K larin tadina bakalim deyip duru ama is 120 K olunca biraz farkli yone gidebilir.
    Gittiler kablolari london borsasina bagladilar iyi halt ettiler.Sanki bizimki sarj olacak oradan.Ocak basi sifirlari atiyoruz deseler hic sasirmam.Hikaye lazim hemso, hikaye yohsa pala'da yohhhh
    Yil sonu tum endiselere rahmen 150 K hayal bilem degil .
    Tatil yapaciz emme, bu algoritmalar raht vermiii
    YTD
    heh on nomre oldu bu eline sağlık üstad kısmet biraz geyik vs olsun maksat şaka bi yana süper yorumlamışsın
    bilmeden yazma düşünmeden konuşma.......

4.  Alıntı Originally Posted by Sacrosanct Yazıyı Oku
    Uzun zamandan sonra bir tane bende grafik atayım bakalım.

Özlemişim grafik atmayı. :D

#Trcas

Ustacm hoşgeldin 😁😁

Teşekkür ederz

5. Fenerden hiç bahsetmiosun sacro abi roket mi olcek bu

General Mobile 4G cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6. trcas da dümen çekiyo bence
    bilmeden yazma düşünmeden konuşma.......

7. fener euro ve dolar bazlı son 10 yılın dibinde. lig basladığında gezeceği ilk 2 aralıktır. iyi bir başlangıçta 2 ve 3. çizgi arasında gezer. şampiyonluk beklentisi oluşmaya başladığında ise 3. çizgiyi kırar ve zirveye gider. eski zirveleri de şampiyonlukta gelmişti. Yine neden gelmesin?

8. Üstad lar bı ara * bryat *a bakar mısınız ... teşekkürler...

Sayfa 724/1200 İlkİlk ... 224624674714722723724725726734774824 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •