Sayfa 725/999 İlkİlk ... 225625675715723724725726727735775825 ... SonSon
Arama sonucu : 7990 madde; 5,793 - 5,800 arası.

Konu: Viop - XXI

Alıntı Originally Posted by iki gozum Yazıyı Oku
    Sende yapabilirsin,bu ülkede iş yapana yasak yok,sadece şartları yerine getir.
    Sektörler içinde en RİSKli olanı inşaat sektörüdür.
    Konuyu bilmediğiniz için özet geçeyim.
    Arsa imarlı olacak.(Belediye onaylı)
    mimari proje çizdireceksin.(Mimar çizecek)
    Beton ve demir.(Mühendis heseplayacak)
    Hazır beton kullanıcaksıb.(beton şirketi test için örnek alacak)
    Beton dökerken denetleme şirketi gelip demir,kalıp vs görecek kontrol edecek izin verirse beton dökebilirsin.
    Yapı kullanma izin belgesini belediyenin yetkili kurumlarından alacaksın.

Ne anlatıyorsun bana ya

İyi misin sen!!

Liyakatsız belgesiz eğitimsiz meslekmi olur

Bundan 10 yıl önce dedimki web tasarım kursuna gideyim de web tasarlarım para kazanırım dedim gitmeden önce bir araştırayım dedim adamlar 5 tlye web bakımı yapıyoruz dediler hemde 18 yaşında yeni mezunlar dedimki sonra kendime neyin peşindesin geç kaldın hatta bunu ispatlamak için işkurun web tasarım elemanı ilanına başvuru yaptım bana ne deseler iyi abi bize bekar genç 18 yaşında adam lazım koşturacağız ucuza çalıştıracağız

Daha sonra bir olayımı daha anlatayım

Kendim adalet mezunuyum zabıt katibi sınavına gireceğim 150 ilana 3 bin kişi başvurmuş adalet mezunu olması gereken dışında bilgisayar mezununu bile kontenjana dahil etmişler

Kısacası demek istediğim şu

Müteahhit ameledir mimarı mühendisi yönetmesi iş değil bizi yönetenlere zaten malum

Haberi yayınlayan NTV kanalı,onlara danışın lütfeeen.
    sen hangi kanalınki sana uyarsa onu vermiyon mu
    keyborsadan kıçına tekmeyiş bu yüzden yiyip kovulmadın mı
    bide benim üyeliğimi silin ayağı çektin koyuverdiler kapıya
    bir halt olacağı yok.

3.  Alıntı Originally Posted by iki gozum Yazıyı Oku
    Zannımca bu olayı Sabancı ailesi yapmamıştır,depoda çalışan art niyetli çalışanlar sorumlu veya sorumlular yapmıştır.
    Pamuk balyaları kantar ile girer kantar ile çıkar,eleman balyalardan pamuk tır tıklamıştır bu açığı su ile kapatmak istemiştir,zengin olunacak miktar değildir ama yapılan yanlıştır.(bence)
    (Eski çarşımızda pamuk,incir,kaysı,tütün depoları vardı patronlar malı bile görmezlerdi.)
    zannetmeyelim bence ...yıllar önce karamehmetlerin çukurova tekstil fabrikasında yangın çıktı... yangından önce balyaların taşındığı sigortadan para almak için bilinçli yapıldığı söylenmişti... aile evleri kendi aralarında anlaşmazlık üzerine satışa çıkarıldı..

işyerinde komşularım var amca çocukları çok zenginler ... ortak oldukları işyeri için geçen gün demir ustası çağrıldı ne kadar demir ne kadar vida harcanmış onu hesaplatıyorlar.. bu iş yerinide kullanmıyorlar... diyemiyorlarki... burası şu kadar para ister al ister ver...onlar için önemli parada değil(bindikleri araba parası daha fazla değerli).... anlayışlar çok farklı.. önceki mesajımda bunu ifade etmek istemiştim...zenginlerin azı hariç farklı bir düşünce yapısı var...

Alıntı Originally Posted by bb79 Yazıyı Oku
    Aynen

Nedir bu arkadaş AKP militanı bile bu kadar övmüyor ahaber zehirlenmesi olsa gerek
    Leylek oldukça iri bir kuştur. Boyu 110 ila 115 cm arasındadır. Ayakta duruken yerden yüksekliği 100 ila 125 cm arasındadır. Kanat genişliği 155 ila 215 cm, ağırlığı da 2,3 ila 4,5 kg arasındadır.
    Son düzenleme : iki gozum; 19-07-2020 saat: 23:04.

Alıntı Originally Posted by bb79 Yazıyı Oku

Ne anlatıyorsun bana ya

İyi misin sen!!

Liyakatsız belgesiz eğitimsiz meslekmi olur

Bundan 10 yıl önce dedimki web tasarım kursuna gideyim de web tasarlarım para kazanırım dedim gitmeden önce bir araştırayım dedim adamlar 5 tlye web bakımı yapıyoruz dediler hemde 18 yaşında yeni mezunlar dedimki sonra kendime neyin peşindesin geç kaldın hatta bunu ispatlamak için işkurun web tasarım elemanı ilanına başvuru yaptım bana ne deseler iyi abi bize bekar genç 18 yaşında adam lazım koşturacağız ucuza çalıştıracağız

Daha sonra bir olayımı daha anlatayım

Kendim adalet mezunuyum zabıt katibi sınavına gireceğim 150 ilana 3 bin kişi başvurmuş adalet mezunu olması gereken dışında bilgisayar mezununu bile kontenjana dahil etmişler

Kısacası demek istediğim şu

Müteahhit ameledir mimarı mühendisi yönetmesi iş değil bizi yönetenlere zaten malum
    Özel okul açmak için öğretmen olamaya gerek var mı?
    Özel hastahane açmak için doktor olmaya gerek var mı?
    Pastahane açmak için pastacı olmaya gerek var mı?
    İşin gücün lak lak.

20 bin kg pamuk yani 20 ton,eski man kamyonlar 10 ton taşırdı,yeni kamyonlar 20-40 ton taşır,yani rakam çok küçük,sabancıya bok atmaya deyecek bir rakam degil depoda yagmur almıştır belki,bu haberleri kim nereden bulup çıkarıyor anlamıyorum

Özel okul açmak için öğretmen olamaya gerek var mı?
    Özel hastahane açmak için doktor olmaya gerek var mı?
    Pastahane açmak için pastacı olmaya gerek var mı?
    İşin gücün lak lak.
    Bende onu diyorum işte müteahhit temeli ameleleliktir çünkü zamanında çok ezilmiştir

Doktor mühendis pastacıdan maalesef müteahhit olmuyor illa amele olacak

8. Başakşehir'i Tebrik ediyorum.

Sayfa 725/999 İlkİlk ... 225625675715723724725726727735775825 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •