Sayfa 726/1174 İlkİlk ... 226626676716724725726727728736776826 ... SonSon
Arama sonucu : 9554 madde; 5,801 - 5,808 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade VII

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    19,313
    Peker esas bilgileri seçime yakın açıklayacağım dedikten sonra vurucu tim gönderilecekmis üstüne,çünkü her açıklaması olay yaratıyor iktidar çevresinde,fısıltı duyumlara göre ailesi ve çocukları baskı altındaymış,zaten kendiside belirtiyor herseyi göze aldım diye,sadece korkum ailem diyordu...bakalım sonuç ne olacak

Alıntı Originally Posted by refaba Yazıyı Oku
    Peker esas bilgileri seçime yakın açıklayacağım dedikten sonra vurucu tim gönderilecekmis üstüne,çünkü her açıklaması olay yaratıyor iktidar çevresinde,fısıltı duyumlara göre ailesi ve çocukları baskı altındaymış,zaten kendiside belirtiyor herseyi göze aldım diye,sadece korkum ailem diyordu...bakalım sonuç ne olacak
    Ailesini niye cikarmadi ben onu anlamadim.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    19,313
    Bugün peşinden bu oldu

Sedat Peker cephesi: Göklerden gelen bir karar var! "Seçime 2 ay kala rezil olup, sonunuzu göreceksiniz"
    Sedat Peker'in Beykoz'daki evine yönelik silahlı saldırının ardından Emniyet kaynakları yaşanan olayın ‘örgüt içi hesaplaşma’ olduğunu belirtmişti. Peker cephesi Emniyet'i yalanladı.

https://www.yurtgazetesi.com.tr/gunc...u-h208910.html

Elimizi hizli tutup biz de birseyler kapsak surdan. Bitti bu Ruskiler.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    19,313
     Alıntı Originally Posted by 666 Yazıyı Oku
    Yazık,ne anlarlar jeolijiden,dogal sanattan,her tatile giderken yolum üstü oldugundan mutlaka oraya ugrardım

Yazık,ne anlarlar jeolijiden,dogal sanattan,her tatile giderken yolum üstü oldugundan mutlaka oraya ugrardım
    Bu cagda, sadece Turkiye'de boyle birsey olabilir diye dusunuyorum. Gercekten yazik. Hic gormek nasip olmadi oralari.

Sayfa 726/1174 İlkİlk ... 226626676716724725726727728736776826 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •