OCAK ayýnda 84 tl olan ANKARA / ÝSTANBUL YHT fiyatý son zamla 215 tl oldu..
ÝBB baþkanýný toplu taþýmaya zam yaptýðý için eleþtiren ulaþtýrma bakaný,bu konu hatýrlatýlýnca YHT TOPLU TAÞIMA DEÐÝL dedi..
OCAK ayýnda 84 tl olan ANKARA / ÝSTANBUL YHT fiyatý son zamla 215 tl oldu..
ÝBB baþkanýný toplu taþýmaya zam yaptýðý için eleþtiren ulaþtýrma bakaný,bu konu hatýrlatýlýnca YHT TOPLU TAÞIMA DEÐÝL dedi..
DÖVÜNMEYÝN.NEYE LAYIKSANIZ O ÞEKÝLDE YÖNETÝLÝRSÝNÝZ
Ýþ Bankasý, Rus ödeme sistemi MÝR'i kullanmayý yaptýrýmlarýn yönü netleþene kadar askýya aldý-Bloomberg HT
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Ýsrail Dýþiþleri Bakanlýðý Atama Komitesi, Ankara Büyükelçiliði Maslahatgüzarý
Irit Lillian’ýn büyükelçi olarak atanmasýna karar verdi.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
fener neden tavan oldu yawww. cimbom ve kartal dururken
DÖVÜNMEYÝN.NEYE LAYIKSANIZ O ÞEKÝLDE YÖNETÝLÝRSÝNÝZ
Kap : Saat 17:07:30 itibarýyla Endekse Baðlý Devre Kesici Sistemi Devreye girmiþtir. Borsamýz Pay Piyasasýndaki tüm sýralarda, Vadeli Ýþlem ve Opsiyon Piyasasýnda iþlem gören pay ve pay endekslerine dayalý sözleþmelerde ve Borçlanma Araçlarý Piyasasý Pay Repo Pazarý’nda iþlemler geçici olarak durdurulmuþtur.
Kap : Ýþlemler Pay Piyasasýnda saat 18:01'de kapanýþ seansý ile VÝOP Pay ve Pay Endekslerine dayalý sözleþmelerde sürekli iþlem yöntemiyle saat 18:08'de yeniden baþlatýlacaktýr. BAP Pay Repo Pazarý'nda iþlemler bugün yeniden baþlatýlmayacaktýr.
O zaman aldýklarýmý iptal edeyim,bende neden gerçekleþmedi diyordum,içlerinden FB pirimli,anlamadým gitti,diðer sportifler dökülüyor,TS ise hep batak,Garanti,Ýþ taban,Garanti 19.69-iþ 7.90,acep 666 denen bir zat vardý batakmý verdi,adamý uyardým,bu topikte geneli uyardým týnlamadýlar,24 milyar þaibeli para kayýtlarda gözükmüyordu,bu para babasýnýn hayrýna gelmediya
![]()
Borsayý saibeli sekilde yükselttiler milleti dolandýrdýlar,bunun bir yaptýrýmý olacakmý bakalým ???
Yer Ýmleri