Sayfa 726/1003 İlkİlk ... 226626676716724725726727728736776826 ... SonSon
Arama sonucu : 8024 madde; 5,801 - 5,808 arası.

Konu: Viop LXIII

1. 2023 seçimlerinde şimdi yukarıda topic açan zat ile iddialasmistik diğer köyde
    Buraya gelmiş
    Kilicdar kazanacak tek kişidir kürt oyu fln zirliyordu herkes gibi
    Tek 1 kisi aday olacak zorla ve kaybettirecek seçimi bilinçli şekilde çok kişiyle iddiaya girip kazanmıştım.
    2 gün gördüğüm
    Ozgur ozel 2. Kilicdar vakasıdir
    Sakın güvenmeyin
    Ekrem i eledi
    Dün Mansur u da çizdi
    Aday olup seçimi kaybettirmeye çalışacak
    İtirazı olan varsa peşinen söylesin

https://www.youtube.com/watch?v=tB85YXuiFqQ

çağrı mertten

Otokrasi: Bir Diktatörlük Rejiminde Yaşadığınızı Nasıl Anlarsınız?

ilber ortayli
    Bu gibi karmasa gunlerinde hapse girip
    Cikanlar, sonunda basa geceler...
    https://x.com/metropolmedya_/status/...sjeV2Iw0A&s=19

Alıntı Originally Posted by D83 Yazıyı Oku
    2023 seçimlerinde şimdi yukarıda topic açan zat ile iddialasmistik diğer köyde
    Buraya gelmiÅŸ
    Kilicdar kazanacak tek kişidir kürt oyu fln zirliyordu herkes gibi
    Tek 1 kisi aday olacak zorla ve kaybettirecek seçimi bilinçli şekilde çok kişiyle iddiaya girip kazanmıştım.
    2 gün gördüğüm
    Ozgur ozel 2. Kilicdar vakasıdir
    Sakın güvenmeyin
    Ekrem i eledi
    Dün Mansur u da çizdi
    Aday olup seçimi kaybettirmeye çalışacak
    İtirazı olan varsa peşinen söylesin
    Bu ihtimal benim de aklima geldi.
    Hatta dun bunu esime soyledim. Yok artik komplo teorisini ne cok seviyorsun dedi.
    Peki dedim; secimlere daha 3 yil var. Neden bugunden Cumhurbaskani adayini ilan etme isine girdiler. Son dakikaya kadar neden beklemediler dedim?
    Cevap alamadim.
    Ben de olaya suphe ile bakiyorum.
    Finalde ozgur ozel aday olursa, Erdogan yeni bir zafer daha kazanir.

5. Bunların (f r) tek ortak noktası para, karısını kızını satar ama parayı bölüşmeyi bilmezler..
    Halk açken bunu yapmak aptallık, iki seçenekleri var, ya herkese nass ayağına beleş cülus bahşişi verecekler ya da ayaklanmayı göze alıp gidecekler ama 1 trilyon dolar borcu takıp.. ayaklanm da saçma, demokrasiyi halk istemedi ki, Atamız verdi, sonuç da bu, Arap veya Afrika ülkelerinde olan halkın istemediği demokrasi ile bu kadar..
    Yok bu gelirse kurtuluruz da başka saçmalık, bu furuma yazma/okuma amacımız bir birimizi parasını çalmak, gökten gelmiyor bu para ki herkes masumu oynuyor, on yıl önce darbe oldu da f tayfa mı temizlendi de r temizlenecek..

6.  Alıntı Originally Posted by Denizdenizli61 Yazıyı Oku
    İşte Özgür Özel'in boykot çağrısı yaptığı liste:

Espresso Lab
    D&R
    Idefix
    Demirören AVM
    Kilim Mobilya
    Ülker
    Türk Petrol, Milangaz, Likitgaz
    TRT, Anadolu Ajansı
    TGRT'nin İhlas Ev Aletleri
    CNN Türk
    Milli Piyango, Misli, İddaa
    ETS Tur
    Özel ayrıca bazı şirketler için yarına kadar beklediklerini ve sürece göre yarın da listeyi genişletebileceklerini açıkladı.
    Ben zaten boykot ediyormuşum. Özgür 3 adım arkadan takip ediyor

7. Entübe insanlar konuşamaz, onları konuşuyor gibi göstermek, onların ağzından beyanda bulunmak büyük bir gaflettir. Entübe insanda fişi istediğin zaman cekersin, ama bu aslında onun için bir ızdıraptan kurtuluştur, bu yaşta beyin ölümü gerçekleşen bir insanın tekrar hayata döndürülmesi mucize değil imkansızdır. Bu iyi hali, birde kötü hali var, peki o nedir, normal şekilde ölmüş olması. Muhtemelen ilk şık geçerli. GPRS bayramoğlu, darıca, cayırova tuzla ortalarında bir noktayı gösteriyor.

8. 12 saat boyunca ğörüşmeleri sürmüş riyad'da, inşallah maden anlaşması imzalanır, akabinde gerisi ğelir,bizide baya etkileyeceğini tk fenden belli,
    yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643

Sayfa 726/1003 İlkİlk ... 226626676716724725726727728736776826 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •