Sayfa 728/1000 İlkİlk ... 228628678718726727728729730738778828 ... SonSon
Arama sonucu : 8000 madde; 5,817 - 5,824 arası.

Konu: Dolarda Yukselis Kacinilmaz

1.  Alıntı Originally Posted by Project42 Yazıyı Oku
    Arkadaşlar konuda okumuştum şimdi bulamadım.İdeal programı kullanıyorum bisttemiydi programdaymıydı bilmiyorum USD koduyla geçen bir şeyle dolar alıp satabiliyorduk ismi nedir ?
    Usdtrf olmasin
    Yatirim tavsiyesi icermemektedir. Her yatirim karari duyumlarla degil sahsi arastirmalar ile alinmalidir.

2. [QUOTE=bb79;3327915]
     Alıntı Originally Posted by bb79 Yazıyı Oku

filmi izledim başta sıkıcı geldi ama daha sonra seyri güzeldi.
    para piyasalarının özeti bu işte hangi enstrümanda olursa olsun açıkta bulsanız sistem buna izin vermiyor ki verse bile cezasını insanlara ödetiyorlar yani işin özeti kasa hep kazanıyor.

sistemi kuranlar üç kağıdı yasal hale getirmiş medyayı bürokrasiyi yargıyı her şey ellerinde bizde sistem içinde sistem kurarak para kazanacağımızı düşünüyoruz. büyük balık küçük balığı her zaman yutarmış boşuna söylenmemiş.

bir şirket düşünün bilançosu süper karı anlaşması çevresi vs. ama para kazanamıyorsun canları ne zaman isterse o zaman payına düşeni izin verdikleri kadar alıyorsun.

bizde bu piyasada para kazanmaya çalışıyoruz aslında haklıyız kendimizce 3 kuruşa kölelik etmektense umut dünyası deryasına kapılarak kazanırız diye ümit ediyoruz.

dünkü filmin özeti 3 kafadar parayı kazandı 1 koydu 5 aldı.

peki madalyonun diğer tarafı

6 milyon işsiz 4 milyon evsiz

binlerce hırsız içerisinden sadece 1 tutuklama.

soru şu: çok mu akıllıyız yada şanslıyız?

teşekkürler
    Bravo, ben buna hep halk kaybeder, devlet kazanır, devleti de gücü olan istediği gibi kurar diyorum, o yüzden devletcilikten nefret ediyorum, merkezi insan birey olan bir sistem kurulabilir mi bilmiyorum, ancak vicdani hür ve temiz insanlarla olur sanırım aksi takdirde her sistemi lehine kullacak kötüler olacaktır.
    Yatirim tavsiyesi icermemektedir. Her yatirim karari duyumlarla degil sahsi arastirmalar ile alinmalidir.

Alıntı Originally Posted by tospa Yazıyı Oku
    Alma lan gapı. Gapı alıp 5.85 i üzeri gidemezse süründürür bu bizi.
    Bir tane de olcum gapi olustursun 6 tl uzerinde. Biz yukaridan okutalim sonra gelsin kapatsin

SM-C5010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4. Dolarcilar pazar gunu oylar kime
    Oylar istikrara hedef 8 devammm

5.  Alıntı Originally Posted by alenichev Yazıyı Oku
    Bir tane de olcum gapi olustursun 6 tl uzerinde. Biz yukaridan okutalim sonra gelsin kapatsin

SM-C5010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Yok ağam düşüşçüleri sevindirsin önce bir gelsinler yazıp konuşsunlar sonra kaybolsunlar))

6.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Ben olsam karda yurur izimi belli etmem yeminlen, Reha GAYA'nin uslubu ve yazi stili, her zaman degisir!
    Evet çok haklısınız ta ki bir trol sizle karşılaşana kadar

7.  Alıntı Originally Posted by dimitris Yazıyı Oku
    Kriz derinlestikçe her şeyin sahtesiyle daha çok karşılaşacağız.
    En güzeli elektronik para diyecem.
    Onunda binbir çeşit riskleri var.

8.  Alıntı Originally Posted by shorts Yazıyı Oku
    zamanında o kadar manipulasyon yapıp tablo terse dönünce başlıktan bir anda sessiz sedasız uzayanlar aynı nicklerle gelecek kadar yüzsüz değillerdir herhalde.. başka nicklerle gelirler büyük ihtimal.
    Bu arkadaşlardan birini insanları kışkırtma diye uyardığımızda,bir sürü saçmalamıştı,zaten o zaman bile değişik nikle gelmişti power-pc denen üye..

Sayfa 728/1000 İlkİlk ... 228628678718726727728729730738778828 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •