Sayfa 728/1001 İlkİlk ... 228628678718726727728729730738778828 ... SonSon
Arama sonucu : 8006 madde; 5,817 - 5,824 arası.

Konu: Viop - XIV

1. Bugünkü toplantı TR saati ile kactaydi?

MI 8 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2. Dünkü belgeselde ilginç ifadeler vardı.

ABD de 1920 lere kadar vatandaşlar hisse almıyormuş yani zenginlerin birbirinden alıp sattığı şeymiş. 1920 den sonra devlet tahvil çıkarmış 6 ayda bir kupon ödemeli tahvilleri vatandaşlara satmış ve reklamlarda ünlüler kullanılmış. Sonra özel tahvil ve hisse senedi de satabilir miyiz diye düşünmüşler ve bu işler icat edilmiş. Yani bugünkün bitcoin pazarlaması yapıldığı gibi hisse pazarlaması başlamış. Kadınlar vs herkes hisseleri günlük bültenden takip etmeye başlamış, telgraf veya telex benzeri cihaz ile tüm eyaletlere fiyat bilgisi ve haberler gider olmuş. Olay balona 1929 da ulaşmış. ABD SPK sı SEC vs sonradan Roosevelt zamanında kurulmuş ve işler disipline edilmiş.

Yani gerçekte hisse senedi zenginlerin ilgi alanında iken halka inmiş. Borsada bazen hikayeler zenginlere yönelik bazen ise vatandaşa yönelik oluyor ve kafa ister istemez karışıyor.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

3. İnsanlik tarihinin en buyuk bulusu Fed. Tartismasiz😂

4.  Alıntı Originally Posted by Serkan23 Yazıyı Oku
    2009 da da yok tepki yok batacak şirketler var yok bilançolar kötü gelecek diye diye kimsenin eli al tuşuna gitmedi dimi?
    2009 ve sonrası da ne oldu da endeksler o kadar yukseldi?
    2009’da endeks çakıldıktan sonra %25-30 arttı ancak o yükselişin tepki olduğu anlaşıldı ve dibinin çok daha altına geldi bir süre sonra.

Toparlanması 5-6 ayı buldu.

Arap imama 2 dakika kulak verip, inanılmaz şeyler duydum, paylaştım.

https://twitter.com/Saka_larr/status...54680233488384

6.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Dünkü belgeselde ilginç ifadeler vardı.

ABD de 1920 lere kadar vatandaşlar hisse almıyormuş yani zenginlerin birbirinden alıp sattığı şeymiş. 1920 den sonra devlet tahvil çıkarmış 6 ayda bir kupon ödemeli tahvilleri vatandaşlara satmış ve reklamlarda ünlüler kullanılmış. Sonra özel tahvil ve hisse senedi de satabilir miyiz diye düşünmüşler ve bu işler icat edilmiş. Yani bugünkün bitcoin pazarlaması yapıldığı gibi hisse pazarlaması başlamış. Kadınlar vs herkes hisseleri günlük bültenden takip etmeye başlamış, telgraf veya telex benzeri cihaz ile tüm eyaletlere fiyat bilgisi ve haberler gider olmuş. Olay balona 1929 da ulaşmış.

Şimdi gerçekte hisse senedi zenginlerin ilgi alanında iken halka inmiş. Bazen hikayeler zenginlere yönelik bazen ise vatandaşa yönelik oluyor ve kafa ister istemez karışıyor.
    iyi de paul gogen in tablosunu alıp satıyo zenginler sothebys de filan
    onuyapıcak ky gelsin
    alnını karışlarız
    by buranın yolunu bilmez ya
    ya da ters manyale yatıran adamları vardır
    o köpeklerini yollar
    bütün bütün malı götürür
    orası ayrı
    ama onlar heralde gene esas ticareti kendi aralarında götürüyodur
    şurda malikanem var alırmısın motor yat eskidi
    hade sana satem muhabbeti
    değişen ney?

7.  Alıntı Originally Posted by Bear_Bull Yazıyı Oku
    % toplamları 110 çıkmasa iyiydi şaka şaka.

hasta olacağımı hissetiğim akşam

1 limonu sıkıp posasını çekirdeklerini ayırıp su bardağına bunun üstüne kaynar su + şeker karıştırıp içerim
    normal çay içiminden biraz hızlı boğazımı yakacak şekilde

hastalanmadan toparlarım hemen.
    hastalandıktan sonra yaparsam 3-4 gün de anca düzelebiliyorum.
    Farenin kedinin gizunden kacmadigi gibi sayilarda gozunuzden kacmiyor... Demekki muhasebe ile araniz iyidir.

Dogrusu: Greyfurt %60 limon %30 portakal %10.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Eskişehir / Duhul 2007
    Gönderi
    5,259
     Alıntı Originally Posted by Serkan23 Yazıyı Oku
    Çevrenizdekiler söyleyin bütün dolarları bozdursunlar 6 tl altına inmeden. Dolar out gayrimenkul ve hisse in
    50 tane 6450 put aldım bugün 23 tlden

100 tanede 6350 put diğer hesapta var 6000-6150-6200-6300 sattığım put ları dengelemek için.
    6250 altına inerse kar yazacak 90 Kısa future, 90 Uzun 6250 call var yukarı giderse 12 tl kilitli zarar edemez.

bu ay sonuna kadar dediğin rakamı bir yapsa var ya of of of.
    vob24 e toptan çibörek+ayran ısmarlattıracaksınız bana..
    Bear_Bull
    @BearBull26

Sayfa 728/1001 İlkİlk ... 228628678718726727728729730738778828 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •