Sayfa 728/1003 İlkİlk ... 228628678718726727728729730738778828 ... SonSon
Arama sonucu : 8022 madde; 5,817 - 5,824 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XX

1.  Alıntı Originally Posted by BOSPOROS Yazıyı Oku

Kendime masallar.!!!
    Masallar dünyası.!!!
    devletler dinlerden mutlaka kurtulmalı avrupada bilim ve sanat onun için ilerlemiş yükselmiş din devletlerine bilgi ve teknoloji satmıştır aynı zamanda bu ilkel din devletlerine medeniyet öğretmiş insan hakları getirmiş aynı zamanda TANRI sal gerçeklere ulaşmışlardır bu günkü din tacirlerine möllalara baktıkları zaman gençlerimiz dinlerden nefret etmişlerdir

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,523
     Alıntı Originally Posted by blackman Yazıyı Oku
    devletler dinlerden mutlaka kurtulmalı avrupada bilim ve sanat onun için ilerlemiş yükselmiş din devletlerine bilgi ve teknoloji satmıştır aynı zamanda bu ilkel din devletlerine medeniyet öğretmiş insan hakları getirmiş aynı zamanda TANRI sal gerçeklere ulaşmışlardır bu günkü din tacirlerine möllalara baktıkları zaman gençlerimiz dinlerden nefret etmişlerdir
    ...Ben bunun hakkında zaman,zaman yazı yazdım ve afaroz edildim,bu forumda din eleştirisi yapılmaz daha zamanı var...Alinin sözü güzel ama dinsizlik kvramında bir yanlışlık olduğu kesin,çünkü bilim dinlen uğraşmaz hatta ilgilenmez o işine bakar dünyanın iyiliği geleceği için

Erdoğan: (İsveç'in NATO üyeliği) Nihai karar TBMM'dedir, TBMM bu kararı vermedikten sonra burada herhangi bir adım atmak mümkün değil, onların Kongresi varsa bizim de TBMM'miz var

Erdoğan: (İsveç'in NATO üyeliği) Biden ile NATO Zirvesinde kapsamlı görüşmelerimiz olacak, kendisi ile görüşeceğiz, bu görüşmelerle temenni ederim ki bu sıkıntıyı aşarız

Erdoğan: Biden, elimden gelen tüm imkanı sarf ediyorum, dedi, bizden de aynısını istiyor, biz de dedik ki bizim olay ile sizinki çok farklı, bizim teröre karşı mücadelemiz var, Finlandiya teröre bulaşmadığı için Parlamentomuz bu işin önünü açtı

Erdoğan: Önce Avrupa Birliği’nde Türkiye’nin önünü açın, biz de İsveç’in NATO üyeliğindeki yerini açalım

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Yıllarca kayıtdışı ekonomiden dert yanıldı.Sanayide çalışanların asgari ücretli gösterilip maaşının üstünü elden ödenmesinden hem devlet hem sosyal güvenlik sistemi zarara ugruyor dendi.Şimdi Memura verilen 8.000 tl seyyanen zammın bundan ne farkı var?
    Kök maaş 14.000 net maaş 22.000 tl.
    Bu durumda vergi , sosyal güvenlik primi hangi maaştan ödeniyor acaba?
    32 yıllık ve emekliliği yaklaşan biri olarak kıdem tazminatı tavanına beni ve benim gibi emekli olacakları çok etkiliyor.
    Madem Tazminat tavanı tuik enflasyon oranına göre belirleniyor.Kuveyt miyiz maaşlar da %34 - %84 zamlar havada uçuyor.

5. Hollanda kadın güzellik kraliçesi olarak LGBT erkek birisini seçmişler.

https://www.tmz.com/2023/07/09/miss-...sgender-woman/

Alıntı Originally Posted by refaba Yazıyı Oku
    ...Ben bunun hakkında zaman,zaman yazı yazdım ve afaroz edildim,bu forumda din eleştirisi yapılmaz daha zamanı var...Alinin sözü güzel ama dinsizlik kvramında bir yanlışlık olduğu kesin,çünkü bilim dinlen uğraşmaz hatta ilgilenmez o işine bakar dünyanın iyiliği geleceği için

Kendime masallar.!!!
    Masallar dünyası.!!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

7. Cumhurbaşkanı Erdoğan ın üçüncü kez adaylığını YSK ye götüren yargıç Ahmet Çakmak, HSK nin hedefi oldu. Çakmak a farklı gerekçelerle iki kez yer değiştirme cezası verildi. Çakmak ın meslekten ihracı istendi.

Yargıç Çakmak a verilen cezalara konu olan soruşturmalar ve gerekçeleri ise dikkat çekti. Gerekçeler arasında -Dilekçede kalın karakter kullanmak, 24 saat içinde 860 kilometre uzaktaki geçici görevlendirildiği yere gitmemek, 12 yaşındaki çocuk hakkında tutuklama talep eden savcının eğitime alınmasını ve başsavcının hizmet aracının adliye için kullanılmasını istemek- yer aldı.

https://www.cumhuriyet.com.tr/siyase...Slider%20Haber

8. Sene 2017 aynı bu topicte yazışıyoruz...

Dolar 3,40 iken dolar pozisyonunda full boğayım.

Selka diye bir arkadaş vardı bu topicte yazardı.

Onunla tartışıyorduk.

Kendisi doları 3. sınıf hisse senedi sanmış olsa gerek hisse senedi mantığıyla hareket ediyor "burada çoğunluk dolar almışken dolar yükselmez" diyordu.

Ben de kendisine "Arjantin'de halkın %99'u dolar pozisyonunda peki senin mantığınla Arjantin pesosu niye dolar karşısında değer kaybediyor?" diye sorduğumda ERROR vermişti ne günlerdi...

------
    Yazdıklarım kişisel görüşlerim olup asla yatırım tavsiyesi değildir
    “First of all, never play macho man with the market. Second, never overtrade.” – Paul Tudor Jones

Sayfa 728/1003 İlkİlk ... 228628678718726727728729730738778828 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •