Desidero bir sayfa önceki #5818 nolu yazıda Soner Yalçın hakkında bildiğim şeyleri yazmıştım. Az buçuk da tahlil yapmıştım. Çok fazla bilgi veren bir kişi o açıdan benim için değerli. Ancak zamanı geldiğinde Ermeni ve Türk arasında seçim yapması gerekirse Ermeni yi seçeceğini de farkında olmadan
belli ediyor. Bunu niye yazıyorum, adamın bilgisini al ama çocuğunu emanet etme.
Siyasi yönlendirmesine kulak asma çünki siyasetçiler içindeki gizli ermeni, yahudi yada rum'u destekliyordur. Ben bu gözle bakıyorum.
Tabi adamın ermeni olması önemli değil çünki kendisine Türküm deyipte ülkeyi amerikaya siyoniste satan yüzbinlerce siyasetçi ve iş adamı var. O açıdan hangi soydan geldiğine değilde ülkeye katkısına bakmak gerekiyor. benim düşüncem böyle.
odaTV yazarlarıda azınlıklardan. Nereden biliyorum.? Tiplerine bakınca ermeni yada ibrani görüyorum. Tamamen tipleri ve bulundukları yere bakarak sonuç çıkarıyorum. Rafael Sadi ise ismi ve tipi ibrani'yim diyor. Aslında arap tipi de var, melez olmalı. Zaten ismi ve yaşadığı yer ben ibrani'yim diyor. Hali ile yahudidir. Zaten kendiside açıklamış. Açıklamasa da benim gibilere yutturamazlar.
akp dahil
tüm siyasi partiler yahudi-siyonist-ibrani lerle iç içe olduklarından birbirlerini görmeleri, tanımaları normal. Siyasi parti liderleri ilerlemek istiyorlarsa sık sık gidip siyonist yahudi lobileri ve liderleri ile gizli gizli görüşürler. Onlardan onay alır öyle devam ederler. Bunları meslek olarak siyaseti seçmiş olan kişiler ve benim gibi çok okuyan meraklı kişiler bilirler. Tabi sosyal medyada yazabildiklerimiz var, yazamadıklarımız var.
Atatürk öldüğünden beridir bu böyle. Liderler içinde siyoniste tam biat edenler var, siyonistin her dediğini yaparlar. Bunlar ülkeyi hızla batıranlar, geri götürenler.
Birde siyonistin her dediğini yapmayan liderler var. Hani kiralık katil tutarsın herkesi öldürtürsün ama çocuk öldür dediğinde öldürmez. Onun gibi. Tam biat etmeyen liderlerimiz bu türden.
Tam biat edenlerse kadın çocuk herkesi öldüren kiralık katillerden. Mesela yaşamayan parti liderlerinden isim yazabilirim. adnan menderes, özal, tam biat edenlerden.
yarım biat edenlerse demirel, erbakan. Bunlar kadın ve çocuk öldürmediler bildiim kadarı ile.
Ecevit ise hiç biat etmedi diye biliyorum. abd ambargolarına rağmen Kıbrıs a çıktı, abd örgütü pkk yı koruyan Suriyeye savaş ilan etti filan. Zaten batı ülkeleri ecevite hiç nefes aldırmadılar, başına sürekli çorap ördüler. Rakiplerini ise sürekli desteklediler. O sebeple sol diye bişey kalmadı bu ülkede. Eğer gizli bazı emirleri yaptı ise ben bilmiyorum. yapmışda olabilir çünki ecevitin eşi ibrani ve ecevit misyoner okulu robert kolej mezunu. Böyle birde çelişki var. Belki siyasete atılınca hidayete ermiştir "abd emirlerini uygulamayacağım" demiştir..
Du yaw, soru neydiki.? mahkemelik olacak bişey de yazmamışımdır umarım.
Yer İmleri