-
Tahtacı ekran başında 31 e devam mı? Bak yarın 40. günmüş, kademeleri 40 yapta hayırlı bir şey yapmış ol. YTD
-
bir arkadaşım bir gün deniz yanarmı diye sordu bende yanmaz dedim denizin yandığını görseliyle gösterince inandım
insan yanarmı diye soran olursa ege endüstri alanları gösterebilirsiniz ,bu kadar kahrolası bir şirket yönetimi görülmemiştir
-
Sefill, rezilll, cahil ters indikatör kaybolmuş, carrrr carrr ahkam kesip posta koyuyordu ama su koyvermiş. Ne oldu rezalettt efendi, sesin soluğun çıkmaz olmuş. Borsanın yıldızı dedin, borsamın yüz karası çıktı seninki. Demek ki herşeyi en iyi sen bilmiyormuşsun, ukalalık hadsizlik insanın yapmaması gereken işlermiş. Her uyarı yapan onun bunun adamı değilmiş, falla, büyüyle, okla insan bo..ka sarabiliyormuş. Akıl büyük nimet, basiret herkese nasip olmayan bir özellikmiş. Bundan sonra ki 20. QTR de belkim F/K normale döner bu gidişle
-
Tahtacı milisi uyutma pozisyonuna girmiş şu aralar eskisi gibi bedelsiz olayının da cilkini cikarttilar artık ya kar bilanço olayi toparlanacak veya bu şirketin hoduk patronları aile arası miras kavgasına tutuşup şirketi satacaklar çok ah aldıkları için bu patronun ailesinde kaldıkça bir halt olacağı yokgenede az birazcık belki ümidiyle bekliyorum eskisi gibi yüklü alım yok bu durzulerin hissesinden kısmete kaldik 28-29 kardan megmt 125- 135 lerden glermk almıştım bekliyorum hiç olmazsa uzmediler bari
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri