Sayfa 73/999 İlkİlk ... 2363717273747583123173573 ... SonSon
Arama sonucu : 7989 madde; 577 - 584 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz III

1. en son "Türkiye'nin ekonomik gerçeklerine uygun, insanlarımızın ve ülkemizin ekonomik ilişkilerini emniyete alan, kültürümüzden, milli ve manevi kaynaklarımızdan beslenen, yeni ve adil bir kambiyo rejiminin üstünde mutlaka çalışılmalı, tek yanlı bağımlılıktan kurtulmak için kollar sıvanmalıdır" demiş idi
    Paylaşımlarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir, şahsi düşüncelerim hayali çalışmalarımdır. Yazdığım yazıdaki ifadelerden etkilenip de yatırım yapan veya yaptığı yatırımdan vazgeçen kişilerin hareketlerinden sorumlu değilim. Trade at your own risk

2.  Alıntı Originally Posted by Tinaz Yazıyı Oku
    Anladığım, adam (burada VW oluyor), yatırım yapacak, çaliştırdığı işçiye mühendise para ödeyecek, vergilerini ödeyecek, kar'ını da yurt dışına çıkarmayacak mı ? diye soruyor.
    Sn Tınaz iyi de fabrikanın kuruluş amacı bu değil mi zaten, hangi uluslararası şirket parayı o ülkeye bağışlıyor, bu şirketler sosyal yardım şirketi değil sonuçta, yatırım yapacak kar edecek onu da cebine atıp gidecek, soru başka bir şey ama bence doğru ifade edilemediği için biz anlayamadık.

Ekonomik güven endeksi, temmuzda geçen aya kıyasla yüzde 3,3 azalarak 83,4'ten 80,7'ye geriledi.

4. 5.5929 vurdu çekti.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

5.  Alıntı Originally Posted by Honey_Bana_Para? Yazıyı Oku
    en son "Türkiye'nin ekonomik gerçeklerine uygun, insanlarımızın ve ülkemizin ekonomik ilişkilerini emniyete alan, kültürümüzden, milli ve manevi kaynaklarımızdan beslenen, yeni ve adil bir kambiyo rejiminin üstünde mutlaka çalışılmalı, tek yanlı bağımlılıktan kurtulmak için kollar sıvanmalıdır" demiş idi
    Kim dedi hocam bunu takip edemedim uzun mu ?

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye
    Gönderi
    10,163
    Blog Entries
    12
     Alıntı Originally Posted by Tinaz Yazıyı Oku
    Bahçeli dolarları yığıyordur şimdi.
    Dolardaki ticari yaklaşımı, çıkışındaki tam isabet bizi Bahçeli'ye kinlendiriyor kanımca...

Şimdi de doğru yerden girecektir büyük bir ihtimalle...

Bu muhafazakar liderler, Hz Muhammed gibi ticaret ehli adamlar...

7. VIOP 31.12.2019 TL uzlaşmalı vadeli kur satış fiyatı : 5.8550 TL

VIOP 31.12.2020 TL uzlaşmalı vadeli kur satış fiyatı : 6.6820 TL

Doları spottan almak yerine VIOP'tan vadeli ve TL uzlaşmalı almak daha avantajlı gözüküyor.

Ancak TL uzlaşmalı olduğunun altını çizmek gerekli. Günlük %2-3 oynaklık zamanları geri geldiğinde TL uzlaşmalı olmasının da ciddi olumsuz yönleri ortaya çıkabilir.

Ben özellikle 31.12.2020 tarihli kontratı yakından takip etmeye başladım.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye
    Gönderi
    10,163
    Blog Entries
    12
    Dolar kurunu düşürmedeki ikilem şu olmalı...

Dolar kurunu, alımı tetikleyecek kadar düşürmek ne kadar doğru?

Sayfa 73/999 İlkİlk ... 2363717273747583123173573 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •