Yalanlarının yanında Tv de birşey dedi Canikli... Allahım... Ülkem için ilk kez bu kadar korkuyorum...
Enflasyonda düşüş yıl sonundan sonra olur dedi... Sonra kırdığı potu farketti ve en geç yıl sonu dedi...
Yıl sonu...!!!
Yalanlarının yanında Tv de birşey dedi Canikli... Allahım... Ülkem için ilk kez bu kadar korkuyorum...
Enflasyonda düşüş yıl sonundan sonra olur dedi... Sonra kırdığı potu farketti ve en geç yıl sonu dedi...
Yıl sonu...!!!
Biri bu adamı indirsin Tvden piyasaları iyice panikletecek!!!
Tepkisiz, yedire yedire..
Bazı kağıtlar vadeli 1300 altındaki
Rakamlara geldi..
SM-A315F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Birşey yazdım, sildim... Önce vatan...
🛑Bundan önceki yaptığı haberler doğru olan bir site önemli gelişmelerde bulundu!!!!!
23 Nisan-17 Mayıs arası tam kapanma geleceğini duyurdu.
(Geçen sefer önceden yaptığı haber kabinede açıklandı ve doğruydu.)
-ilan365
kapanak şövalyeleri vol bilmem kaç..
bu iş kapanarak olmaz , aşı nerde aşı..
dandik sinovac değil , alman olanı..
ve artı ;
80 milyonluk bir ülkeden iki bilim adamı çıkıp kendi aşımızı üretemiyor mu..?
hep yanlış algı , hep yanlış yönlendirme..
bi ton masal anlatan bilim adamı çıkıyor ekrana , niye aşı üretmiyoruz neden biz bu işe öncelik vermiyoruz sorusunu soran yok..
sabah canikli çıkmış habertürk te , bulunda bi izleyin..
fahrettin bey , aşı nerde.. ?
bir cukurdan cikmak istiyorsan yapacagin ilk sey kazmaktan vazgecmektir..
ÖZEL: Büyükşehir statüsündeki illerde 23 Nisan ila 17 Mayıs tarihleri arasında tam kapanma ilan edilmesi kabinenin gündeminde.
kabine ne zaman toplanacakmış? 23 nisan'a 3 gün var...ne ara karar alınacak ne ara uygulanacak? insanlar hazırlıksız v.s. böyle bir karar en azından 1 hafta önce duyurulur...insanlar ona göre hazırlık yapar...ilk hafta sonu yasak kararını hatırlıyor musunuz? bir anda pat diye açıklanmıştı gece marketlerde kuyruklar oluşmuştu izdiham v.s. neredeyse 25 gün kapanmadan bahsediyorsunuz ama bunu insanlar hazırlık yapmadan uygulamaya koyacaksınız...olmaz o iş...
kapanma en fazla bayramdan önceki hafta sonunu kapsayacak şekilde olur...bir kısmı bayram tatili zaten bir kısmı cumartesi pazara denk geliyor...10 gün falan bir kapanma olursa olur...
az önce hurriyette bir haber okudum...hükümetin gündeminde tam kapanma yok daha sıkı denetim var diye...
vaka sayıları tavana vurmuş...sıkı denetim falan filan...şaka gibi bir ülke oldu burası...
Son düzenleme : TÜRKOĞLU; 20-04-2021 saat: 08:54.
Yer İmleri