Sayfa 73/218 İlkİlk ... 2363717273747583123173 ... SonSon
Arama sonucu : 1743 madde; 577 - 584 arası.

Konu: Entegral Haber Ajansi

1. Bak buraya yaziyom 112500'den bir parti short var...Kapatirsam serrefsizim...115000'den ikinci parti 117000'den ucuncu parti, 119000'den dorduncu partiyi vurceynnn...Hade bakem gitsin nereye gidebiliyorsa...

Secimde saibe var...Borsa yikilir...

2. 5d
    R. İhsan Eliaçık†@ihsaneliacik
    Kesinlikle hayır önde çıktı..3 saattir saklıyorlar,mühürsüz oylarla kıl payı kitabına uydurup,korna,gürültü patırtıyla işi kapatacaklar.
    Bak gercek islamci ehsan ne yazivermis?

Abi bu ulkede muhalefet partisi var mi yok mu?

Bu forumun % 80'i hayirci, koyunmusunuz olummm?

3.  Alıntı Originally Posted by ayvagobeknuri Yazıyı Oku
    Bak buraya yaziyom 112500'den bir parti short var...Kapatirsam serrefsizim...115000'den ikinci parti 117000'den ucuncu parti, 119000'den dorduncu partiyi vurceynnn...Hade bakem gitsin nereye gidebiliyorsa...

Secimde saibe var...Borsa yikilir...

Ülkede yıllardır şaibe var Sn. Nuri, yapılan tüm kura çekimlerine bile hile karıştırdıkları ayan beyan ortaya çıktı, ünv. sınavı ve diğer bir çok baba olayı söylemiyorum bile...

Gelelim borsaya borsa realiteden ayrılalı yıllar oldu bence bu tarz bir realiteye bel bağlayarak ciddi pozisyonlar açmak sizi zarara uğratabilir, bu ortamda sakin olup 5-10 gün sonra yeni bir yol haritası çizmek daha doğru sonuç verir.

Kendi adıma "hayır" sonucu beklememe rağmen %100 borsada olarak Cuma gününü tamamladım bakalım olursa bu hafta ya realize edeceğim yada devam diyeceğim.
    hissE alMAdan ÖNCE; Aylık, HafTalıK, sonra günlüK grafiğe bakın...
    operasyon yemiş yada fiyatı katlamış hissede MaCeRa ararsanız, Paranızdan OlurSUNUz....

4. Kilicdaroglu secim sonucunu kabulleniyor...

Bakalim Agit raporunda ne yazacaklar... Sayet saibe yazarlarsa seyreyle gumburtuyu...

Dolar 3, 62'ye dusmus...

5. Bu tablodan istikrar cikmaz...

Evetciyim ama "saibesiz evetciyim"...Bakalim Agit raporundan sonra Ab ve Abd'den nasil aciklamalar gelecek?

Borsada bunlar belirleyici olur...

6.  Alıntı Originally Posted by ayvagobeknuri Yazıyı Oku
    Bu tablodan istikrar cikmaz...
    5 gün önce arkadaşa söylediğim şey şuydu referandumdan kazara "evet" çıkar ve seçim olursa Kılıçdaroğlu bu süper yetkili yeni Başkan olur ve bunları o yetkilerle doğrar demiştim...

Şimdilik sadece "evet" çıktı söylenen seçim yok ama bakalım ne olacak buraya not düşmek için yazdım
    hissE alMAdan ÖNCE; Aylık, HafTalıK, sonra günlüK grafiğe bakın...
    operasyon yemiş yada fiyatı katlamış hissede MaCeRa ararsanız, Paranızdan OlurSUNUz....

yarın bir realizasyon yapsak mı?
    yoksa borsada bayram havası bir hafta boyunca sürer mi?
    en iyisi sörf yapmak, çok dalgalı bir hafta olacağa benzer...

8. Kılıçdaroğlu bu süper yetkili yeni Başkan olur ve bunları o yetkilerle doğrar demiştim..
    Gulmekten gobegim yer degistirdi. Kilicdaroglu sovan dograyamaz...

Sayfa 73/218 İlkİlk ... 2363717273747583123173 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •