Sayfa 730/903 İlkİlk ... 230630680720728729730731732740780830 ... SonSon
Arama sonucu : 7218 madde; 5,833 - 5,840 arası.

Konu: GESAN - Girişim Elektrik Sanayi Taahhüt ve Ticaret A.Ş.

1. Bugün dayak yiyeceğiz anlaşıldı. Nasip olmayınca dayak bile yiyemezmiş insan.

2. Bu başlığı şu anda 6 kişi okumaktadır. (1 üye ve 5 ziyaretçi)

aras67

Vay be ne duruma düştü,form,galiba çok kişi satıp,europawr ve cwene gitti,bir kaç arkadaş kaldık,bilançoyu görene kadar,hatta 2023 son bilançosuna kadar,beklemeyi düşünüyorum.

3.  Alıntı Originally Posted by aras67 Yazıyı Oku
    Bu başlığı şu anda 6 kişi okumaktadır. (1 üye ve 5 ziyaretçi)

aras67

Vay be ne duruma düştü,form,galiba çok kişi satıp,europawr ve cwene gitti,bir kaç arkadaş kaldık,bilançoyu görene kadar,hatta 2023 son bilançosuna kadar,beklemeyi düşünüyorum.
    şuan da ikiside var bende ama agırlık gesan da cwene kapalı kutu batma tehlikesi geçirmiş gecen senelerde bayagı da borçlu gibi ...
    "Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan. Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir Türklere; Turan!

4. Forumdaki arkadaşlarımın, tüm gençlerin ve milletimizin 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramını içten duygularımla kutluyor, başta Büyük Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm şehit ve gazilerimizi minnet ve saygı ile anıyorum.

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK) Başkanı Mustafa Yılmaz, depolamalı rüzgar enerjisi santrali (RES) ve güneş enerjisi santrali (GES) yatırımlarında rekor beklediklerini belirterek, "Kurulumuzun verdiği depolamalı ön lisans kurulu gücü, 9 bin 500 megavatı geçti. Bu, sahada 18 milyar dolar düzeyinde yatırım anlamına geliyor." dedi.

6.  Alıntı Originally Posted by NKN Yazıyı Oku
    Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK) Başkanı Mustafa Yılmaz, depolamalı rüzgar enerjisi santrali (RES) ve güneş enerjisi santrali (GES) yatırımlarında rekor beklediklerini belirterek, "Kurulumuzun verdiği depolamalı ön lisans kurulu gücü, 9 bin 500 megavatı geçti. Bu, sahada 18 milyar dolar düzeyinde yatırım anlamına geliyor." dedi.
    tabi bu rakamın ne kadarı sahaya yansır bilemeyiz ama bilinen sektörün önü çok acık ...
    "Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan. Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir Türklere; Turan!

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Moscow, Istanbul, Bogota, Amsterdam
    Gönderi
    1,953
    ne kimse yaziyor , nede kimsenin umrunda
    Saving-Accumulation-Investment
    In God We Trust

8.  Alıntı Originally Posted by richardbozkurt Yazıyı Oku
    ne kimse yaziyor , nede kimsenin umrunda
    Genel bir depresyon hali var.
    Sadece izliyorum ve pazartesiyi bekliyorum.
    Tek lot satmadım.
    Tek lot almadım.
    Kendi bacağımdan asılacağımı biliyorum.
    Sabır ve selametle......
    Yatırım Tavsiyesi Değildir.

Sayfa 730/903 İlkİlk ... 230630680720728729730731732740780830 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz