Sayfa 731/935 İlkİlk ... 231631681721729730731732733741781831 ... SonSon
Arama sonucu : 7473 madde; 5,841 - 5,848 arası.

Konu: Dolar/TL 'nin geleceği

1. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

Alıntı Originally Posted by djoz Yazıyı Oku
    biz burada 1990 model şahine bile 20 bin lira verecek kadar zenginken,
    orada fakirlikten elmayı, domatesi, bir de mercedesi, taneyle alıyorlarmış di mi abi?
    Aynen.
    Karpuzu da dilim dilim aliyoruz fakirlikten.

3. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.

Alıntı Originally Posted by sar Yazıyı Oku
    Almanya’da doğan her 100 çocuktan 34’ü evlilik dışı dünyaya geliyormuş.....
    Avrupa ülkelerinde Almanya’nın durumu yine iyi. Fransa’da bu oran %60,4 olarak görünüyor.
    Fransa’da geri kalan %39,6’lık doğumların önemli kısmı müslümanlara aittir muhtemelen. Eğer durum böyleyse Avrupa’da aile kavramını bitirmişler....

Kaynak: https://www.statista.com/chart/amp/1...e-of-marriage/

.........

Bir taraftan hızla yaşlanan nüfus. Diğer tarafta hızla artan evlilik dışı doğumlar....

..........

Bu benim iddiam değil. Statista istatistik şirketinin yayınladığı istatistik. Statista şirketi, kamuoyu araştırma enstitülerinden aldığı verileri ve resmi verileri yayınlayan bir şirket....
    Merdivenaltı bir şirket de değil. 1,5 milyondan fazla kullanıcısı olan ve 13 yıllık bir şirket...
    Ve bu şirket Alman şirketidir. Merkezi de Hamburg’da....
    Ben kimsenin anasını, babasını soruşturmadım yani. Araştıran Alman şirketi...
    Ne gibi arsızlık yapmışım onu da anlayamadım...

Şirket ile ilgili bilgi burada:
    https://en.m.wikipedia.org/wiki/Statista

.......,.

Alıntı Originally Posted by sar Yazıyı Oku
    Bu benim iddiam değil. Statista istatistik şirketinin yayınladığı istatistik. Statista şirketi, kamuoyu araştırma enstitülerinden aldığı verileri ve resmi verileri yayınlayan bir şirket....
    Merdivenaltı bir şirket de değil. 1,5 milyondan fazla kullanıcısı olan ve 13 yıllık bir şirket...

.......,.
    Vermis oldugunuz baglantida sorun yok.
    Siz kendi yazdiginiz cümleyi anlayamamissiniz hala.
    Neyse yolunuz acik olsun.

6. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.

7.  Alıntı Originally Posted by sar Yazıyı Oku

Bunun dolar ile alakası ne?
    Ekonomi ile alakası ne?

İstatistikte veya yapan şirkette problem yok.
    Senin avrupalıları aşağılayarak bir halt ettiğini zannetmen ve bu şekilde tatmin olmanda sıkıntı var.

De ki "almanya siyasi veya ekonomik açıdan şunu yaptı bunu yaptı" tamam ona ben de katılırım.

Ama milletin şeyinin bekçisi misin be densiz?

Anadoludaki veya arap ülkelerindeki ensest ilişkileri veya çocuk istismarını da burada konuşalım istersen, hepsi DOLAR ile yakından alakalı heralde.
    Evi tutarken herkes iyidir. Yeni kiracı adayınız iyi birine benziyor olsa da, DAVA GEÇMİŞİNİ mutlaka isteyin.
    https://www.milliyet.com.tr/ekonomi/...nir-mi-6994969

Alıntı Originally Posted by samreit Yazıyı Oku
    Vermis oldugunuz baglantida sorun yok.
    Siz kendi yazdiginiz cümleyi anlayamamissiniz hala.
    Neyse yolunuz acik olsun.

Yazdığım cümle bağlantıdaki oranlar. O tablodaki oranlardan farklı bir oran vermedim ki.
    Avrupa’da aile kavramı bitmiş dedim. Şu tabloya bakılırsa yanlış mı?
    Nüfusunun yaşlandığı yanlış mı?

Aynı oranlar OECD’nin resmi sitesinde de var. Orada 2018 verileri var. Dünyadaki diğer ülkeler de verilmiş. Orada liste başı Şili gözüküyor...

Sayfa 731/935 İlkİlk ... 231631681721729730731732733741781831 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •