Sayfa 731/1011 İlkİlk ... 231631681721729730731732733741781831 ... SonSon
Arama sonucu : 8084 madde; 5,841 - 5,848 arası.

Konu: Viop XLVI

1. Daha teknik ne olduğunu bilmeyen 2 çizgi 2 indikatör sanan adam dolu .
    dua etsinlerde bu kadar kolay para dağıtıyorlar da kazanıp büyük borsacı oluyorlar.
    FORMASYON AVCISI 53
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.

2. Son bir yılda kömür en çok artanlar arasında HRC ise en çok düşenler arasında, bu fotoğrafta değişim başladığı anda EREGL hareketlenir diye düşünüyorum.

BBHT'ye sürekli demir çelikçiler çıkıyor, Rusya'dan, Hindistan'dan, Çin'den ürünler geliyor biz onlara satamıyoruz vs şikayetleri var.

Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

3. Herif KOZAL'da satışa geçti gibi, daha önceden haberi olanlar satıyordur, KOZAL/KOZAA paritesine göre KOZAA daha avantajlı olması lazım.

Bu hisselere spotta gün içi kredi pek verilmiyor diye biliyorum, vadeli tarafında hacim var gibi.

Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

4. EREGL de Papua Yenigine MB ın faiz kararı beklenirken risk almak istemeyen yatırımcılar satışa geçti!!!

Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    teknik diye birşey yoktur var diyen arkadaşlar oluyor onlarda kafası basmayan hiç bakmasın yazı tura veya küre ile devam etsin diyor
    Bigshort dayu kastın herhalde.. dayucum havayı iyi koklayıp kazanıyor....Bizede tebrik düşüyor....

6.  Alıntı Originally Posted by KaraKemal Yazıyı Oku
    çağrı şimdi şöyle bi şey var- TR nüfusu 85 milyon, hane başına düşen nüfus 3.6 kişi, yani toplamda 24 milyon hane var ülke çapında.. hal böyleyken senin "kolay kazanan kolay harcayan milyonlar var" şeklinde bi deklare vermen, 3-4 milyon kişi ima etmen, nerdne baksan nüfusun yüzde 10- yüzde 15 gibi bi kısmının bu sınıfa girdiğini gösterir.. bu kabul edilebilir bi ifade olmaz, cehapeli arkadaşlar bundan rencide olurlar, böyle bi ifadeyi kesinlikle kabul etmezler, çabuk özür dile.. hırlamaları şimdiden duyar gibiyim, böyle laf olmaz, biraz ekonomi öğrenmeyi dene istersen, alper gibi akçay gibi mükemmel ekonomi bilgisine sahip cehapeliler var, git onlardan feyz al.. ama önce özür dile
    Beni ilgilendirmez. Beni ilgilendiren kısmı çözdük.

Simdi Beni ilgilendiren kısım bunların paralar nasıl bizim cebe girer. Yani ne yapacaksın trend nereye gidiyor nerede para ve kazanç.

Ayrıca, nacizane.

Siyasetten para kazanmayan siyaset konusmasin.

Kendini kurtaramayan adam ülkeye yorum yapmasın. Devletten emekli maaşı beklemek ayıp değil günah değil hak hak oğlu hak.

Ama devletten emekli maaşı alıp da devlete akıl vermek biraz hadsiz bana göre. Hepimiz haddimizi bilecegiz.

Taşınan Açıklar da kayda değer olarak 5 mlyn lotla EREGL ve EKGYO taşınmış, başka da yok, açılan pozisyonlar muhtemelen gün içinde karlı ve ya zararlı kapanıyordur,

8.  Alıntı Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazıyı Oku
    Bigshort dayu kastın herhalde.. dayucum havayı iyi koklayıp kazanıyor....Bizede tebrik düşüyor....
    Ben kazan anı her zaman tebrik ederim, burda her gün para dağıtıyorlar, kazan an görünce mutluluk duyuyorum nedense, big big abi bugün sessiz trade ediyor, paraları katlamış olmalı, görünüşe göre kimseyi tebrik edemiycez...
    Hamdım Piştim Yandım

Sayfa 731/1011 İlkİlk ... 231631681721729730731732733741781831 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •