2.5 Milyon kadın pavyonda çalışıyor diyor, ama bu kadar pavyon var mıdır diye sorgulamıyor.
10 kadından hesaplasan 250.000 pavyon yapar.
6 Milyon kadın fuhuş yapıyor diyor.
Aslında kendi fikri değil,yaptığını meşrulaştırmak için uyduran birinden alıntı.
Onu yazan kadın bunu meşrulaştıracak ki, vicdanı rahat etsin, hapishane arkadaşlığı gibi.
Ama asla,( ne kadar sa) bu kadınların namusunu satışa çıkaranların kim olduğunu sorgulamıyor.
Önce ekmek sonra namus.
Bu ilk katıldığında nicki Mandrake idi.
Yani ben size ne illizyonlar yaparım diye geldi.
Geçen baktım ekonomistim diyor.
Orta eğitimi dahi yok.
60 yaşını geçti hala bomboş yalanlar.
Veda vakti yaklaştı, kendime çeki düzen vereyim demiyor.
Huzuru mahşerde neden bu kadar yalan söyledin diye sorarlarsa, Reha'ya kızdım diyecek.
Yoksa kimse buna şunu yaz demiyor.
Ayarı böyle.
Amed abi markasını tescil etmeye çalışıyor gerçi tescilli de. Biri alır diye korkuyor.
Svg Abim BaBo ve Kardeşim Medwig
2 Mustafa
cenaze namazaına kadar gelerek acımı paylaştı,
cami, mezarlık 45 km, cenaze arabasından inince Medwing kardeşim orada da yanımda idi,
kendilerine buradan da teşekkür ederim..
zor bir ay geçirdim, hastane, ameliyat, 10 gün servis, 16 gün yoğun bakım,
ve annemi sonsuzluğa uğurladım.. Mekanı cennet olur inşallah.
basağlığı yazan tüm forumdaşlara teşekkürler..
Forum kurallarını okumak için tıklayınız
Forumun Altın Kuralı : Forumda okuduğunuz bilgileri fikir vermesi amacıyla ve mantık süzgecinden geçirerek değerlendirin. Hiç kimse sizi tanımadan size para kazandırmak heveslisi değildir. Hayatta karşılaşmadığınız ve adını soyadını dahi bilmediğiniz bir kişinin tavsiyesi ile senet almaya/satmaya kalkışmayın, sonu %99 hüsran olacaktır..
Not: hisse başlıklarında dini ve siyasi ile futbol taraftarlığı yazıları kabul edilmiyor.
Tekrar Allah rahmet eylesin kardeşim Selim beyin sevgili annemize, Allah sabırlar versin Amin.
DOLAR 5 GAYME OLACAK!
Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
Yer İmleri