Sayfa 733/809 İlkİlk ... 233633683723731732733734735743783 ... SonSon
Arama sonucu : 6472 madde; 5,857 - 5,864 arası.

Konu: KORDS - Kordsa Global

Alıntı Originally Posted by BTAV Yazıyı Oku
    Sayın KaaN,

Şirketin hammadde stok durumunu bilmemekle birlikte şunu söyleyebilirim ki, nasıl alkol bütün kötülüklerin anasıysa petrol de bu sektör de tüm mamüllerin anası.

Öte yandan şirketin sürdürülebilirlik politikalarındaki başarıları neticesinde şirketin toplam enerji tüketiminde çok ciddi azalış görülmekle birlikte şirket sarf malzemeleri kullanımını da azaltmak için yeni fikirler geliştirmekte ve başarılı olmaktadır.
    Faaliyet raporunu okudum.

Stok miktarı (bedel olarak) geçen senenin üç katına çıkmış. Dolar bazlı 1,5 katı denebilir sanırım.

En önemli hammaddeler ise NY66 ve PET HMLS. NY66' yı endonezya iştirakimizde biraz üretiyoruz. (orada da ağustosta yangın çıkmış, 1 ay üretim durmuş!)

Hammadde fiyatları düşmeye başlamış. Umarım stok zararı oluşmadan döngüsünü tamamlamıştır

http://www.plastemart.com/nylon-66-P...polymer-prices

Anlaşılan Kords ile petrol arasında sert bir ters korelasyon var. Buna göre hareket etmek lazım.

3.  Alıntı Originally Posted by KaaN- Yazıyı Oku
    Anlaşılan Kords ile petrol arasında sert bir ters korelasyon var. Buna göre hareket etmek lazım.
    Hammaddesi sebebi ile öyle. 2022 de petrol fiyatlarının yüksek seyretmesi nasıl bir fiyatlamaya sebep olacak göreceğiz

Benim acemi karalamama göre aslında 23 Şubat günü düşen trendi kırıyorduk (üstteki üçgen) ama rusya patladı o gün. Petrol de patladı bizim kağıt da. Sonra alt üçgene geçtik.

Bugün nihayet EMA8, EMA22 ve yatay direnci yukarı kırdık.

Sırada EMA50 (32,95) ve düşen trend var. Petrolde terslik olmaz ise üzülmeyiz herhalde artık.

5. Tam 2.20 dolar direncinde. Kapanışı da tam bolinger orta bantı altında yapmış. O da 32.50...
    ..
    Ben 24 ema ile izliyorum. Geriye dönük bence iyi çalışıyor. Tam da orada kapatmış .32.50 de.

Bakalım yarın 32.50 üstü kapanış yapacak mı.

Tahtacı iyi çalışıyor

Alıntı Originally Posted by emregunes Yazıyı Oku
    Tam 2.20 dolar direncinde. Kapanışı da tam bolinger orta bantı altında yapmış. O da 32.50...
    ..
    Ben 24 ema ile izliyorum. Geriye dönük bence iyi çalışıyor. Tam da orada kapatmış .32.50 de.

Bakalım yarın 32.50 üstü kapanış yapacak mı.

Tahtacı iyi çalışıyor
    Aynen. Düşen trend 32,5 civarı.

Ama hisselere dolar bazlı bakmayı bıraktım. Yabancı kalmadı ki ortalıkta.
    Eğer yabancı girecek diyorsan hoş olur

Bir gün tüm dirençler üçgenler kırılacak işte o gün geldiğinde umarım hepimiz buralarda olabiliriz

8. Bi cacık olmaz inanmayın paranızı çöpe atmayın

Sayfa 733/809 İlkİlk ... 233633683723731732733734735743783 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •