*erdoğan: 2023 hedeflerimizden biri olan kanal istanbul'u yapmakta geç bile kaldık
*erdoğan: Istanbul'un avrupa yakasındaki en büyük şehir hastanemiz de yıl sonunda devreye girecek
*erdoğan: 2023 hedeflerimizden biri olan kanal istanbul'u yapmakta geç bile kaldık
*erdoğan: Istanbul'un avrupa yakasındaki en büyük şehir hastanemiz de yıl sonunda devreye girecek
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Listede badeleme yok.O konuda da ellerine su dökülmez.
Türkiye'nin ödemeler dengesinde kötüleşmeye işaret eden veriler geldiğine dikkat çeken Commerzbank, Türk Lirası'nın ABD Doları karşısında önümüzdeki aylarda keskin şekilde değer kaybetmesini beklediklerini bildirdi
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Ziraat Bankası kredili mevduat hesabım eksi bakiyeye düştü ama aynı gün üstelik 1 saat bile geçmeden bakiyeyi tamamlamıştım. Hesap ekstreme bunun için faiz ve kullandırım ücreti yansıtmışlar. Üstelik 8.75 TL de kredili mevduat hesabı hayat sigorta tutarı kesmişler. Konuya hakim arakdaşlar bu kesintiler yasal mı acaba ya da başınıza geldi mi? Müşteri hizmetlerini aradım, onlar sigorta emeklilik birimine yönlendirdi. Sonuç tahmin edersiniz bla bla bla...
Aynı durum benim başıma geldi. Eksi bakiyeye düştüm. Kapattım 36 TL KMH hayat sigortası tutarı kesmişler. 2020 öncesi de düştüğüm anlar oldu. Ama böyle bir kesinti yapmamışlar. Görev zararlarını bizden çıkaracaklar demek. Bu bana ders oldu Ziraat Bankası'dan bir daha eksi bakiyeye düşmem.
Bankalarda sistemi nasıl ayarlarsanız bilgisayar o şekilde işlem yapar.Aradan 1 sn geçse bile 1 günlük faiz ödersiniz.Hiç haz etmediğim leylek K.K da 3 gün geç ödemeye faiz yazmazdı,zamanında. Çalışanı arkadaşım sistemin ona göre ayarlandığını söylemişti. Durumunuzu dilekçe ile şikayet ediniz,üstüne gidiniz. Belki düzeltirler.
Yer İmleri