Birisi spek söylesin robotun fişini ters takmış aliyor [emoji16]
Birisi spek söylesin robotun fişini ters takmış aliyor [emoji16]
Çok şükür bir an için ne oluyoruz demiştim. Bünyemiz alışık değil [emoji16]
şu cikan yuzde 3 endekste eminimki ozdemir ucar kahroluyordur..mali kaptirdi alttan mal almak icin sarfediyor ya mal da gelmeyince tabi kagiti baskiliyor..baskilatikcada mal kaptirircada deliriyordur..
Manipülasyon sadece fiyatın yukarı doğru taşınmasıyla olmaz bu sekil de olanı da mevcut.
Hakim güç kendileri yaa para kaynakları bizden daha sağlam ve bir sürü başka güçleri mevcut.
Ama su akar yolunu bulur istedikleri kadar set ceksinler o setide eninde sonunda patlatır gerçekler.
206.10 dan 10 lot aldim hemen 205 li seviyelere cektile...burada yuklu mal alacaksan azar azar alip asagiya cektimi yuklenecen..bu ozdemir gozunu karartmis...hadi bakalim azdan az coktan cok gider
Eskiden de olurdu bu hareketler hacimsiz yapardı ama bu sefer farklı olmaya başladı sanki. Alıcı gelince yukarı çekerdi, şimdi alıcıyı gördüğü yerde fiyattan bağımsız veriyor. Bilmiyorum, kötü düşünmek de istemiyorum ama can sıkıyor. Bakalım bir yere evrilecek, yaşayıp göreceğiz.
BLA-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
En iyi ihtimal onlar için endeks satış yerse hele bir adalar krizi falan olursa sert aşağı kesin denerler başka bir şansları benim görebildiğim yok.
Bizim şansımız deneyimsiz yatırımcı yok gibi fazla yiyecek müşterisi olmaz kredi taşıyan da yoktur herhalde geçtiğimiz bir ay vbts kapsamında zaten kredi teminat açık olayı kapanmıştı.
Özetle hep beraber yaşayıp göreceğiz.
Biz eller açık oynuyoruz onlar rest te rest görüyoruz ellerini paşa gönülleri bilir.
Yer İmleri