Anket Sonuçlarını Gör: Şu anda 1612 olan vadeli, ekim sonu nerede olur?

Oylayan
59. Bu anket için oy kullanamazsınız
  • 1700 üstü

32 54.24%
  • 1500 altı

16 27.12%
  • Arasında bir yerde

11 18.64%
Sayfa 736/1004 İlkİlk ... 236636686726734735736737738746786836 ... SonSon
Arama sonucu : 8028 madde; 5,881 - 5,888 arası.

Konu: Viop XXXV

Hey allahım 25 yil kadın dogumculuk yaptım sonunda hasta şiddeti davalar vs korkusundan 53 yaşında mesleği bıraktım.her üç doğumcudan biri hakkında dava açılıyor.bu davaların yüzde doksaninda doktor haklı çıkıyor.bakanliga defalarca istekte bulunduk bilirkişi kurulları olsun bu kurallarda işten anlayan ihtisaslaşmış hakimler savcılar da olsun hemen dava açılmasın kurul on inceleme yapsın bu kurul dava açılmasına karar versin istedik.bakanlik sallamadi.her dava yıllarca sürüyor doktor neden her komplikasyonda bunlara maruz kalsın.komplikasyon işin fitratinda var mmeslekhatasi yoksa ihmal hatalı uygulama yoksa her olayda dava acilamasin dedik kimse dinlemedi.normal doğumda komplikasyon oranı yaklaşık yüzde üçtür sezeryanda yok denecek kadar azdır.illa normal doğum yapacaksak burda doğumda oluşabilecek komplikasyonlar hakkında bize değil bakanlığa dava açılsın dedik o da dinlenmedi.e şimdi doktor deli mi kendini niye riske atsın.dava açılacak hakkını alması beş yıl sürecek bu beş yıl boyunca haklı da olsa huzursuz olacak ve yaptırdığı her yüz doğumun üçünde bu riski yaşayacak.ustelik sezeryan kötü bir sey değildir doktora ne özelde ne devlettedaha fazla para kazandırmaz.kadin doğumcuların yüzde doksanı ben dahil kendi çocuklarını sezeryanla doğurtur.herkes zor ameliyatlardan kaçıyor işi layikiyle yapan cerrah sayisi giderek azalıyor.onlar da genelde özele kaçıyor.kapida prof yazmakla herkes işinin ehli olmaz.ben bile başıma bir şey gelse en az bir ay doktor araştırırım işi bilmeyenler arasında alıntılanan haberde olduğu gibi gol yiyen çok olacak.saglik işi bu başka şeye benzemez inşallah bu dediklerimi acı bir şekilde tecrübe etmek zorunda kalmazsiniz

Alıntı Originally Posted by oyunagelenadam Yazıyı Oku
    Başarılar..
    Sen başarırsın..
    Swing trade en güzelidir..
    Gerisinde hayat size kalır..olursa güzel olur olmazsa nasip..

M2101K9AG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    sp 500 hem cuma barı, hem saatlik kapanış barı çok net ve tehlikeli bir ayı barı. epi topu %0,19 düşmüş ne olacak ki diye düşünür insan normalde. ama yakın çekim bakınca fed vs piyasaları etkileyecek çok güçlü mesajlar vermezse önümüzdeki hafta ayılar ölümüne saldıracak. çok fazla ipucu var.

haliyle hisselerde güzel alım fırsatı oluşabilir. iyi yerlerden girince ilk yıl 60 kaat temettü kazancı hayal ama ileriki yıllarda çok rahat
    ulaşılabilir diye düşünüyorum.

hakkımızda hayırlısı olsun cümlemiz için.
    audentes Fortuna iuvat

3. Abi eskiden o iş için ebe doğumevinde çeker çıkarırdı biz öyle çıkmışık mesela
    Daha eskiden diyelim babaanne gelini doğutturuyodu felan
    Anamla dayımda öyle dünyaya gelmişler
    Bu ka teknoloji felan İşi karmaşıklaştırmışlar

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    ORHAN BABANIN dediği gibi, herkes haklıdır.... herkesin hikayesinin argumanları vardır.TEKNİĞİ ZORLARSAN SANA İSTEDİĞİNİ VERİR...o açıdan kimseye sen haksızsın diyemem..ama aşırı ısrarlı olmaya itirazım olur.

bir üstat şöyle demiş:

Boğa piyasaları ;en karanlık anda doğar, kuşku ile büyür, iyimserlikle olgunlaşır ve coşku ile son bulur. J

5-6 ayda %50-70 versin, gerisi palanın olsun..dolar 8.90 .NŞA dolar geri çekilirse bu dolar bazlı kazanç olur ki......zengin olma derdim yok..huzurlu-verimli kazanç olsun..satış yok..ister seçim olsun ister 11 eylül...en fazla 1.30 cente ineriz...BEKLERİM OLUR BİTER...hisseler çeşitli.

ben kaçar...

Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku

yılda bir kere hisse alırım.onuda forumda paylaşırım ama sessizce beklerim.hayatın belirsiz olduğunun farkında olarak ASLA ISRAR ETMEM..BU piyasanın fıtratına terstir...

tarihler şöyle: 10 agustos 2020 ve 21 eylül 2021...o zaman yazılan mesajlar alttadır...6 ayda %50/70 kar hedefi olan için güzel.

işte alım yapılan yerler..kırmızı oklar..asla ısrarcı olmam.bu hata OLUR. senin gibi bilgi sahibi ,aralarında senden çok daha zeki kişilerin olduğu bir cenah,onbinler sana ters poz. almışken...nasıl emin olunabilir..benimkisi %51

Son düzenleme : ABKA; 10-10-2021 saat: 15:05.

Herkes elini vicdanına koysun.yaptiginiz işte her on meslektaşınızın ucu hakkında dava açılsa yıllarca süren davalarda hakli da olsanız maddi manevi eziyet çekse o mesleği severmisiniz.isyan etmezmisiniz.elbet her meslekte çürük elmalar vardır diyelim yüzde iki ahlaksız adam için otuz kişiye dava açılsa bunlar yıllarca eziyet çekse olur mu .artık bu haliyle özellikle kadın doğumcular en çok ezilen kesim oldu.zaten aklı basında en kaliteli yüksek puan olan yeni mezun doktorlar kadın doğumu seçmiyorlar.

6. Benim bir çok platformda sağlık sorunları ile ilgili kendi üzerimde denediğim paylaşımlar var. Sebep sorunlar da duvara tosladım. İdrar yolları enfeksiyonu için sıfır ilaç var. Prostatit için de ilaç bitti. Beş yıldır bu şekilde gidiyorum. Üstüne birde ayak bileği kırıldı kendi kendine. İki operasyonum var bekleyen. İlaç olmayınca covid dönemimde gidemiyorum. Ha sadece hastanede olanlar da bir yil kullanıldı. Benim gibi hastalarin 1/5 i idrar yolları enfeksiyonundan ölüyor. Benim gibi of li olanlara hiç bir bilgi eğitim yok. Çoğu ya ölüyor yada ağrıdan böğüruyor. Ötenazi olsa çoğu kabul eder. Bende üç yıl kendi çapında intihar planı yaptım. Şimdi yapmıyorum. Bitkisel yada alternatif tedavi ile yol alıyorum. Allah'ın izniyle kanserde de olacak bu. Ha elimdeki imkan çok kısıtlı 5-10 bin TL Lik alet edavat ile bu kadar yol aldım.En az 1000 litre kolladial gümüş suyu ve bitkisel kürler dağıttım parasız. Bu site de vardır verdiğim beş kuruş kazanç elde etmedim. 24 saat bana watssaptan ulaşabiliyorlar. Ülkenin 4 bir yanından. Evde bulunan bitki yada sirke gibi şeyler tedavi edici. Benim ilk hedefim koruyucu tıp.

7.  Alıntı Originally Posted by Moruk Yazıyı Oku
    Abi eskiden o iş için ebe doğumevinde çeker çıkarırdı biz öyle çıkmışık mesela
    Daha eskiden diyelim babaanne gelini doğutturuyodu felan
    Anamla dayımda öyle dünyaya gelmişler
    Bu ka teknoloji felan İşi karmaşıklaştırmışlar
    Çok güldüm Morukçum ... Varolasın... burada çoğumuz yakın yaştayız benzer şekilde çıkmışız sanırım ... Çekiştirirken hepimizde bi maraz kalmış... Bi CR7 gelsin o zaman ...

____|| @cizgilereitaat ||____ ( Hunharca teknik analiz )...

Duhul : 2004 ...
    ... Ben bitti demeden bitmez ... CR7 ...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İSTANBUL
    Gönderi
    9,242
    neden dava ediliyor? benim eşim doğum yaptı mesela ama doktoru dava etmedim.neden edeyim eşim sağlıklı oğlum sağlıklı bir şekilde hastaneden çıktık...

dava eden eğer eşi ve doğan çocuğu sağlıklıysa neden dava ediyor? haaa yok ikisinden birinde veya her ikisinde de sağlık sorunları ölümler sakatlıklar olmuşsa neden dava etmesin? siz olsanız sorun değil deyip hayata devam mı ederdiniz?

merak ettim dava sebepleri neler?

haklısınız haksızsınız demiyorum yanlış anlaşılmasın...her 3 kadın doğumcudan birisi dava ediliyor deyince şaşırdım...bunun bir sebebi olmalı...

Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Her önüne geleni doktor yaparsan ciddi bir ameliyat olman gerektiğinde bir ev parasını gidersin özelde doktora verirsin.devlette dava korkusundan hasta şiddetinden korkan adam deli mi üç kuruş paraya senin on saatlik ameliyatına girsin.kadin doğum bitmişmiş.elbet biter sen her üç kadın dogumcydan birine dava açarsan adam ya mesleği bırakır ya da o dalı seçmez.hangi meslekte o mesleği yapan üç kişiden biri dava ediliyor.yahu nedir bu doktor düşmanlığı.okumusu okumamışı herkes doktor düşmanı bu nasıl iş cidden çözemedim.

Sayfa 736/1004 İlkİlk ... 236636686726734735736737738746786836 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •