Sizin orta okul mezunu haliniz pek çok kişinin sözüm ona üniversite bitirmiş haline göre fersah fersah ileride sayın sugosu , ben K.K. aday olduğu kesinleşince sustum ama afişlerde ve posterlerde
İmamoğlu ve Yavaş in resimleri olması ayrıca onlarla birlikte miting sahnesine çıkması bile başarısızlığı garantileyen kendi başına yeterli olamayacağının garantisi idi ama dediğim gibi sözde çok bilen bazı tanıdıklarım vb nedeniyle de belki onlar haklıdır deyip sustum .
Siz aforoz edilmeyi göze alarak doğrusunu konuştunuz kutlarım ayrıca ASELSAN ve Euro başarılarınız da sıra dışı kutlarım.
Ben de bir sözlük yazariyim hatta bize " sözlükte 40 yaşını aşmış bunak çetesi " diyen bir fırlama gençlik le de sağlam mücadele ediyorum arada

orada nick farklı sizin ki gibi aynı değil.
Bugüne gelirsek yine bir başka sağlam Muhteris (K.K. dan çok farklı tabii) İmamoğlu erken konuştuğu ve gücü ötesinde atıp tuttuğu için problem yaşıyor zaten ilk değil ama ikinci görüşünden anlamıştım kendisini .İmamoğlu kendisi bana göre lüzumsuz bir takım " hadi bana gel cesaretin varsa " tarzı ajitasyonlar ile hem kendini hem de ona güvenenleri yaktı.
Şimdi bunu söylediğiniz de aynı duruma düşüyorsunuz zamanında K.K. ya denilenle.
Burada Mansur Yavaş in temkinli konuşmalarını ve işine odaklanip cart curt etmeden tabir caizse hareket tarzını kutluyorum . İmamoğlu da terini silerek konuştuğu günden bugüne böyle yapsaydı şimdi ciddi bir alternatif olarak duruyordu kim ne derse desin ama K.K. yi indirme ve partiyi de ele geçirme hevesi ona hem parti içinden hem dışından çok düşman sağladı bunun müsebbibi kendisi.
Bu nedenle kendisini de ayrıca tehlikeli buluyorum hatta eşinin bir miting de , kent lokantasini kast ederek "emekliler bizim sayemizde et yüzü gördü "demesi bana rahmetsiz Çavuşeskunun karısını hatırlattı.
Sana mı kaldı bize et yedirmek diyemedi kimse de .Yani ben böyle duydum fazlasını bilmem.
Bu da bugüne dair kalsın Mansur Yavaş sessiz sakin iyi , ama İmamoğlu nedeniyle O da tehdit altında..
Yani İmamoğlu ndan hiç hazzetmiyorum , tarzı nedeniyle zerre kadar, bu nedenle bana çok kızan olur.Martin Luther gibi aforoz edilmeyi göze alıyorum
Not: yolsuzluk olaylarının mahkeme olmadan lehinde aleyhinde olmam iddianame bile cikmamis iken , ama ne var , ne yok derim ama bir şımariklik var mı fazlasıyla var , paraları sayarken bile üst üste koymalara falan ne gerek var ayrıca bankadan geçir her işin kayıt altında olsun, bugün nakit parayla ev almak bile riskli yarın yüz tane sorunla karislasabilirsin. Ama dediğim gibi tarz tarz değil .Her konuda böyle , sen İstanbul'a odaklan Şam in imarı sana mı kaldı. Işte sonu .
Yer İmleri