Sayfa 736/881 İlkİlk ... 236636686726734735736737738746786836 ... SonSon
Arama sonucu : 7043 madde; 5,881 - 5,888 arası.

Konu: DOLARDA YÜKSELİŞ kaçınılMAZ xxv

1. Her gün çift yevmiye giderken bugün birazını iade edeceğiz gibi duruyor.

2.  Alıntı Originally Posted by Desidero74 Yazıyı Oku
    Sizin orta okul mezunu haliniz pek çok kişinin sözüm ona üniversite bitirmiş haline göre fersah fersah ileride sayın sugosu , ben K.K. aday olduğu kesinleşince sustum ama afişlerde ve posterlerde
    İmamoğlu ve Yavaş in resimleri olması ayrıca onlarla birlikte miting sahnesine çıkması bile başarısızlığı garantileyen kendi başına yeterli olamayacağının garantisi idi ama dediğim gibi sözde çok bilen bazı tanıdıklarım vb nedeniyle de belki onlar haklıdır deyip sustum .

Siz aforoz edilmeyi göze alarak doğrusunu konuştunuz kutlarım ayrıca ASELSAN ve Euro başarılarınız da sıra dışı kutlarım.

Ben de bir sözlük yazariyim hatta bize " sözlükte 40 yaşını aşmış bunak çetesi " diyen bir fırlama gençlik le de sağlam mücadele ediyorum arada orada nick farklı sizin ki gibi aynı değil.

Bugüne gelirsek yine bir başka sağlam Muhteris (K.K. dan çok farklı tabii) İmamoğlu erken konuştuğu ve gücü ötesinde atıp tuttuğu için problem yaşıyor zaten ilk değil ama ikinci görüşünden anlamıştım kendisini .İmamoğlu kendisi bana göre lüzumsuz bir takım " hadi bana gel cesaretin varsa " tarzı ajitasyonlar ile hem kendini hem de ona güvenenleri yaktı.

Şimdi bunu söylediğiniz de aynı duruma düşüyorsunuz zamanında K.K. ya denilenle.

Burada Mansur Yavaş in temkinli konuşmalarını ve işine odaklanip cart curt etmeden tabir caizse hareket tarzını kutluyorum . İmamoğlu da terini silerek konuştuğu günden bugüne böyle yapsaydı şimdi ciddi bir alternatif olarak duruyordu kim ne derse desin ama K.K. yi indirme ve partiyi de ele geçirme hevesi ona hem parti içinden hem dışından çok düşman sağladı bunun müsebbibi kendisi.

Bu nedenle kendisini de ayrıca tehlikeli buluyorum hatta eşinin bir miting de , kent lokantasini kast ederek "emekliler bizim sayemizde et yüzü gördü "demesi bana rahmetsiz Çavuşeskunun karısını hatırlattı.

Sana mı kaldı bize et yedirmek diyemedi kimse de .Yani ben böyle duydum fazlasını bilmem.

Bu da bugüne dair kalsın Mansur Yavaş sessiz sakin iyi , ama İmamoğlu nedeniyle O da tehdit altında..

Yani İmamoğlu ndan hiç hazzetmiyorum , tarzı nedeniyle zerre kadar, bu nedenle bana çok kızan olur.Martin Luther gibi aforoz edilmeyi göze alıyorum

Not: yolsuzluk olaylarının mahkeme olmadan lehinde aleyhinde olmam iddianame bile cikmamis iken , ama ne var , ne yok derim ama bir şımariklik var mı fazlasıyla var , paraları sayarken bile üst üste koymalara falan ne gerek var ayrıca bankadan geçir her işin kayıt altında olsun, bugün nakit parayla ev almak bile riskli yarın yüz tane sorunla karislasabilirsin. Ama dediğim gibi tarz tarz değil .Her konuda böyle , sen İstanbul'a odaklan Şam in imarı sana mı kaldı. Işte sonu .
    Hocam zaten ortamlarda orta okul mezunu olduğumu üzerine basarak söylüyorum ki hayatının en verimli yılları okul kampüsünde geçmiş insanlar biraz ders alsın aramızdaki farkı görünce ;) yoksa fen lisesi sınavlarında tr 12. Si Olup okumamış birisiyim asla saklamam yani keza b2 seviyesi ingilizcem bile var ;) bizim insanımız hayata, siyasete herşeye at gözlüğü bakar , iş işten geçince de sisteme, iktidara ,başkalarına suçu atar.

Yatırım işi de gerçekten 6. His midir nedir bir şekilde karşıma bir kağıt veya yatırım şekli çıkıyor alıp geçiyorum bir bakıyorum ciddi artmış..şans o kısım sanki.hayatta sadece aşk kısmında kaybettiğim doğrudur )) hanım bile bırakıp gitti.gerçi boşandıktan 2 ay sonra çok pişmanım diyerek evime çiçekler yemekler vs yolluyordu ama kabul etmem tabi ki ;))

3.  Alıntı Originally Posted by Sugosu82 Yazıyı Oku
    Hocam zaten ortamlarda orta okul mezunu olduğumu üzerine basarak söylüyorum ki hayatının en verimli yılları okul kampüsünde geçmiş insanlar biraz ders alsın aramızdaki farkı görünce ;) yoksa fen lisesi sınavlarında tr 12. Si Olup okumamış birisiyim asla saklamam yani keza b2 seviyesi ingilizcem bile var ;) bizim insanımız hayata, siyasete herşeye at gözlüğü bakar , iş işten geçince de sisteme, iktidara ,başkalarına suçu atar.

Yatırım işi de gerçekten 6. His midir nedir bir şekilde karşıma bir kağıt veya yatırım şekli çıkıyor alıp geçiyorum bir bakıyorum ciddi artmış..şans o kısım sanki.hayatta sadece aşk kısmında kaybettiğim doğrudur )) hanım bile bırakıp gitti.gerçi boşandıktan 2 ay sonra çok pişmanım diyerek evime çiçekler yemekler vs yolluyordu ama kabul etmem tabi ki ;))
    Bu son anlattığiniz beni üzdü gerçekten zira bu yaşta anladığım iyi bir aile hayatınızın olması pek çok paradan vs daha iyi , umarım şansınız döner .
    Bu konuda .

Sizden bir şey rica ediyorum ASELSAN benzeri bir fikriniz olursa özelden veya genel burada paylaşmanız nasıl uygun görürseniz.

Ayrıca okumamaniz kendi kararınız mı yoksa bir zorunluluk mu oldu bilemiyorum ama ülke adına şanssızlık zira her alanı acayip hırslı okumuş cahiller doldurup milleti mavh ediyorlar. Cumhuriyet bu yetenekleri yakalayip yetistirmeli idi sen okumalısın diye ailenin bile önüne geçmeli .

Maalesef ben de yanlış yonlendirildim ve aslında hiç yönlendirme olmadı babam rahmetli olmadan itiraf gibi konuştu benim hiç katkım yok sende ne yaptiysan kendin yaptın diye .

Oluyor yapacak bir şey yok şimdi bir prof arkadaşım var bir yerel TV de haftalık tarih programı yapıyor, tarihçi, asker arkadaşım o da aileden sıfır ile Ürdün de master , Chicago üniversitesi nde doktora yaptı .Aile sadece bir kap yemek koyduysa önüne odur.

Tabii sizin neden nedir bilmiyorum ..
    Son düzenleme : Desidero74; 27-06-2025 saat: 12:47.

4.  Alıntı Originally Posted by Desidero74 Yazıyı Oku
    Bu son anlattığiniz beni üzdü gerçekten zira bu yaşta anladığım iyi bir aile hayatınızın olması pek çok paradan vs daha iyi , umarım şansınız döner .
    Bu konuda .

Sizden bir şey rica ediyorum ASELSAN benzeri bir fikriniz olursa özelden veya genel burada paylaşmanız nasıl uygun görürseniz.

Ayrıca okumamaniz kendi kararınız mı yoksa bir zorunluluk mu oldu bilemiyorum ama ülke adına şanssızlık zira her alanı acayip hırslı okumuş cahiller doldurup milleti mavh ediyorlar. Cumhuriyet bu yetenekleri yakalayip yetistirmeli idi sen okumalısın diye ailenin bile önüne geçmeli .

Maalesef ben de yanlış yonlendirildim ve aslında hiç yönlendirme olmadı babam rahmetli olmadan itiraf gibi konuştu benim hiç katkım yok sende ne yaptiysan kendin yaptın diye .

Oluyor yapacak bir şey yok şimdi bir prof arkadaşım var KonyaTV de haftalık program yapıyor tarihçi asker arkadaşım o da aileden sıfır ile Ürdün de master , Chicago üniversitesi nde doktora yaptı .Aile sadece bir kap yemek koyduysa önüne odur.
    Benim hayatım tamamen drama güldüğüme bakmayın.filmi çevrilse imdb top 5 e girer.en çok gülenler en çok acıyı çekendir derler

Son birkaç aydır şişecam topluyorum çünkü fiyatı mantık dışı geliyor ;) vadem 2027. tabi ki yatırım tavsiyesi değil.

5.  Alıntı Originally Posted by Sugosu82 Yazıyı Oku
    Benim hayatım tamamen drama güldüğüme bakmayın.filmi çevrilse imdb top 5 e girer.en çok gülenler en çok acıyı çekendir derler

Son birkaç aydır şişecam topluyorum çünkü fiyatı mantık dışı geliyor ;) vadem 2027. tabi ki yatırım tavsiyesi değil.
    Sağolun ben de şişe cami sordum bizim uzmana bana abi şimdi iyi görünmüyor dedi 3 ay önce .Ama haklisiniz tek sorun çok ağır olması ben de işler açılırsa Arçelik için iyi görüyorum zira Whirlpool da onun bünyesine geçti ama şu an çok iyi değil bakalım ne kadar böyle gider.(YTD)

Geçen yıl bana bir tane dümbük kadin atamislardi ,ona Tekfen 37-40 arasında iken geçen mayıs gibi dedim ki bunun fiyatı yanlış görünüyor.Bana bir sürü hikaye anlattı iki kız kardeş varmış sahipleri şöyle böyle , beni vaz geçirdi.

37 den bu ortamda 150 ye gitti şimdi 110 larda falan.

Nasip değil dediysem de tırnaklarımı yedirdi.
    Selamlar .

6. Ne altın, ne Euro, ne BİST Son 10 yılda konut yüzde 2000, kirası yüzde 1350 arttı.

Dünya Gazetesi

Türkiye OECD de Reel olarak yüzde 75 kazandırmış. Yunanişstan da yüzde 49 kazandırmış.
    KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
    Sadece Kendi Düşüncelerimdir. Buna göre işlem yapmayınız.

7.  Alıntı Originally Posted by Desidero74 Yazıyı Oku
    Sağolun ben de şişe cami sordum bizim uzmana bana abi şimdi iyi görünmüyor dedi 3 ay önce .Ama haklisiniz tek sorun çok ağır olması ben de işler açılırsa Arçelik için iyi görüyorum zira Whirlpool da onun bünyesine geçti ama şu an çok iyi değil bakalım ne kadar böyle gider.(YTD)

Geçen yıl bana bir tane dümbük kadin atamislardi ,ona Tekfen 37-40 arasında iken geçen mayıs gibi dedim ki bunun fiyatı yanlış görünüyor.Bana bir sürü hikaye anlattı iki kız kardeş varmış sahipleri şöyle böyle , beni vaz geçirdi.

37 den bu ortamda 150 ye gitti şimdi 110 larda falan.

Nasip değil dediysem de tırnaklarımı yedirdi.
    Selamlar .
    bu kanal İstanbullu 5 sene içinde yapacaklarını düşünüyorum
    yine yap-işlet şeklinde olur, iran savaşından sonra bu inancım 2 kat arttı
    bu projeden en çok payı BOBET alır diye tahmin ediyorum
    2 yılldır biri BOBET i bezdire bezdire topluyor
    ne zaman gider bilemem 18-19 arası ben denk getirirsem az az alım yapıyorum
    dibe vurmuş bana göre kelepir hisse denk gelirse alıp unutuyorum
    borsada ciddi risk var, ne olacağını bilmek imkansız, o yüzden %5 bilemedin %10 nakit kaydırmak lazım
    tüm parasını borsaya sokan ya çok cahil ya çok aç gözlü ya parayı batırmak için dünyaya gelmiş kerizdir
    altın-Euro-dolar-PPF-az hisse
    ytd diyede yazayım

8.  Alıntı Originally Posted by Maacit Yazıyı Oku
    bu kanal İstanbullu 5 sene içinde yapacaklarını düşünüyorum
    yine yap-işlet şeklinde olur, iran savaşından sonra bu inancım 2 kat arttı
    bu projeden en çok payı BOBET alır diye tahmin ediyorum
    2 yılldır biri BOBET i bezdire bezdire topluyor
    ne zaman gider bilemem 18-19 arası ben denk getirirsem az az alım yapıyorum
    dibe vurmuş bana göre kelepir hisse denk gelirse alıp unutuyorum
    borsada ciddi risk var, ne olacağını bilmek imkansız, o yüzden %5 bilemedin %10 nakit kaydırmak lazım
    tüm parasını borsaya sokan ya çok cahil ya çok aç gözlü ya parayı batırmak için dünyaya gelmiş kerizdir
    altın-Euro-dolar-PPF-az hisse
    ytd diyede yazayım
    Yanlış mı anladım.

Kanal İstanbul'a 5 sene içinde başlanır düşüncesiyle beton hissesi mi topluyorsun.?

Bu forumda rastladığım en cesur adamsın.

Hayal etmek güzel de, az biraz ayakları yere değmeli bence.

Sayfa 736/881 İlkİlk ... 236636686726734735736737738746786836 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •