*İran Dışişleri Bakanı: Ukrayna krizinin kökü NATO'nun provakasyonlarına dayanıyor, savaşı bir çözüm olarak görmüyoruz
Doğru demişler bence
*İran Dışişleri Bakanı: Ukrayna krizinin kökü NATO'nun provakasyonlarına dayanıyor, savaşı bir çözüm olarak görmüyoruz
Doğru demişler bence
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.
İngiltere Başbakanı Johnson, 'acil NATO zirvesi' talebinde bulundu https://tr.sputniknews.com/20220224/...054184044.html
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.
kavga etmen guzum
2021 tbt
![]()
Girişim elektrik: (odesa'daki europower ukraine firmamızın fabrika inşaatı) yaşanan jeopolitik ve diplomatik belirsizlikler nedeni ile tarafımızca yapılması gereken makine ve teçhizat yatırımları askıya alınmıştır
GİRİŞİM ELEKTRİK: FABRİKANIN DEVREYE ALINMASINDAN VAZGEÇİLMESİ DURUMUNDA, BU FABRİKA İÇİN SİPARİŞ EDİLEN MAKİNELER STANDART ÜRETİM HATLARIMIZA UYGUN OLDUĞU İÇİN, ANKARA'DA ALMIŞ OLDUĞUMUZ FABRİKALARIMIZDA KAPASİTE ARTIRIMI AMACI İLE KULLANILACAK
Mümkün değil, bist tl bazlı boyna yükseliyor, aç grafikisine bak, biraz daha düşer belki ama 200 günlük ortalamadan tekrar yukarı döndürürler.
ve böylelikle uzun vadede endekis 300bine vurur
Hamdım Piştim Yandım
Yer İmleri