Sayfa 738/1001 İlkİlk ... 238638688728736737738739740748788838 ... SonSon
Arama sonucu : 8006 madde; 5,897 - 5,904 arası.

Konu: Viop - XIV

Alıntı Originally Posted by abartin Yazıyı Oku
    Piyasalar tam bir mayin tarlasina dondu. Her gun %10 yukari yada asagi.

Kaldiracli islemlerde terste kalan agir darbe alir. Bu havalarda islem konrat sayisini azaltmak lazim. Yoksa ac gozluluk bitirir insani.
    Aynen..piyasa oturmadan yüksek jetonlar tehlikeli..
    Ne içindeyim zamanın ne de büsbütün dışında; yekpare geniş bir anın,parçalanmaz akışında bir garip rüya rengiyle uyuşmuş gibi her şekil,rüzgarda uçan tüy bile benim kadar hafif değil..

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Kuzey Ege - İstanbul
    Gönderi
    14,184
    Yuhunuz o ne dow mu bovespa mı belli değil bu nasıl hareket. Adamlar direkt 18.400 dip trendinden 20,800 trendine 1 günde getirdiler. Sabaha bu seviyede kalırsa hele ki 20.800 üstünde olursa 92 bin trendi üstünde açarlar. Artık malsız mal gibi bakarım

Dün kapanışta korkuyu aldık bugün coşkuya sattık. Coşkuyu alanda yarın sabah kazansın...
    Dünyada en zor şey kırılan bir kalbi onarmaktır...

3. Bu işden en büyük yarayı havacılık alacak gibi. Uçak uçmayınca akaryakıt ve ikram gideri olmuyor, motor yıpranmıyor ama onun dışında bir çok kalemde gider devam ediyor gibi.

200 milyar dolar zarar olacak denmiş, Türkiye'nin dünyada havacılık payı %2 olsa 4 milyar dolar eder gibi.

Ben şimdilik aşağı ve yukarı riskli gördüğüm için alıp satmıyorum ama THYAO'da iki yönlü iddia olduğu için sürekli yüksek hacim oluyor.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

4. Bu demokrat senatörler
    2007 nin öcünü almaya kalkarlarsa ya
    Artık zarala satarım.beklemem zararda

5.  Alıntı Originally Posted by gerekli Yazıyı Oku
    Bu demokrat senatörler
    2007 nin öcünü almaya kalkarlarsa ya
    Artık zarala satarım.beklemem zararda
    BBHT de New York'dan kadın bağlandı, Demokratlar fakirlere de yardım paketini kanunların içine koyalım demiş. Onu dahil ederler ise onay çıkabilir.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

6. Bugün kesin açıklayacak değil mi

Uçak ile mi helikopter ile mi olduğunu
    ?
    ABD senetosu
    Yazılarım ve Paylaşımları YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR

7. [QUOhTE=ariston;4271120]BBHT de New York'dan kadın bağlandı, Demokratlar fakirlere de yardım paketini kanunların içine koyalım demiş. Onu dahil ederler ise onay çıkabilir.[/QUOTE]
    Bloomberg european vermedi onu

8.  Alıntı Originally Posted by Desperado Yazıyı Oku
    Amerikada 1-2 hafta sonra her gün bini aşkın ölümler gelmeye başlayacak gibi duruyor... Bakalım o zaman ne yapacak Trump, endekslere neler olacak... Çok enteresan günler bekliyor bizi, ölmez sağ kalırsak elbet...
    Yok, yok kesin biri çaldı hesabı!!!!
    Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53

Sayfa 738/1001 İlkİlk ... 238638688728736737738739740748788838 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •