Sayfa 739/1001 İlkİlk ... 239639689729737738739740741749789839 ... SonSon
Arama sonucu : 8007 madde; 5,905 - 5,912 arası.

Konu: Viop XXXIX

1. Belarus Cumhurbaşkanı Lukaşenko: "Birliklerimiz (Ukrayna’daki) operasyonda yer almıyor"

MİNSK (AA) – Belarus Cumhurbaşkanı Aleksandr Lukaşenko, Belarus ordusunun Ukrayna’daki
    Rus operasyonuna katılmadığını bildirdi.
    Lukaşenko, Bağımsızlık Sarayı'nda askeri yetkililer ile acil toplantı yaptı.
    Sabah saatlerinde Ukrayna devlet sınırının Belarus tarafından desteklenen Rus askeri
    birlikleri tarafından saldırıya uğradığı yönündeki haberleri gördüğünü belirten
    Lukaşenko, "Bizim askeri birliklerimiz (Ukrayna’daki) bu operasyonda yer
    almıyor." ifadelerini kullandı.
    - Putin ile Zelenskiy arasında müzakere önerisi
    Lukaşenko, daha önce Ukrayna’yı uyardığını hatırlatarak, iki tarafın kan dökülmesi
    ve savaşı önlemenin yollarını aramaları gerektiğini söyledi.
    Ukrayna ve Rusya tarafına Minsk’te müzakereler yapılmasını öneren Lukaşenko, "Biz
    Slavız, üç Slav halkı. Haydi oturalım ve sonsuza kadar kaderimizin geleceğini
    belirleyelim. Ben (Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir) Zelenskiy olsam buna sarılırdım.
    (Rusya Devlet Başkanı Vladimir) Putin ‘Biz işgalci değiliz, Ukrayna’yı işgal
    etmeyeceğiz’ diyor. Daha ne lazım? Müzakerelerin temeli budur." dedi.

-AA-
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.

2.  Alıntı Originally Posted by poor Yazıyı Oku
    Ukrayna'nın Ankara Büyükelçisi Bodnar: Türkiye'den Boğazları Rus gemilerine kapamasını talep ettik- Bloomberg HT
    Ukrayna o kadar direnc gostermis mi ki Rusyaya bizden boyle talepte bulunabiliyolar. Manyagi ustumuze salacaklar. En dogru politika Ismet pasanin potikasi biraz kulaklari kapatmak lazim bu surecte.

3. İşin güzel yanı,viob sayfasında hiç lönk olan yok, çoğumuz flattı az bi kısımda şortcu idi
    Hamdım Piştim Yandım

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    7,939
    alüminyum 3472usd (%6.5) olmuş , kısa sürede büyük kazancı elimizin tersi ile ittik

5. çok fazla bilgi kirliliği var. tarafsız bir gözle baktığımda Rusya istediğini aldı. daha fazla ilerlemeyecektir. çünkü o kadarına cesaret edemez. şu ana kadarki yaptıkları kırmızı çizgisiydi ama ilerisi çarşıyı karıştırır. dünya güçleri devreye girer. yok öyle ben tek siz hepiniz diyecek adam.

6.  Alıntı Originally Posted by sahingonul Yazıyı Oku
    çok fazla bilgi kirliliği var. tarafsız bir gözle baktığımda Rusya istediğini aldı. daha fazla ilerlemeyecektir. çünkü o kadarına cesaret edemez. şu ana kadarki yaptıkları kırmızı çizgisiydi ama ilerisi çarşıyı karıştırır. dünya güçleri devreye girer. yok öyle ben tek siz hepiniz diyecek adam.
    sen ne diyorsun kıev bombalanıyor orda yaşayanlardan kesin bilgi..

Kendime masallar.!!
    Masallar dünyası.!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

8.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    İşin güzel yanı,viob sayfasında hiç lönk olan yok, çoğumuz flattı az bi kısımda şortcu idi
    Evet Allah tan Yıl sonu operasyonundan beri insanlar daha temkinli. Yakalanan olmamıştır umarım. Hisse zaten kredili ya da ihtiyaç değilse ederine gelecektir.

Mi Note 10 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sayfa 739/1001 İlkİlk ... 239639689729737738739740741749789839 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •