arada tera sporu dillendiriyorum hala omu bumu kafasında olanlar yanlış resimlere bakıyorsunuz bakın bu paralar ,bu kadar rahat işlemler, bu kadar kolay para kazanma en önemlisi hiç sorgulayan yok.
bu iş spk yı aşıyor ozaman pazıllarda çok boşluk var sonra ekonomi şöyşe olmuş yabancı gelecekmiş vs hikayeleri ile ınsıder piyasasında çoğu kişi yerinde sayıyor haberi yok
BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
yukarı bi fışkırtma gelsede aselsan shortları yerine koysam.
![]()
niye hakaret ediyorsun paragöz? tüiki takmama şansımız yok ki maalesef. asgari ücret, memur zammı, emekli zammı, özel sektör zamları vs hep bu tüik verisi ile yapılıyor. Tüik verisine bende gücenmiyorum. Mahkeme verileri nasıl hesaplıyorsun göster dedi onu da göstermediler.
Ama şuan enflasyon hesaplamasından sorumlu resmi kurum bu ve bunun verilerini kullanmıyoruz deme şansımız yok.
Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...
Ito yıllık enflasyon :40,83
Merkez Bankası politika faizi :43
%17,5 stopajı düşünce neti 35 lere geliyo , hala çok ciddi negatif reel faiz varken sen tam tersini söyleyip tahrik ediyosun insanı...
https://www.sozcu.com.tr/mourinho-ya...yi-gor-p218733
böyle olma olasılığı daha fazla bence![]()
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.
Bu arkadaşı hala tanıyamadın mı dün sabah yazdı. tavan olmalı bu haberle diye. Bugün nerede ise tabana kadar verdiler. Çok açık ki tahtada mal taşıyanlar ile dirsek temasında idi yada bizzat kendisi/kurumu.
Eylül de 5 puan indirim bekleyen bir ben mi varım ?
Yer İmleri