50 günlük HO suna geldi geçerse hareket hızlanabilir.alım,satım,tutum her türlü kararı kendiniz verin boş veya dolu gibi görünen tüm yorumlar aldatabilir.bol kazançlar.bende artık yazmadan izleme taraftarıyım.
50 günlük HO suna geldi geçerse hareket hızlanabilir.alım,satım,tutum her türlü kararı kendiniz verin boş veya dolu gibi görünen tüm yorumlar aldatabilir.bol kazançlar.bende artık yazmadan izleme taraftarıyım.
Hisse de hakim güç Deniz bank in tahtayı bugün kontrollü toplamaya başlaması çok önemli ve yatırım finansman karşılıklı al satla hacim yapıyor ...Bedelli kasaya girmesi yanı sirasıra kredi borçları kapatilirsa daha uzun bir yolumuz olabilir...
Borsa, ne bir Para Çekme Makinası ne de Kolay Para Kazanma Oyunu değildir. Aksine, tek silahı Bilgi ve Tecrübe olan Dünyanın en zorlu arenasıdır... Yukarıda yazdığım kanaatlerim, asla yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkasının kanaatleri ile yatırım yapacak kadar bilgisizseniz, borsada kaybetmeniz kaçınılmazdır. Profesyonellerden destek almanızı tavsiye ederim...
sessizlik ne kadar iyi birşeymiş...![]()
Su sıra Trend e giren Ender hisselerden biri
Lenovo A6020a46 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Güvenli liman..
Maşallah...
![]()
Bu forumda yazdığım yazılar yatırım tavsiyesi içermemektedir.Yazdığım yazıdaki ifadelerden etkilenip de yatırım yapan veya yaptığı yatırımdan vazgeçen kişilerin hareketlerinden sorumlu değilim.Tüm yazılarım paylaşım,sohbet ve geyikten ibarettir...
Yer İmleri