Sayfa 74/342 İlkİlk ... 2464727374757684124174 ... SonSon
Arama sonucu : 2734 madde; 585 - 592 arası.

Konu: ULKER - Ülker Bisküvi

1. Nedense Hissesi yatırımı olmayan kişiler,
    Ben öyle düşünüyorum olamaz, Ciro düşer,
    Kâr azalır, Zarar eder, sakın uzak durun varsa satın Algısı yapıyor.

Adam 170-180 den almış, 100 e düşmüş.
    Forumu Algı operasyonu yapan 3-4 kişi doldurmuş.

Bu insanlar, Sizin bu kötü Algı yorumlarınızı okuyup buradan satıp Zarar ederse ,
    3-6 ay sonra tekrar 180 TL hatta 1 yıl sonra 300 TL olursa , Siz benmi sat derim der Vicdanınız rahatlarsın Ama zamanla Sizden ve ailenizden fitil fitil çıkar

2.  Alıntı Originally Posted by erdgass Yazıyı Oku
    Neyi satar bilmiyorum ama içinde mutlaka verimsiz, katma değer yaratmayanlar vardır hepsi mükemmel varlıklar değildir bunların içinde temizlik yapabilir.
    Aynı terane onu bilmem bunu bilmem,
    Hepsini tek şirketler birleştirdi.

Satacak veya Halka Arz edecekse hepsi birden olacak

3.  Alıntı Originally Posted by Yatırımcı333 Yazıyı Oku
    Nedense Hissesi yatırımı olmayan kişiler,
    Ben öyle düşünüyorum olamaz, Ciro düşer,
    Kâr azalır, Zarar eder, sakın uzak durun varsa satın Algısı yapıyor.

Adam 170-180 den almış, 100 e düşmüş.
    Forumu Algı operasyonu yapan 3-4 kişi doldurmuş.

Bu insanlar, Sizin bu kötü Algı yorumlarınızı okuyup buradan satıp Zarar ederse ,
    3-6 ay sonra tekrar 180 TL hatta 1 yıl sonra 300 TL olursa , Siz benmi sat derim der Vicdanınız rahatlarsın Ama zamanla Sizden ve ailenizden fitil fitil çıkar
    Bir miktar yatırım yaptık hayırlısı bakalım yoksa ne diye yazayım burada başka işim mi yok. ft2 nin durumu farklı sanırım son genel kurula katılmış (forumda okuduğum kadarıyla) o genel kurulda nasıl bir travma yaşamışsa burada şirket yönetimine özellikle patrona verip veriştiriyor..

4. Ben açık ve net yazıyorum.
    Maliyetim 170-180 olsaydı.
    Param veya başka hissem varsa,
    Onları satar 100 TL buralardan ilave
    Alım yaparak Maliyetimi düşürürdüm.

Ortalamamı 130-140 TL ye bile düşürsem.
    En kötü seneryoda 6 ay maliyetime gelir.

Hiç maliyet düşürecek param yoksada,
    Yapacak başka bir şey yok der beklerdim

5.  Alıntı Originally Posted by erdgass Yazıyı Oku
    Bir miktar yatırım yaptık hayırlısı bakalım yoksa ne diye yazayım burada başka işim mi yok. ft2 nin durumu farklı sanırım son genel kurula katılmış (forumda okuduğum kadarıyla) o genel kurulda nasıl bir travma yaşamışsa burada şirket yönetimine özellikle patrona verip veriştiriyor..
    Fit2 , Tarık1234 vb bir kaç kişi, Fit eski ama diğerleri, Yukarıdan satıp 100 TL de geri toplamak için bilanco kötü vb Algı yapan ,
    Birilerinin amacına hizmet eden kişiler diyorum

6.  Alıntı Originally Posted by tarik1234 Yazıyı Oku
    Her şey halka arz edilir aş olur gerekli sermaye şartlarını sağlar vs ama bu şirket başka tüm varlıkları ve ciro yurt dışı böyle bir firma bist yok olursa ilk olucak bide en az 3 sene faal ciro vs üreten firma olmalı halka arz etsen zaten en erken 2028 başvurur boş tartışmalar boş işler insanların hatasını aramayı bırakın naçizane tavsiye üretmeye çalışın adam bakıyor araştırıyor emek harcıyor 5 yazdığının 1 yanılabilirbu gayet normal ama emek var motivasyon o yapıyor arada yanlış bulalım ezelim olmamalı en basit insan davranışı üretme araştırma üzerine yoğunlaşmalı
    Ft2 70 lirada sattigi Ulker icin harcadigi enerjinin 10 da birini, 25 lira ustunden yatirim yaptigi Goody hissesine neden harcamiyor !...

Benim parami kendi parasindan daha degerlimi goruyor !....

Yoksa standart kafa, ben battim onlarida bi guzel kazanin dibine cekeyimmi diyor !...

Siz daha cok dayak yersiniz bu piyasada cook...

SM-N770F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

7. Cool

Alıntı Originally Posted by ft-2 Yazıyı Oku
    ...'Ne kadar geriye bakarsanız, o kadar ileriyi görebilirsiniz.

Ülker, Aralık 2007’de 850 milyon dolara satın aldığı dünyanın en ünlü çikolata markalarından Belçikalı Godiva’yı Ülker Çikolata çatısı altından çıkarıp, kendine özel bir şirkete kavuşturma kararı aldı. Milliyet`in haberine göre Ülker Grubu patronu Murat Ülker, bu ay ‘Yeni Çikolatalı Mamuller’ adlı bir şirket kurarak Godiva için yeni bir yapılanma başlattı.

Bu ay Ülker Çikolata şirketinde ‘kısmi bölünme’ olarak adlandırılan düzenlemeye giden grup, Ülker Çikolata çatısı altındaki ‘ Godiva Belgium BVBA’ ile ‘G-New Inc’ adlı iştiraklerini ‘Yeni Çikolatalı Mamuller’ şirketine ayni sermaye olarak tahsis etme kararı aldı. Bu şirketlere ait borçlar da yeni şirkete aktarıldı.

Buna göre, Godiva Belgium’un 247 milyon lira tutarındaki yüzde 67.08 hissesi, Godiva ile bağlantılı G-New şirketinin 313 milyon lira tutarındaki yüzde 67.08 hissesi ve 360 milyon dolarlık kredi borcu yeni şirkete geçecek. Ayni sermaye karşılığı elde edilen hisseler de Ülker Çikolata’nın ortaklarına intikal ettirilecek.

https://bigpara.hurriyet.com.tr/habe...iyor_ID762122/
    Yanlış mı anlıyorum .? Bu durum Ülker hissesi için iyi bir durum değil mi , ileri tarihte gelecek bilançolar açısından ?
    Yeni devir öncesi 3 ÇY bilanço da tüm vergilerini ödemiş bu devrettiği şirketlerin . Yeni dönemde bu tür vergi gider filan kasasından çıkmayacak Ülker in ..?

8. Ülker , devrettiği iştiraklerin borcundan da kurtulmuş oluyor gibi anladım . Yük katırı olmaktan kurtulmuş bu sefer . !

Sayfa 74/342 İlkİlk ... 2464727374757684124174 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •