Sayfa 740/948 İlkİlk ... 240640690730738739740741742750790840 ... SonSon
Arama sonucu : 7583 madde; 5,913 - 5,920 arası.

Konu: ERCB - Erciyas Çelik Boru

1. Hatalı olmasın şunumu diyor .erciyese yazı veya tebliğat geldi bizler ayrı şirketler olduğumuz için erciyes bize(özbal) yazıyı gönderdi .ama spkdan bize şuan gelen bişey yok .erciyese gelen bunlara niye o tarihte gelmiyor ozaman .ulan bunlar bişeyler karıştırıyor ama dur bakalım kokusu çıkar.ytd

GT-N7100 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2. Harç bitti yapı Paydossssss......
    Yani koca bir Fossssssss.............

3. Ya Patron çok Ciddiiii bir mal kaptırdı yada güzel bir MasaL yalanla sonlandıııı

4.  Alıntı Originally Posted by aliali Yazıyı Oku
    Hatalı olmasın şunumu diyor .erciyese yazı veya tebliğat geldi bizler ayrı şirketler olduğumuz için erciyes bize(özbal) yazıyı gönderdi .ama spkdan bize şuan gelen bişey yok .erciyese gelen bunlara niye o tarihte gelmiyor ozaman .ulan bunlar bişeyler karıştırıyor ama dur bakalım kokusu çıkar.ytd

Bizde biliyoruz Şirket merkezi Mersin,müşteri temsilcisi İzmit hatlı telefon gösterilmiş..

Aradığınız zaman nereden hangi adresten ulaşıyorsunuz..Ona bakacaksınız,2015 11 .aydan itibaren işler nereden yürütülüyor..

Ana ortaklar nerede,yönetim kurulu hangi adres de,ayak oyunları...

Cin olmadan adam çarpmaya çalışıyorlar....
    Karşısındakini aptal sanan , en büyük aptaldır..

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul-amasya
    Gönderi
    3,006
    Sen spk yı aptal yerine koyarsan oda sana böyle koyar... boru ky ye girdi beklenti bitti gitti.. Allahsızlar..

6.  Alıntı Originally Posted by 6 His Yazıyı Oku
    Bizde biliyoruz Şirket merkezi Mersin,müşteri temsilcisi İzmit hatlı telefon gösterilmiş..

Aradığınız zaman nereden hangi adresten ulaşıyorsunuz..Ona bakacaksınız,2015 11 .aydan itibaren işler nereden yürütülüyor..

Kardeşim fikrini almak isterim.bugünkü yazıda diyorki iptal sebebi aynı başvuru olduğundan diyor. başvuruda değişen birşey yok diyor.bunlar nasıl aynı başvuru olabilir spk tamam izin veririm ama şu birleşme oranlarını düzelt demedimi bültende. bunlarda oranları değiştirip yeniden bir başvuru yaptı .ozaman diğer başvuru ile nasıl aynı oluyor . İptal sebebi daha farklı bişey olmalı.ytd

7.  Alıntı Originally Posted by 6 His Yazıyı Oku

Yönetim kuruldan sadece Hasan Tufan BALLI oda koordineyi sağlamak amaçlı Mersinde görevlidir,

Yönetim kurulunun diğer üyeleri ve yatırımcı ilişkilileri vatandaş,

Barbaros Mah. Halk Cad. Kardelen Sk.Barbaros Mah. Halk Cad. Kardelen Sk.
    Ataşehir- İstanbul adresin de faaliyet göstermektedir....
    Karşısındakini aptal sanan , en büyük aptaldır..

8. Spk bültende orandan ayrı bir gerekçe sunmuşmuydu .ben hatırlamıyorum.ytd

Sayfa 740/948 İlkİlk ... 240640690730738739740741742750790840 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •