Sayfa 742/1004 İlkİlk ... 242642692732740741742743744752792842 ... SonSon
Arama sonucu : 8028 madde; 5,929 - 5,936 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XIV

1.  Alıntı Originally Posted by Achiles Yazıyı Oku
    Gece cimnastiği de güzeldi, müziği hala aklımda, tı dıt tı dıtdıt, dı dı dı dı tı dıt dı dıdıt....akşam akşam ne güzel spor yapıyorduk..
    Bi de CINE5 in CINE5 olduğu zamanlar vardı. BT848 çipli TV ekran kartıyla şifresini kırıp izliyorduk, ne günlerdi yaw...arkadaş vardı bizim hem kırıyordu hem de koca semte TV yayını yapıyordu...yanlışlıkla gece cihaz kapanır mapanırsa telefon yağıyordu, sizin yapacağınız işi s2m diye hesap soruyordu mahalleli bi de...

2.  Alıntı Originally Posted by Achiles Yazıyı Oku
    Bi de CINE5 in CINE5 olduğu zamanlar vardı. BT848 çipli TV ekran kartıyla şifresini kırıp izliyorduk, ne günlerdi yaw...arkadaş vardı bizim hem kırıyordu hem de koca semte TV yayını yapıyordu...yanlışlıkla gece cihaz kapanır mapanırsa telefon yağıyordu, sizin yapacağınız işi s2m diye hesap soruyordu mahalleli bi de...
    valla kırıp izlemenin zevki, düşününce gülümsetiyor gerçekten

Alıntı Originally Posted by Patrick Bateman Yazıyı Oku
    Sistem başka, hükümet başka.

Hükümeti göndermenin tek yolu sistemi patlatmaksa o işten de kimse hayır görmez.

O sistem bir kere patlarsa ondan sonra 100 farklı hükümet gelse bir daha toparlanamaz bu ülke.
    Baraj patladı da yarık nedir hasar nedir bilen yok...Yeni bir Hükümet olursa hasar tutanağına bakardık baraj yıkılacak mı yoksa birkaç sıva ile kapanacak mı diye , onarım süresinedir falan....Şimdi ki kaçın canınızı kurtarın da diyemiyorlar yenibir baraj yapma planımız var diyorlar

4.  Alıntı Originally Posted by YapraksızYonca Yazıyı Oku
    valla kırıp izlemenin zevki, düşününce gülümsetiyor gerçekten
    Yaw o da bi şey mi, inanmayacaksınız ama eskiden yılbaşında dansöz falan çıkar göbek atardı, izlerdik, vallahi bak yalan söylemiyorum. (İroni içerir, alışkın olmayanlarda yan etki yapar.)

5. Ülke yangın yeri reisim ne yapıyor diye A haber açtım reisim Afrikalı çocuklarla gülüp eğleniyor keyfi gayet yerinde.bu arada asgari ücretimizi tüm Avrupa kıskanıyormuş onuda öğrendim.A haber gerçekten etkileyici bir kanalmış 2 dakika açıp uçuyorsun başka şeye gerek yok.

STK-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6. Arkadaşlar Yeni Ekonomi Sistemini anlatıyorum, olayı çözdüm, oturun, dinleyin.

Fatih Terim taktiği,

Sistem mistem yok, bam bam bam, altta kalanın canı çıksın, işine gelmeyen oynamasın. Ben ekonominin kitabını yazdım, inanacaksınız uleyn.

Ona göre vaziyet alın...

Mad Max Hıdır Yollarda, namlusu kesilmiş çifteli belimde...

7.  Alıntı Originally Posted by Achiles Yazıyı Oku
    Mad Max Hıdır Yollarda
    çin çin dinle... dahiliden çaldırmanın yolunu bulursam..
    kral protesto olur diye düşünüyorum.

yerli milli cevat vardı..
    mad max gelmez bize. hem olmaz diyordun
    18i geçsin.. reşit olsun.. dağa bile kaldırırlar...

8. Yorumsuz..
    20211217_213443.jpg

Sayfa 742/1004 İlkİlk ... 242642692732740741742743744752792842 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •