Sayfa 743/1001 İlkİlk ... 243643693733741742743744745753793843 ... SonSon
Arama sonucu : 8007 madde; 5,937 - 5,944 arası.

Konu: Viop XXXII

1.  Alıntı Originally Posted by Caho Yazıyı Oku
    Araştırmadan etmeden ne kadar rahat riske atıyorlar paralarını aklım almıyor... Bu tipler bir de piyasalarla ilgili görüşlerini filan yazıyorlar
    maho, sana tavsiyem : paranı kendin yönetme
    yada yönetceksen yarısını yönet, diğer yarıyı bana yolla, ben yönetirim, kardan %30 alırım zararına karışmam

2. 5 Haftadır para çıkışı var maalesef
    son hafta çıkış iyice azaldı
    Burada para gırışının iyi olduğu bir hafta görmeliyiz ki
    bu kadar çıkıştan sonra alım geldi diyelim
    rakamsal olarak yukarı devam edebilir
    fakat henüz güvenli noktalarda değiliz

Duhul
    Nov 2018
    İkamet
    Gönüllerde yaşıyorum.
    Gönderi
    7,300
     Alıntı Originally Posted by karar_anı Yazıyı Oku
    şimdiye kadar kimseyi ilgilendirmez diye, onu aldım, bunu sattım, şunu tuttum, öbürünü yuttum, diye bişey yazmadım. ama az önce sıse cam 400 milyonluk yatırım haberi düşünce, sevinçten yavrum benim kemik diye bileğimi öpmüşüm

tabii bu arada sürekli sol gösterdiğim ortaya çıktı ama olsun... sanki sözleşmeli yatırım danışmanımıyız. ortaya kitabın ortasından yazıyoruz işte...
    Ne yatırımı? Şişe sayfasında konuşan yok ...

Alıntı Originally Posted by dimitris Yazıyı Oku
    Ne yatırımı? Şişe sayfasında konuşan yok ...
    Şişecam, Yenişehir düzcam üretim tesisine yaklaşık 400 milyon lira yatırım yaptı
    Şişecam Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Prof. Dr. Ahmet Kırman, "Altıncı fırınımızı bugün ateşleyerek devreye aldık" dedi.
    __________________________________________________ ___________________________
    neyse, sanki alın satın der gibi dillendirmeyelim. heyecanla yazdık geçti ve ben unuttum. ayrıca haberi sağır sultan bile duydu...
    “İyi kararlar tecrübe sayesinde alınır. Tecrübe ise, kötü kararlar sayesinde kazanılır.” Will Rogers

hani gülmekten gözlerim yaşardı derlerya...

https://www.youtube.com/watch?v=xG86V9GtAT0

6. Mehmet Şimşek’in geri gelmesini istiyor ve bekliyoruz.

Putin'in bir Katil olduğuna inanıp inanmadığı sorulduğunda,
    ABD Başkanı Joe Biden İnanıyorum diye yanıt verdi.
    Biden, Putin'in ABD seçimlerine müdahale ettiği için bedel ödeyeceğini söyledi (17 mart)

Ukrayna Cumhurbaşkanı Volodymyr Zelensky 117/2021 sayılı Kararnameyi (24 Mart)'ta imzaladığında,
    esasen Rusya'ya karşı bir savaş ilan etmişti..

Ve tabii ki Ukrayna Cumhurbaşkanı Volodymyr Zelensky,
    Beyaz Saray tarafından kendisine yeşil ışık yakılmasaydı 117/2021 Sayılı Kararnameyi asla imzalamazdı.

Ruslar tam anlamıyla bir işgal başlatırsa Ukraynalılar tamamen yenilecek ve ABD ve NATO'dan müdahale etmelerini isteyecekler.(1 Nisan) (acaba?)

Bu Biden yönetimi ile Kremlin arasında bir satranç oyunudur ve yanlış bir hareket bizi 3. Dünya Savaşına sürükleyebilir. (M.Snyder)

8. [QUOTE=muhteberu;5282099]borsada gece seansları mı başladı bir çok hisseye dever kesici gelmiş kap.da hayırdır..

Şimdi şöyle SPK haberlerini takip ediyorsanız SPK araştırma yaptı Bistteki son sert düşüşte açığa satışları , satışa aracılık eden aracı kurumları incelediler çok ilginç sonuçlar çıktı neredeyse usulsüz , yetkisiz yönetmeliğe tamamen aykırı açığa satış yapan aracı kurumların neredeyse tamamı yabancı , yada yabancı müşterisi ağırlıklı aracı kurumlar.Bunlara uyarı şeklinde bayaaaaaaaaaaa yüksek ceza kestiler 26 milyon tl mi ne tam hatırlamıyorum ve not düşülmüş tekrarı halindeki aracı kurumların faaliyetlerin durdurulacağı , yetki belgelerinin iptal edileceği uyarısı yapılmış , gördünüz cuma nasıl sakindi piyasa ben ilk defa SPK dan böyle bir hareket çalışma gördüm tebrik ederim.Her şey yönetmelik , hak hukuk , yetki çerçevesinde olmalı , yabancı aracı kurumlar bu konuda oldukça şımarmıştı yani sert şekilde ayar çekildi iyi oldu umarım SPK aynı şekilde çalışmalarına devam eder.Bence bu gelişme BİST için piyasamız için güzel bir gelişme.
    FAİZLE ALIŞVERİŞ YAPANIN , FAİZLE YATIP KALKANIN BURNU B.....K DAN KURTULMAZ.

Sayfa 743/1001 İlkİlk ... 243643693733741742743744745753793843 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •