Şişecam, Yenişehir düzcam üretim tesisine yaklaşık 400 milyon lira yatırım yaptı
Şişecam Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Prof. Dr. Ahmet Kırman, "Altıncı fırınımızı bugün ateşleyerek devreye aldık" dedi.
__________________________________________________ ___________________________
neyse, sanki alın satın der gibi dillendirmeyelim. heyecanla yazdık geçti ve ben unuttum. ayrıca haberi sağır sultan bile duydu...
“İyi kararlar tecrübe sayesinde alınır. Tecrübe ise, kötü kararlar sayesinde kazanılır.” Will Rogers
hani gülmekten gözlerim yaşardı derlerya...
https://www.youtube.com/watch?v=xG86V9GtAT0
Mehmet Şimşek’in geri gelmesini istiyor ve bekliyoruz.
Putin'in bir Katil olduğuna inanıp inanmadığı sorulduğunda,
ABD Başkanı Joe Biden İnanıyorum diye yanıt verdi.
Biden, Putin'in ABD seçimlerine müdahale ettiği için bedel ödeyeceğini söyledi (17 mart)
Ukrayna Cumhurbaşkanı Volodymyr Zelensky 117/2021 sayılı Kararnameyi (24 Mart)'ta imzaladığında,
esasen Rusya'ya karşı bir savaş ilan etmişti..
Ve tabii ki Ukrayna Cumhurbaşkanı Volodymyr Zelensky,
Beyaz Saray tarafından kendisine yeşil ışık yakılmasaydı 117/2021 Sayılı Kararnameyi asla imzalamazdı.
Ruslar tam anlamıyla bir işgal başlatırsa Ukraynalılar tamamen yenilecek ve ABD ve NATO'dan müdahale etmelerini isteyecekler.(1 Nisan) (acaba?)
Bu Biden yönetimi ile Kremlin arasında bir satranç oyunudur ve yanlış bir hareket bizi 3. Dünya Savaşına sürükleyebilir. (M.Snyder)
[QUOTE=muhteberu;5282099]borsada gece seansları mı başladı bir çok hisseye dever kesici gelmiş kap.da hayırdır..
Şimdi şöyle SPK haberlerini takip ediyorsanız SPK araştırma yaptı Bistteki son sert düşüşte açığa satışları , satışa aracılık eden aracı kurumları incelediler çok ilginç sonuçlar çıktı neredeyse usulsüz , yetkisiz yönetmeliğe tamamen aykırı açığa satış yapan aracı kurumların neredeyse tamamı yabancı , yada yabancı müşterisi ağırlıklı aracı kurumlar.Bunlara uyarı şeklinde bayaaaaaaaaaaa yüksek ceza kestiler 26 milyon tl mi ne tam hatırlamıyorum ve not düşülmüş tekrarı halindeki aracı kurumların faaliyetlerin durdurulacağı , yetki belgelerinin iptal edileceği uyarısı yapılmış , gördünüz cuma nasıl sakindi piyasa ben ilk defa SPK dan böyle bir hareket çalışma gördüm tebrik ederim.Her şey yönetmelik , hak hukuk , yetki çerçevesinde olmalı , yabancı aracı kurumlar bu konuda oldukça şımarmıştı yani sert şekilde ayar çekildi iyi oldu umarım SPK aynı şekilde çalışmalarına devam eder.Bence bu gelişme BİST için piyasamız için güzel bir gelişme.
FAİZLE ALIŞVERİŞ YAPANIN , FAİZLE YATIP KALKANIN BURNU B.....K DAN KURTULMAZ.
Yer İmleri