Sayfa 746/1001 İlkİlk ... 246646696736744745746747748756796846 ... SonSon
Arama sonucu : 8002 madde; 5,961 - 5,968 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI III ( & Mevduat faizi karşılığı oranları)

Duhul
    Feb 2019
    İkamet
    Emmiden hakiki yalanlar
    Gönderi
    7,825
     Alıntı Originally Posted by NewsTR Yazıyı Oku
    Düzeltme günleri yani borsa eksi olduğunda alış emri girmek tabiki valörlü olduğu için daha iyi.

Alıcılar gelmeye devam ettikçe soluksuz çıkacak görünüyor ama bitiş yeri olacak mutlaka ya bir haber yada satıcılar önünü kesecek.
    Bu stratejinizi Webster üstad değerlendirsin, bana pek uygun gelmedi.
    Üstadımız daha iyi yorum yapacaktır.
    Öğrenmek iyidir arkadaşım öğrenelim beraberce.
    Selamlar. Burada yazmış olduğum bilgi, yorum ve düşünceler tavsiye ve yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Webster üstad nerede diye sormayın, işte burada: https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=45203

2.  Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    Ah fatih ah
    Bugun alan kazanir diye dun elli defa yazdim demi....uzuldum senin adina
    Ben 160K alım vermiştim sonra ne olduysa panikledim elimdekileri de verdim. Sağlık olsun üstad..tecrübe edindik

3.  Alıntı Originally Posted by NewsTR Yazıyı Oku
    Kendisi İyice saçmalıyor artık dün alım girdim kendim bile, 117 ters bir durumda düzeltme sonudur diye ayrıca dün ufak düzeltme oldu burada yazılan şeylere göre hareket etmeyin kim yazarsa yazsın kendiniz karar verin.
    sizin yorumunuza göre bir hamle yapmadım...ben kendim panikledim sizin bir suçunuz yok rahat olun ltfn

4.  Alıntı Originally Posted by mrfatih Yazıyı Oku
    sizin yorumunuza göre bir hamle yapmadım...ben kendim panikledim sizin bir suçunuz yok rahat olun ltfn
    Biliyorum hocam ancak diğer saçmalayan kişi sanki öyle bir hava veriyor görüyorsunuz

5. borsanın %1 lerde bu kadar sabit beklemesi normal mi tamam haber bekliyor ama gelecek haber de borsa için öyle ya da böyle iyi haber olacak...neden tedirgin bekliyor onu anlamadım. faiz indirmezse yani pas geçerse borsa da satış mı olur ya da hangi durumda satış olma ihtimali var ki ben öyle bir ihtimal görmüyorum açıkcası

6. Gençler yarın düzeltme gelir mi

7. Son alisi da girdim, marj sebebiyle biraz harclik kalacak tabi, toplam tcd oranim %96.75 oldu

Alıntı Originally Posted by YapraksızYonca Yazıyı Oku
    Son alisi da girdim, marj sebebiyle biraz harclik kalacak tabi, toplam tcd oranim %96.75 oldu
    Bende bi yüzde 50 cıkayımmı diye düşünüyorum.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Sayfa 746/1001 İlkİlk ... 246646696736744745746747748756796846 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •