Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay: "Finansal serbestiye aykırı bir uygulamanın gündemimizde olması mümkün değildir; olmayacaktır."
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay: "Finansal serbestiye aykırı bir uygulamanın gündemimizde olması mümkün değildir; olmayacaktır."
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
yoo analizde sorun yok..
tuncer de ED ile 7 hedefi vermişti.. patates oldu.. sorun olmadı.. dinleyen 50% fakirleşti okadar.
temelle uyuyorsa her yol bağdat.
mesela egedük 17.xx tepe dedi, 22oldu geçti helal olsun derim..
ben 14.5 üstü fişi çektim..
bundan sonra
merkezín 13.75 tahmini gelir mi onu düşünürüm.. 309usd
yada tospanın 50 günlüğe gidip dokunur mu ?*ay sonu?
ama bunu YEM diye satıyorlarsa...
Zehirlenir o hayvan.. dalga teorisi kasmaya gerek yok.
sonucu bilinen şeyin deneyi olmaz. demosu olur
Son düzenleme : Zaf.Dogu; 17-12-2021 saat: 22:57.
Borsa sistemi yine düşüşe geçmiş zarar yazmışız,önce zarar,sonra kar peşinden yine zarar,kafam karıştı,ama dipten aldıklarım duruyor onlar beklesin,Sistemin iyice kafası karışsın diye aldıklarımın %25 kısımına satış yazdım tepe altından,emirlerime baktım hala geçerli...Yahu 1992 yılından beri borsadayım böyle saçmalık görmedim
![]()
O bu degilde A dan Z ye yetkili yetkisiz tum memur sendikalarini Allah a havale ediyorum. İki yakaniz bir araya gelmesin.
Bugun ortaligi ayaga kaldirmayacaksaniz ne vakit yapacaksiniz?
Biiyorum o sendikalarin iki uc doktor maasi alan etkisiz yetkili sahislarindan da burayi okuyanlar var.
Tarih sizide yazacak. Utanir misiniz bilmem ama cok hayir duasi aldiginiz kesin.
Nasılda köpürüyorlar.. Helal olsun...
Yani EWA bilmeyen biriyle bunları konuşmak zor, ama samimiyete inanıyorsanız şöyle;
Sn Şengöz'e EWA hangi piyasada çalışır diye sorsanız, spot piyasada çalışır, kaldıraçlı piyasalarda çalışmaz (kurallı), paritelerde kullanmak yanıltır der, ama USDTRY EWA analizi yapar.
Tek senaryo bu mu, başka alternatif yok mu deseniz, yooo var tabi der, ve sayar şöyle olabilir, az bi ihtimal de böyle olabilir der, ama analizi ortaya koyarken alternatifleri işaretlemez, bunu zayıflık sayar, illa böyle olacak demeye getirir.
Bu ekol takıntılıdır biraz, onlara göre piyasayı haberleri takip etmeye gerek yoktur, her şey fiyatın içindedir, sadece fiyatlara bakılarak her şey ön görülebilir.
Oysa doğrusu şudur, ED patladığı an, 10.40 da, şunu demesi gerekir, tabi önceden de bu alternatif senaryoyu farklı renklerle işaretlemesi gerekir grafiğine, arkadaşlar bu senaryo iptal diğer senaryo gelişiyor, burası bir itki, minmum hedefi de şimdilik 13 görünüyor...filan...ama o öyle yapmıyor, alternatifleri sorulunca söylese de takip etmiyor, senaryo geçişlerini ifade etmiyor, 2018 de de aynısı oldu.
Hülasa, bu bir teknik, yaklaşım, zaten klasik teknik analiz bunun içinde, tüm formasyonlar, sizin kanallar ve çeşitleri, harmonikler de buradan türeme, bolinger de var, rsi, macd, EMA, TEMA, DEMA, EWA OSC, Bar pattern, sortino ratio, hepsi içinde zaten, zaman analizi de içinde..
İsteyen kullansın, isteyen kullanmasın...bütün dünya kullanıyor...
Neyse, buralarda bir zirve olabilir ama son zirve olmaz, eksik bir dalga daha kalır geriye...çok az düzelttiği için, ben de tırstım geri alamam diye son dalgaya oynayacağım, full dolardayım. Yani dipten kalkan yapı 3 lü, bi şekilde 5 e tamamlamalı...YTD
Yer İmleri