Sayfa 747/1003 İlkİlk ... 247647697737745746747748749757797847 ... SonSon
Arama sonucu : 8020 madde; 5,969 - 5,976 arası.

Konu: Viop XXXVI

1. Ben o gün de eleştitiyordum

Bugün o günün işlerine talip olan muhalefeti de eleştiriyorum

Senin gibi takım tutmuyorum disk

2.  Alıntı Originally Posted by MKA55 Yazıyı Oku
    Dolar nasıl düşer?

1. Ermeni Soykırımı yaptığımız tüm dünyaya ilan edilip mağdurlarla helalleştiğimiz zaman
    2. PKK’nın talepleri olan öz yönetim özerklik vs verilecek, PKK Batının değil bizim kara gücümüz ilan edilerek helalleştiğimiz zaman
    3. Kıbrıs’ta KKTC’nin üstüne soğuk su içilip Akıncı’nın Kıbrıs Cumhuriyetinin bir muhtarı olup Rumlarla helalleştiğimiz zaman
    4. Mustafa Kemal’in ezip yok ettiği feodal ve işbirlikçilerle helalleştiğimiz zaman
    5. S-400’leri millet bahçelerinin oyuncağı yaparak meclisi bombalayan zavallı askerlerle helalleştiğimiz zaman
    6. Montröyü çöpe atıp Putinle helalleştiğimiz zaman
    7. Elimizdeki sondaj gemilerini haliçe bağlayıp fener patriği ile helalleştiğimiz zaman

Var mı bi troleybüs benimle iddiaya girip HELALLEŞECEK?
    Öyle düşmez kanka(artık her ne arıyorsan)...

Şöyle düşer;

1. Devleti yönetenler devleti söğüşleme aracı olarak görülmemesiyke

2. Devletin liyakatlı insanlar tarafından yönetilmesiyle

3. Serbest ekonominin devlet tarafından servestliğinin yitip birilerine(yandaşa) kıyaklar geçilip özel sektörün rekabetle evrilmesinin önüne geçilmesiyle

4. Tüm bunların olmasının önündeki en büyük engel olan cahil halkın aydınlığa kavuşması ve çıkarcı yandaşların(bu da sen oluyorsun sanırım) ülkesinin çıkarlarını 3-5 kuruşa satmayacak kadar milliyetçi olmasıyla

Dolar nasıl düşer sorusunun cevabı çok basit ve nettir aslında. Arzı fazla olan malın fiyatı düşer. Sadece siyasetin hoşuna gitmez cevap.

Cevap: Sen üretim yapıp yurt dışından aldığından daha fazlasını dışarıya satarsan ülkeye akın akın döviz girer ve dolar ucuzlar.

4.  Alıntı Originally Posted by discretus Yazıyı Oku
    siyasal islam ve bop-abd işbirliği net bir gerçektir..suriye felaketi bu işbirliği neticesinde oldu
    Bu işbirliğinin ürünleri gül ve çınar yaprakları şimdi has adamlarınız oldu disk

hahahaa.. yüz defa yanlış yapmış kandırılmış adamı hala destekliyor bu idraksiz tipler.. abd bu zihniyetin röntgenini çekti her şekilde bunları kullanıyor.. haberleri yok zavallıların.. liderlerinin konuşmalarını dinlesen zaten felaketin boyutu ortada..
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

6.  Alıntı Originally Posted by Ohac Yazıyı Oku
    Öyle düşmez kanka(artık her ne arıyorsan)...

Şöyle düşer;

1. Devleti yönetenler devleti söğüşleme aracı olarak görülmemesiyke

2. Devletin liyakatlı insanlar tarafından yönetilmesiyle

3. Serbest ekonominin devlet tarafından servestliğinin yitip birilerine(yandaşa) kıyaklar geçilip özel sektörün rekabetle evrilmesinin önüne geçilmesiyle

4. Tüm bunların olmasının önündeki en büyük engel olan cahil halkın aydınlığa kavuşması ve çıkarcı yandaşların(bu da sen oluyorsun sanırım) ülkesinin çıkarlarını 3-5 kuruşa satmayacak kadar milliyetçi olmasıyla
    Sen şimdi dürüst namuslu biri gelse Batı yukarıdakiler önüne koymayacak mı diyorsun caho?

7. İktidar değişsin bir platform koyacam mallar için kafası basmazsa orada telef olsun. Bu devirde kedi köpek karga bile aklını kullanırken bunlar eskir diye kullanmaya teşebbüs etmiyor mallar

8. Caho bu şey üüüle bi hal aldı ki, komple tüm ülkedeki koltukları değiştirsen düşmez artık. Mk55 arkadaşın haklılık yanı mevcut, paramız da Atatürk resmi olduğu içün eziyor dış minnaklar
    Hamdım Piştim Yandım

Sayfa 747/1003 İlkİlk ... 247647697737745746747748749757797847 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •