-
Arkadaşlar patron hisse satmıyor. Siz neyin derdine düştünüz. Daha öncede 1,11seviyesini test etti 1.30 kadar çıktı. Kapatma filan yok bildiğim kadarıyla kar bile açıkladılar. Demirören hükümete destek verdikçe reklamlar tabikide gazeteye dönecek. Danışıklı dövüş belkide bugün patronlar lotları topladı kim biliyor toplamadığını pazartesi yükselir bence. Yeter artık olumsuz şeyler yazmayın. Milleti satmaya yönlendirmeyi. Arkadaşlar siz kendi kararınızı verin. Ben bir lot bile satmam bayram sonrası yükselecek gibi geliyor bana. Ytd.
-

Originally Posted by
Iron-i
Ekledim. Rica ederim.
Sn iron-i ozelden mesaj iletedim benim numaram da 537 304 88 66 eklerseniz sevinirim.
3 senedir satis haberini bekleyipte böylesi rezil bir olayla karsilasmak asiri moral bozucu. Sabahtan beri agzima geleni sayiyorum
Sn. Erhan eksik ve hatalı bilgi paylasiyorsunuz. TME satis öncesi tasfiye oldu ve zararlari bilanco ya yansıtıldı. Matbaadan vazgecilebilir. Gelecek dijital de ama su konuda haklisiniz bu haramzadelerin gazeteleri okunmaz benim için çöp hükmündedir artık Ytd.
Discovery cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
-
-
Cimere yazalim arkadaslar ihmal etmeyin
-
Madem boyle bir teblig madden var uygulayacaksin spk
-
arkadaşlar size burdan yardımcı olmaya çalışıyorum ama buna bile tahammül edmeyen var yaşanmış örnek verip süreci anlatıyorum anladığı gibi anlıyor bazıları.
1.şirketin sermaye ihtiyacı ve mali durumunun gerekçe gösterilerek muafiyet kabul edilmiş ancak gerek spk.gerekse borsa istanbulca herhangi bir uyarı bulunmadığını da dava dilekçenizde belirtin.
2.spk.şirketleri ile ilgili mevzuata hakim avukat sayısı sınırlı seçimde dikkatli olun
3.yurütmeyi durdurma talebinizi mutlaka isteyin
sağlıkla kalın
-
Sayın cinali ,teşekkür ederiz,bizi yalnız bırakmadığınız için.
SM-G955F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Akıl,adama sermayedir.
-

Originally Posted by
Iron-i
Ekleyeceğim arkadaşlar.
05056155084 teşekkürler
SM-G965F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri