Sayfa 748/1003 İlkİlk ... 248648698738746747748749750758798848 ... SonSon
Arama sonucu : 8020 madde; 5,977 - 5,984 arası.

Konu: Viop XXXVI

abd desteği inanılmaz akape nin işbaşına gelmesinde.. bu bilinen bir gerçek ama bu idraksiz tipler saklamaya çalışıyor.. abd çok büyük emek sarfetti ve başta tutmak içinde ciddi mesai harcadı.. hala mr erdoğan ın en mutlu yer biden'la görüştüğü zamanlar..
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

veya "dostum trump" .. farketmiyor.. abd başkanı kim olursa..
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

3. Doları düşürmenin üç şartı var. 1-Üretim 2- hukuki güvenlik ve bağımsız ve tarafsız işleyen bir yargı sistemi ve adalet 3-Keyfilikten uzak, kurallara bağlı ve dürüst yönetim

4.  Alıntı Originally Posted by kelebekx Yazıyı Oku
    Doları düşürmenin üç şartı var. 1-Üretim 2- hukuki güvenlik ve bağımsız ve tarafsız işleyen bir yargı sistemi ve adalet 3-Keyfilikten uzak, kurallara bağlı ve dürüst yönetim
    Birde kafası çalışan adama. Sonra kitabı tersten yazıyor kimse okuyamıyor

5.  Alıntı Originally Posted by MKA55 Yazıyı Oku
    Sen şimdi dürüst namuslu biri gelse Batı yukarıdakiler önüne koymayacak mı diyorsun caho?
    Batıyla ilgisi yok diyorum,

Dışarıdan meyve almaya gerek yok diyorum,

Bizim evdeki meyve bize yeter diyorum,

Ama evdeki meyveyi içten içe yiyen kurtların başını ezelim diyorum,

Sense kurdun başını okşayıp dışardan bize yeni meyve gelsin diye elini açmış dışarı bakıyorsun...

bu ülke bize darbe yapmaya çalıştı.. ama gel gör ki muhabbet süper..mutluluk belli oluyor..

Alıntı Originally Posted by kelebekx Yazıyı Oku
    Doları düşürmenin üç şartı var. 1-Üretim 2- hukuki güvenlik ve bağımsız ve tarafsız işleyen bir yargı sistemi ve adalet 3-Keyfilikten uzak, kurallara bağlı ve dürüst yönetim
    Hukuk falan hikaye hocam. Çin'de Güney Kore'de müthiş demokratik bir sistem ve hukuksal yapı mı var? Adamlar çatır çatır üretiyor dışarıya satıyor. Üretim üretim üretim

8.  Alıntı Originally Posted by discretus Yazıyı Oku
    sen ikile.. viop başlığında normalde yazmayan bir provakatörsün.. tam bağımsız Türkiye özgür bireylerle olur, senin gibi aklını kiraya verenlerle değil..
    Viop biraz tabii teknik bi olay...

Ama temel de şart...

Olaylara temelsiz ve bi anarşist olarak baktığın için buradayım disk...

Sayfa 748/1003 İlkİlk ... 248648698738746747748749750758798848 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •