Bugünlerde biri gelsede mal yıksak hissi veriyor, durum bana hiç hoş gelmiyor
O zaman bi soru; yedek akçede kullanılacana göre ülkemizin paraya yine ihtiyacı olursa dış borç almak zorunda kalırsa bu parayı ımf denmi alacak çindenmi, yedek akçeyi yerine nasıl ve nereden koyacak yoksa seçimden sonra büyük zamlar kapıdamı
Kafamda deli sorular dışarda ilkbahar
G3221 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Allah bu bankayı da Cinlileri de ABD yi de tramp İda kahri perişan eylesin nalet olsunlar 5.93 maliyet bu nedir endeks çıkar düşer endeks düşer yine düşer aq kağıdı
SM-N9000Q cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ruhuna fatiha okuduk bu gun
Fırtınada ağaçlar nasıl çatırdar bilirmisin yeğen
Az bile dedin sayın Yeşilyol, ne b.ktan bir kağıda bulaştık böyle. Ocak ayından beri bizi kahretti, 5 aydır sürekli düşüyor, ne yapmak lazım bilemiyorum. Kol keseyim diyorum ama zarar %30 civarı, paranın 3’te 1 gitti. Sabır edeyim diyorum ama kağıdın dibi de yok. Bu kağıdı bilen birisi lütfen akıl versin bize..
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bu hissede olupta karda olan yoktur herhalde.Bırak karı ana paranın yarısından çoğunu kaybettim.Bankaya mail attım cevap yazmadılar henüz.Takasları incelediğimde de çok ciddi bir değişim olmamakla birlikte son 1 haftadır citi'nin ufak ufak mallanması ilginç geldi.Umarım artık düşüşünü tamamlamış olsun da güzel günler görelim.
Evettt
Anketimiz açıldı...
31 Mart seçimlerini pek çok ilde doğru tahmin etmişdi Hisse.Net anketimiz...
Sizlerin katkıları ile gene aynı başarıyı elde edeceğimizi düşünüyorum...
Anketimiz de oy kullanmanız için İstanbul da yaşıyor olmanıza gerek yok
Oy kullanmadan ve sonuçlara bakmadan geçmeyin derim...
https://www.hisse.net/topluluk/showt...53#post3459253
saygılar/başarılar
"Canı kaymak isteyen cebinde manda taşır "
Yer İmleri