Vay ki ne vay üzüldüm þimdi![]()
Vay ki ne vay üzüldüm þimdi![]()
Yazdýklarýmýn hepsi hayal ürünüdür ve asla al sat yada tut tavsiyesi deðildir
Yine yeniden çeliði bizde sertleþtirdiler ama merak etme müçotakis seninde ve sana o bedellileri yaptýranlarýnda sularý ýsýndý volkan patladý ifrazat artýk gün yüzüne çýktý bu çaldýklarýnýzýn hesabýný önce Allah'a sonra kullarýna vereceksiniz...
Son düzenleme : wise stockbroker; 17-12-2021 saat: 18:27.
2000 li yýllarýn krizlerini eleþtirenler ne oldu þimdi ayný þey hatta devasasý deðilmi iyimser farkýnýz nedir bir anlatýn da biz milleti ikna edin.. Hey yavrum heeyyy yalanlarýnýzý yemiyor artýk vatandaþþ..
Son düzenleme : wise stockbroker; 17-12-2021 saat: 19:41.
Körle yatan þaþý kalkarmýþ ...Allah her þeyi bilen ve görendir þüphesiz elbet vardýr bir bildiði .. Siz soyguncularý ona havale ediyorum..
Ýyi durdu bu kargaþada ...biraz daha arttýracaðýz gibi
Saygýlar bol kazançlar
XT1635-02 cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
hakuna matara....memento mori.
Gerçekten yazýk be ya bu ülkeye, bu güzelim insanlara. Yanlýþta inat da inat. E baþkanlýk dedikleri þey böyle her konuda kendini uzman zanneden bir kiþinin dudaklarý arasýnda olursa gelinen bu durum da kaçýnýlmaz olur.
SM-N920C cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Yatýrým Tavsiyesi Deðildir.
Merhaba Syn Laguna,Verdiðiniz bilgiler için çok teþekkür ederim..Uzun senelerdir forum üyesi olduðunuzu,geçmiþ zamanlarda deðiþik topiklerde yorumlarýnýzý okuduðum bildiðim için iyi niyetle hoþ karþýlamak istedim..Hatta bu gün tahtasý kapalý olan borsa dýþýna atýlmýþ bazý þirketlerin hisse topiklerinde de yazdýðýnýzý hatýrlýyorum mesela Lio Yað (LiOYS) gibi ama yanýlmýþ olabilirmde emin deðilim öyle hatýrlýyorum..Selamlar..
[QUOTE=thejackalav.;5689737]Ýyi durdu bu kargaþada ...biraz daha arttýracaðýz gibi
Saygýlar bol kazançlar
XT1635-02 cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi[/QUOTE
Temel beklentilerinizi öðrenebilir miyiz ?
Yer Ýmleri