Sayfa 749/872 İlkİlk ... 249649699739747748749750751759799849 ... SonSon
Arama sonucu : 6974 madde; 5,985 - 5,992 arası.

Konu: BANVT - Banvit

1. arkadaşlar bilanço vakitlerine çok yaklaştık...banvit 10,00 civarlarından başlattığı yükselişini şu anda 16,00 civarlarına kadar sürdürmüştür...bu süreçte %60 lık bir prim yaptı...artık bence karar anına yaklaştık...bence takasları da iyi inceledikten sonra ,tekniği de göz önüne alıp tamam mı devam mı kararı vermemiz gerekiyor...(veya tutacağımız kısmı belirlemek gerekiyor )

hisse sığdır bu doğrudur ...para tekniği de bozar..tahta yapıcı isterse çok da çıkarabilir veya iyi bilanço zaten satın alınmıştı ayağına satış da yapabilir...o yüzden de alternatif bir b ,c ,d planları kurmak gerekiyor...

ben en doğru kararı vermenizi diliyorum...herkese başarılar diliyorum..
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

Daha önce düşüş iyi bir bilancodan sonra gelmişti.

SM-N930F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

3.  Alıntı Originally Posted by ssregitoss Yazıyı Oku
    Daha önce düşüş iyi bir bilancodan sonra gelmişti.

bu speklerde her türlü numara var yani...işte o yüzden de kendinize ait bir planınız olmalı diyorum..herkesin kendi riskini göz önüne alarak davranması gerekiyor...kendi takas ,teknik ve temel bilgilerini devreye koyarak ve hislerini de aktive ederek bir yol belirlemeli...çünkü bazen iyi bilanço beklenti satın alındı denilerek satış amaçlı da kullanılabiliniyor..bu konuda yatırımcının çok dikkatli olması gerekiyor...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

4. son bir haftadır 16,00 civarlarında duraksamış...acaba alış mı yapılıyor yoksa satış mı ?? takasları takip eden dostlar neler görebiliyor acaba ?? takaslar da çok önemli..mallar tek elde toplanıyorsa iyidir ama mal bir çok kuruma satış olarak dağıtılıyorsa kötüdür..

genelde ben takaslara bakmıyorum çünkü bir sürü numara yapılıyor orda...bir hissenin müdavinleri iyi bir takas analizcisi ise az çok ne olduğunu anlayabilir ...

5. Bu yürü artık bea..

Yatırım Önerisi Değildir...

Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    son bir haftadır 16,00 civarlarında duraksamış...acaba alış mı yapılıyor yoksa satış mı ?? takasları takip eden dostlar neler görebiliyor acaba ?? takaslar da çok önemli..mallar tek elde toplanıyorsa iyidir ama mal bir çok kuruma satış olarak dağıtılıyorsa kötüdür..

genelde ben takaslara bakmıyorum çünkü bir sürü numara yapılıyor orda...bir hissenin müdavinleri iyi bir takas analizcisi ise az çok ne olduğunu anlayabilir ...
    iyi bilanco geleceğini herkez biliyor. Herkezin bildiği ile para kazanan var mı ? orası meçhul. Bir cok entegre ureticilerine zam yapıyor. Marjları kurtarmasa asla yapmazlar. Eylul de 2. Zam sözleri var.önemli olan ciro değil kar marjlarında istikrar. Benim calıştığım firma civciv üretimi yetmediği icin dısardan civciv alıyordu . Tanesi 1.7 tl. Simdi damızlıkları artırma kararı aldılar.Bunlar hep ufak anekdotlar.

7. Arkadaslar bigun a101 de tavuk alana bir bedava vardi kampanyada.son kullanma tarihi idi banvitlerin.6 paket kanat 6 paket pirzola aldim.bizimde ciroya bir katkimiz oldu.ama ancak 9 aylikta goreceksiniz :))

8.  Alıntı Originally Posted by ssregitoss Yazıyı Oku
    iyi bilanco geleceğini herkez biliyor. Herkezin bildiği ile para kazanan var mı ? orası meçhul. Bir cok entegre ureticilerine zam yapıyor. Marjları kurtarmasa asla yapmazlar. Eylul de 2. Zam sözleri var.önemli olan ciro değil kar marjlarında istikrar. Benim calıştığım firma civciv üretimi yetmediği icin dısardan civciv alıyordu . Tanesi 1.7 tl. Simdi damızlıkları artırma kararı aldılar.Bunlar hep ufak anekdotlar.

güzel anektodlardır dostum..zaten belli başlı bazı işaretler görüldüğünde az çok neler olacağını bu işin içinde olanlar anlıyor...geçen yılda milyonlarca civciv beselenemediği için ölüme terk ediliyordu..işte o vakit de tavukta arz sıkıntısı çıkacak ve dolayısı ile fiyatlar yükselecek...buda tavuk sektörü için bu yıl iyi geçecek demiştik..

burada hiç kimsenin olmadığı vakitlerde yaklaşık 1-2 ay boyunca hep bu konuları tek başımıza yazdık..

tavuk sektöründe kar marjının korunabilmesi önemlidir...normalda tavuk sektörü bir yıl iyi bir sonraki yıl da kötü sezon geçiriyordu...bakalım bu düzen değişebilecek mi ?? bu konuda ssregitos dostumuz öncü işaretleri verebilir..kendisi bizzat sektörün içindedir..

Sayfa 749/872 İlkİlk ... 249649699739747748749750751759799849 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •