Sayfa 75/651 İlkİlk ... 2565737475767785125175575 ... SonSon
Arama sonucu : 5203 madde; 593 - 600 arası.

Konu: BMEKS - Bimeks Bilgi İşlem ve Dış Ticaret

1. Mynettekilerde şirketi Katara satmış sevinçten uçuyor çuval arıyor para koyacak tanıdığınız fırıncı varmi

2. Bana göre en büyük sıkıntı şirketin sahipsiz olması bazıları bana inanmayacak biliyorum ama bankalardaki lotlar ky ait diye düşünüyorum eğer öyle olmasaydı büyükler şirketi bu duruma dusuremezlerdi bakınız hisseyi yüklü paralarla maniple ediyorlar ama yüklü lotlarla maniple edemiyorlar çünkü ellerinde yeterince lot yok yipte açığa satista olmadığı için büyük lotlarla işlem yapamiyorlar

3. Dün alista 1milyon 800 bin lot alımı son saniye sildiler parayla yapılıyor manuplasyon hiç şunu gormedim milyonlarca lotun satışa koyup son saniye kaldırıldığını hiç gormedim çünkü ellerinde o büyüklükte lot yok

4. Bankalardaki ky ye ait demissinizde, takasda %90 banka gözüküyor.

5. Iste malesef uzuntuyle belirtmek isterim ki sirket ky gibi gözüküyor

6.  Alıntı Originally Posted by servetgdr Yazıyı Oku
    28 mi 😂😂😂 adamlar tavan çekecek alacak kagıt bulamıyom sende ne kadar varsa 30 dan ver bana

SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Aynen...aha müşteri de geldi versene tetikçi.

MI 4W cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7. Adamlar minareyi çalip kılıfı uydurmuş, özkaynaklarda sıkıntı olmadigi için kottan çıkmayacak, bist rakamlara bakar, gidip şube sube ne kadar mal var, faaliyetler ne durumda diye gezecek degil..
    Kottan cıkmadıği sürece problem yok

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Sayfa 75/651 İlkİlk ... 2565737475767785125175575 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •