Mynettekilerde şirketi Katara satmış sevinçten uçuyor çuval arıyor para koyacak tanıdığınız fırıncı varmi
Mynettekilerde şirketi Katara satmış sevinçten uçuyor çuval arıyor para koyacak tanıdığınız fırıncı varmi
Bana göre en büyük sıkıntı şirketin sahipsiz olması bazıları bana inanmayacak biliyorum ama bankalardaki lotlar ky ait diye düşünüyorum eğer öyle olmasaydı büyükler şirketi bu duruma dusuremezlerdi bakınız hisseyi yüklü paralarla maniple ediyorlar ama yüklü lotlarla maniple edemiyorlar çünkü ellerinde yeterince lot yok yipte açığa satista olmadığı için büyük lotlarla işlem yapamiyorlar
Dün alista 1milyon 800 bin lot alımı son saniye sildiler parayla yapılıyor manuplasyon hiç şunu gormedim milyonlarca lotun satışa koyup son saniye kaldırıldığını hiç gormedim çünkü ellerinde o büyüklükte lot yok
Bankalardaki ky ye ait demissinizde, takasda %90 banka gözüküyor.
Iste malesef uzuntuyle belirtmek isterim ki sirket ky gibi gözüküyor
Aynen...aha müşteri de geldi versene tetikçi.
MI 4W cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Adamlar minareyi çalip kılıfı uydurmuş, özkaynaklarda sıkıntı olmadigi için kottan çıkmayacak, bist rakamlara bakar, gidip şube sube ne kadar mal var, faaliyetler ne durumda diye gezecek degil..
Kottan cıkmadıği sürece problem yok
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Yer İmleri