düşünmüyorum ama fiyat başladı diyor gibi..(2. seçimim)
pozisyon biası..
pazara kafam hala dumanlı olursa stoplarım..
boşuna zaman kaybı boşuna puan kaybı...
ayılık kanda yok.. olmuyor sa olmuyordur.
nalet accayipte güzel yerde.
tam çökmelik. kıyamıyorum... kaçacak hissediyorum da.(14+ gelir)
![]()
Memento mori
Dönüş sinyalini beklemek lazım demiştim.
Şimdi EWA da şöyle oluyor sinyaller, hedef fiyat seviyesine gelir de bir zirve tanımlayabilirsen, dönüşte şöyle sinyal kovalayacaksın.
Dün en son grafikte itkiselleşmek üzere dedim, ama itkiselleşmedi olmadı yani...
Eğer itkiselleşseydi, ilk 5 liyi çizdi tanımladık, döndü 2 yi tekrar düzeltti, 1 i geçerken short açılıyor ve 1 in %100 üne kadar takip ediliyor. Yani ya daha büyük bir itki çiziyor, ya da A-B-C yaptı C=%100xA yaptı.
Dolayısıyla bi de bunun stoplosu var, bir 5 li çizdiyse stoploss şöyle en tepe ilk başlangıç stoploss çünkü 5 liyse ve netse, bu önceki expanding flatın zirveden gelen son düşüş 5 li bacağı olabilir onu yukarı geçiyordur, düşüş 5 lisi değildir yani.
Mesela itkiselleşmedi, inadına üçlü kaldı dün geceden bu yana...şu an ne yapıyor tam belli de değil..ED mi çiziyor..o minik net beşlide bir kapanmayan dalga daha vardı da onu mu çiziyor...Zirvelerde kritik yerlerden oluyor böyle anomaliler, ama mesafece hala kurtarıyor uzatan 1 li itki olma hikayesi..
Yok cart diye iyice uzatırsa, işte o bahsettiğim, 1-2, 1-2, 1-2 imiş meğerse başlangıç dalgaları olur...
Kaçtım doktor
![]()
Eyy mudiyisss, sen kimsin yaaa
Kıskanç dış güçler.
Başarılarımızı çekemiyorlar tabi.
İhracat rekorları kırıyoruz.
Birisi bana bunun fotoshop oldugunu soylesin bu ne ya?
https://eksisozluk.com/ayder-yaylasi...2933?a=popular
Yer İmleri