Arkadaslar, ÜLKER su an Türkiye'deki sanayi sirketleri hangi sıkıntıları yaşıyorsa birebir onları yaşıyor.
Enflasyon muhasebesi ve kurun sabit tutulması nedenli ihracat bacağı nedeniyle kar marjları daralıyor, maliyet enflasyon kadar artarken ciro bir o kadar artamıyor, hatta azalıyor görünüyor.
Düşen alım gücü kaynaklı hacimlerde zorluk yasarken, rekabet kaynaklı fiyat almayı geciktirdiginden de karlılık baskısı yaşıyor.
Fakat şirkette makro bir problem aramaya gerek yok. Bırada ft2 gibi arkadaşlar ö*üz altında buzağı arıyorlar sürekli. Şirket borcunu ödüyor, profesyonel bir yönetim kadrosu da geldi yakın dönemde.
Eğer TR'de piyasadaki işlerin toparlayacağına inanıyorsanız Ülker'de de toparlayacaktır. İnanmıyorsanız o zaman neden TR borsasında yatırım yapıyorsunuz derler adama.
Son dönemde, beklenti yaygarası yapıldı ve beklenti altı gelince blok kurumsal satışa konu oldu ÜLKER. Fonlar ve yabancı blok çıkış yapıyor, alım gelince satılıyor. Bu nedenle kafasını kaldıramadı.
Ek olarak, uzundur ÜLKER tutanlar, Bist30 beklentisi ve iyi bilanço yaygarasıyla, malı yukarıdan fonlara ve yabancıya dağıttılar.
Bu noktada içerdeyseniz bir yerde yataya sarması ve mal toplanması beklenir. Yabancı da makro göstergeler toparlanınca yeniden gelecektir.
Buradaki soru, ÜLKER'de hikaye nedir? Bana sorarsanız hikaye borçlarını ödemesi olmaya devam edecek. Uçup kaçan bir büyüme hikaye olmasını beklemiyorum. Bu da fiyata ne zaman yansır onu tartışalım.
yahu sende harca senin elini tutanmı var
anca eleştir hiç bir çaba gayret yok bişeyler yapmaya çalışanıda aşağı çekme işi
sende git goodyer yazfinansal tablo faaliyet raporlarına bak görüşünü açıkla
elini tutanmı var
adam sonuçta araştırıyor zaman emek harcıyor saygı duyulması gerekir
sende araştır senide alkışlayalım
Bu Ulkerin hicmi iyi tarafi yok !....
Neden bir günde şunlar iyi demiyor ???
Hisse 70 den 188 e gitti , o sürede bile 1 tane olumlu yorumu yok...
Garip bir sekilde zarar ustune zarar aciklayan Goody yede olumsuz bisey yazdigi yok...
Musterimi topluyorki !!!
SM-N770F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bakalım bu sefer M.Ulker şapkadan tavşan ı çıkaracak yoksa güvercin mi
Yer İmleri