şimdi mesele şu bütün hisselerde düşüş var çoğu düzeltecektir kendini ya ditaş ne yapacak onlar düşmeden önceki yerlerine gelirken bu hisse yerinde mi kalacak yoksa yukarımı çıkacak.
şimdi mesele şu bütün hisselerde düşüş var çoğu düzeltecektir kendini ya ditaş ne yapacak onlar düşmeden önceki yerlerine gelirken bu hisse yerinde mi kalacak yoksa yukarımı çıkacak.
yazdıklarım "keşke benim olsa" anlamı taşır yatırım tavsiyesi değildir.
Ditaş hızlı düşer,geç toparlanır adamı uyuz eder
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
sığ hisselerde düşüş çok sert oldu alan olmayınca haliyle... umarım çıkışı da rahat olur, talep olursa tabi...
ditaş yine top 10 da kendini gösteriyor düşen hisse sıralamasında 7. sırada a.q gururumuz![]()
Sürüüüüüüünnnnnn ******** DİTAŞ
ya biz? bizde sürüneceğiz.
bilançolara baktım ilk çeyrek 1.955.188 gelen kar esas faaliyetlerden diğer gelirler kısmında 1.927.195 den kaynaklı görünüyor. İkinci çeyrekte bu rakam 520.103 e inmiş karda 413.013 olmuş. Esas faaliyetlerden diğer gelirler kısmında kur farkından kaynaklı gelir ocak-Haziran'da 1.821.609 görünüyor, Nisan-Haziran'da 223.074 görünüyor. İlk çeyrekteki kar ile ikinci çeyrek karı farkı burdan kaynaklıdır. 31 Martta parite 1.06 30 Haziran'da 1.14 Anlaşılan parite düşük iken Ditaş için daha iyi ben tam tersi sanıyordum
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Ülen ditaş hemide alçak sürün bir alayı sahtekar dolmuş bu şirkette işleri güçleri yalan dolan AYDIN DOĞAN.....
Yer İmleri