Bozkurt reisim hünkârıma güvendik o müneccim ile bişiler yiyip içmiş adam dedik. O küresinde gerçeği görür dedik. O yanlış yapmaz anektarları vermez kutuyu elletmez dedik. Düştüğümüz hale bak
Bozkurt reisim hünkârıma güvendik o müneccim ile bişiler yiyip içmiş adam dedik. O küresinde gerçeği görür dedik. O yanlış yapmaz anektarları vermez kutuyu elletmez dedik. Düştüğümüz hale bak
Her seferinde olumlu bir haberle desteklerler çıkışı.Ama ne hikmettir ki hisse elindeyken o haber asla düşmez.Adese de elimde öyle çok yüksek bir miktar yoktu.Ben 1.93 den sattığımdan beri hemen her gün tavan.
Ben durumu şöyle açıklıyorum;
Hisse %90 topluysa maksimum %50
%95 topluysa maksimum %100 o da seneler sonra
%99,9 topluysa roket oğlu roket
Oranlar farazidir.Anlatmak istediğim anlaşılmıştır.Sonra herkes elimde dursaydı diye kafasından elindeki o zamanki miktarı ve bugünkü fiyatı çarpar ve hülyalara dalar .Vay be der en sonunda.İşte borsa bu ilüzyondan ibarettir.
Sliding Doors (1998)
https://www.youtube.com/watch?v=Da-Mizk86AE
Yatırım uzmanı değilim .Aracı kurumlarda bolca uzman ve uzman görüşleri var.
10441 den short demiş grafik ve halen o durumda şuana kadar 130 puan şorttan para kazandırırmış. son zamanlarda gördüğüm en net kazanç veren şort sinyali olmuş. halen de o pozisyonda ama hafiften dönme çabası başladı gibi, bu kısım net değil henüz, sadece bir çaba var
Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...
uzay gayet iyi durumda.. dünya açısından durum sıkınntılı... insanlık boka batmış![]()
Yer İmleri