Sayfa 751/761 İlkİlk ... 251651701741749750751752753 ... SonSon
Arama sonucu : 6085 madde; 6,001 - 6,008 arası.

Konu: Viop LXV

1. Bozkurt reisim hünkârıma güvendik o müneccim ile bişiler yiyip içmiş adam dedik. O küresinde gerçeği görür dedik. O yanlış yapmaz anektarları vermez kutuyu elletmez dedik. Düştüğümüz hale bak

2.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Bozkurt reisim hünkârıma güvendik o müneccim ile bişiler yiyip içmiş adam dedik. O küresinde gerçeği görür dedik. O yanlış yapmaz anektarları vermez kutuyu elletmez dedik. Düştüğümüz hale bak
    Dayucuğum iki kişilik afrika biletin duruyormu, valizleri hazırlayalım
    Hamdım Piştim Yandım

Alıntı Originally Posted by Bear_Bull Yazıyı Oku
    bam bam bam

longuna short
    shorttuna short

iki fiyat aralığına sıkıştır prim al

fiyat aralık dışına çıkar ve ben poz ayarlayamazsam, sigortacı olarak kaza yapan poz.ların tazminatını ödeyip gümleyebiliyorum.
    bu vade iyi geçti sanırım... yüzün gülüyor bear abi

4.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Dayucuğum iki kişilik afrika biletin duruyormu, valizleri hazırlayalım
    Sekiz filmi için mi turistik ziyaret için mi gideceğiz. Sekiz filmi için gideceksek hem burda hem orada nasıl olacak dermanım kalmaz benim. Sen rekor deneyeceğim dersen gideriz bilet hazır

5.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Bistte giden kaatta poz. da durmak çok zor, herif her türlü silkeliyor.
    Sonrada vay kaat 2 tlden 9 tlye gitti kimse söylemiyor, bağri 6 tl iken deseydinizde alsaydık muhabbeti yapılır.
    Örnek bahriyeli abinin adese si
    Halbukisi durum öyle göründüğü gibi değil
    Sen 6 tl den alsaydın kaat 9 tlye çıkmaz 5 tlye düşerdi
    Demek istediğim olay şu, kaat sende yoksa uzaya kadar çıkabilü.
    Her seferinde olumlu bir haberle desteklerler çıkışı.Ama ne hikmettir ki hisse elindeyken o haber asla düşmez.Adese de elimde öyle çok yüksek bir miktar yoktu.Ben 1.93 den sattığımdan beri hemen her gün tavan.

Ben durumu şöyle açıklıyorum;

Hisse %90 topluysa maksimum %50
    %95 topluysa maksimum %100 o da seneler sonra
    %99,9 topluysa roket oğlu roket

Oranlar farazidir.Anlatmak istediğim anlaşılmıştır.Sonra herkes elimde dursaydı diye kafasından elindeki o zamanki miktarı ve bugünkü fiyatı çarpar ve hülyalara dalar .Vay be der en sonunda.İşte borsa bu ilüzyondan ibarettir.

6.  Alıntı Originally Posted by TEK Yazıyı Oku
    Geçmiş olsun abi. Hiç canını sıkma. Hayat devam ediyor, sınırsız kesişimden birini ve bize en yarayışlısını yaşıyoruz. Şiirim size gelsin.

KARŞI KALDIRIM

Karşı kaldırımdan yürüseydim nasıl olurdum acaba
    Ama insana ikinci bir şans tanınmıyordu hayatta
    Sliding Doors (1998)
    https://www.youtube.com/watch?v=Da-Mizk86AE
    Yatırım uzmanı değilim .Aracı kurumlarda bolca uzman ve uzman görüşleri var.

7. 10441 den short demiş grafik ve halen o durumda şuana kadar 130 puan şorttan para kazandırırmış. son zamanlarda gördüğüm en net kazanç veren şort sinyali olmuş. halen de o pozisyonda ama hafiften dönme çabası başladı gibi, bu kısım net değil henüz, sadece bir çaba var
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

uzay gayet iyi durumda.. dünya açısından durum sıkınntılı... insanlık boka batmış

Sayfa 751/761 İlkİlk ... 251651701741749750751752753 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •