nede övünürlerdi türkiye artık eski türkiye değil,artık piyasalar ıvır zıvır şeylerden etkilenmez diye, ama görüldiki bir papaz bizi batırabiliyormuş ayni papaz, zirvede yaptırabiliyormuş, bunların bu masallarını unutmuştuk değilmi, hatırlatayım istedim
Ben bu işten pek anlamıyorum ama takım tutar gibi USD'ci, TL'ci olanlarıda anlamıyorum. Seviyesi fark etmez 3 - 4 rakamlardan alan 6.50 ve üzeri satan buralardan veya altından tekrar alacak kim varsa tebrik ederim işte öngörü budur. Şu anda psikolojik olarak USD büyük darbe aldı bence dahada zayıflayabilir zaten yapılmak istenen o piyasadan çıkmak isteyenin gidip 6 - 7 li rakamlardan mı USD alıp kol gibi zararla çıkacağını sandınız. Şimdi USD öldü kral TL mantığı ile ucuza daha ucuza ürkütmeden alacaklar USD' leri yollarına bakacaklar.
Valla normal zamanlar olsa reis şimdi gördünüz dış mihrakları ne hale soktuk,dolarlarını şeettik falan diye meydandaydı.Arkadaşlar bu güçlü TL aslında kendi rızamızla giydiğimiz bir deli gömleği ne avrupa ne çin ne abd kimse parası değerlensin istemiyor.Biz kendi isteğimizle iyi bir şeymiş gibi güçlü tl istiyoruz.Resmen akıl tutulması ya neyse.
Nooldu şimdi?
5,5tl doğru fiyat mı, burada CariFazla mı verecekmişiz?
Yer İmleri