Bakan Albayrak: "Türkiye'nin kuru 'şu veya bu demek' bence doğru değil. Ben hep şunu ifade etmeye çalışıyorum; Türk Lirası rekabetçi bir kur olmalı"
Bakan Albayrak: "Türkiye'nin kuru 'şu veya bu demek' bence doğru değil. Ben hep şunu ifade etmeye çalışıyorum; Türk Lirası rekabetçi bir kur olmalı"
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Tcmb: 35,2 milyar türk lirası kâr payı avans tutarının, 5,3 milyar türk lirası ihtiyat akçesinin hissedarlara dağıtımına başlanmıştır
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Erdoğan: "(CHP'nin FETÖ'nün siyasi ayağı önergesi) AK Parti'de, MHP'de bu tür adamlar mı var, haydi ispatla. İspatlayamıyorsan demek ki bunlar sende."
Idlib'den yeni göç dalgası // erdoğan: Bize 30 km yaklaştılar, orada barakalar yapacağız
fetö'nün siyasi ayağı" polemiği // erdoğan: Chp tbmm'nin üzerine yıkmak istiyor,bedelini ödeyecek
Rabobank: Petrol fiyatları artar ise Türkiye faiz indirimlerini durdurabilir
google'da problem mi var ?
Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!
Yer İmleri