Originally Posted by
*Bozkurt
Sabahtan buraya ilk mesajımdı, aklıma gelmedi değil
Zaten aklıma gelen başıma geliyor.
Neyise
Onun için değil de sindoma abi abka için eğer dediğin gibi adadan ayrıldıysa ben bu cezaya karşıyım çünkü her konuda farklı düşünceler muhalefet her zaman doğruları bulmaya ve kaliteyi ortaya çıkarmaya vesile olur.
Çine köpek ithal edelim dedi diye müebbet hapis cezası, kusura bakmayında siyasi bir cezaya maruz kaldığını düşünürüm. Forum yönetimi objektif bakış açısı ile herkese eşit haklarla yönetmeli, burda da yandaşlık var demektir.
yine yanlış anlamışın apka nın adaya veda edip etmediği belli değil kuralllar değişmediyse 10-15 sene önce öyleydi ufak cezalar verilirdi.2 gün huzur bozmaya devam edersen haftalık verilmeye başlar 10 gün üzeri çıkmaya başlarsan uzun cezalar ve adaya veda başlardı.Apka geçen tuzlukçu tokatçının ortalığı karıştırmasıyla burada çıkan ağız dalaşından 10 gün yedi olay nerden çıktı tuzlukçu tokatlı bir arkadaşa özelden ağır küfür etmiş emlak da tehdit edip yiğenlerini göndermiş , yanlış hatırlamıyorsam küfürlü asap da yazmış öyle birşeyler yazıldı burada o olaylar burada muhataplar tarafından konuşulurken apka zıpladı o ara cezayı yedi 10 günlük.
yani köpek olayında ne oldu bilmiyorum ama onu uyardım arka sayfada 10 günlük cezadan yeni çıktın dikkat et diye dinlemedi şimdi bozkurt özelden ailene küfür edilmesi hoş birşey mi veya seni birisinin tehdit etmesi bunu vıop ta kazandığını fakirlere veriyorum diyen lavuk yapmış.Şimdi yönetim burada ne yapsın adam olmazsa oda yakında adaya veda eder .
Olay bu adaya veda edip etmediği belli değil herkesin burada bir ceza alma hakkı vardı eskiden değiştimi sistem bilmiyorum.
BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
Yer İmleri