Sayfa 754/981 İlkİlk ... 254654704744752753754755756764804854 ... SonSon
Arama sonucu : 7844 madde; 6,025 - 6,032 arası.

Konu: Viop LVIII

Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Forum olarak imza toplayıp müebbet cezayı hafifletici cezaya değiştirelim.
    İdam daha uygun değil mi?
    Ortalık, hayvanları öldürmek için yarışan islamcı belediyelerle dolu..

Her gün katliam resimleri görmekten,
    İnsanlığımızdan utanır hale geldik..

Yaradanın da bu işi yapanlara cezası bu dünyada olmalı..

Görmeliyiz..

Dinin, inancın, önemi kalmayacak yoksa?
    Bu insanlara dur diyecek, bu dünyada kimse kalmadı, gücümüz yetmiyor..

Tanrının müdahalesi olmalı, olabilir

geçiş garantili köprü ve hastanelere yılda 162 milyar tele ödeyecekmişiz.

bu işlerde 37 firma varmış

32 si zarar açıklamış

hem deveyi hamudu ile götür... hemde vergi verme

oh ne ala memleket la

BOZGURT DAYUDA burada petkimden kıymalı pide parası çıkarmaya çalışıyor

git bi yere sende bi hastane yap... itele devlete

Alıntı Originally Posted by keremalkm Yazıyı Oku
    İdam daha uygun değil mi?
    Ortalık, hayvanları öldürmek için yarışan islamcı belediyelerle dolu..

Her gün katliam resimleri görmekten,
    İnsanlığımızdan utanır hale geldik..

Yaradanın da bu işi yapanlara cezası bu dünyada olmalı..

Görmeliyiz..

Dinin, inancın, önemi kalmayacak yoksa?
    Bu insanlara dur diyecek, bu dünyada kimse kalmadı, gücümüz yetmiyor..

Tanrının müdahalesi olmalı, olabilir
    Kur'an a göre cezalar hem dünya da hem de ahirette var... İnsanımız neden kendi dilinizde Kur'an i okumaz.....adamlar her şeyden anlıyor iş Allah'ın kitabına gelince maalesef okumuyor...ben anlamam diyor....

4.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Sabahtan buraya ilk mesajımdı, aklıma gelmedi değil
    Zaten aklıma gelen başıma geliyor.
    Neyise
    Onun için değil de sindoma abi abka için eğer dediğin gibi adadan ayrıldıysa ben bu cezaya karşıyım çünkü her konuda farklı düşünceler muhalefet her zaman doğruları bulmaya ve kaliteyi ortaya çıkarmaya vesile olur.
    Çine köpek ithal edelim dedi diye müebbet hapis cezası, kusura bakmayında siyasi bir cezaya maruz kaldığını düşünürüm. Forum yönetimi objektif bakış açısı ile herkese eşit haklarla yönetmeli, burda da yandaşlık var demektir.
    yine yanlış anlamışın apka nın adaya veda edip etmediği belli değil kuralllar değişmediyse 10-15 sene önce öyleydi ufak cezalar verilirdi.2 gün huzur bozmaya devam edersen haftalık verilmeye başlar 10 gün üzeri çıkmaya başlarsan uzun cezalar ve adaya veda başlardı.Apka geçen tuzlukçu tokatçının ortalığı karıştırmasıyla burada çıkan ağız dalaşından 10 gün yedi olay nerden çıktı tuzlukçu tokatlı bir arkadaşa özelden ağır küfür etmiş emlak da tehdit edip yiğenlerini göndermiş , yanlış hatırlamıyorsam küfürlü asap da yazmış öyle birşeyler yazıldı burada o olaylar burada muhataplar tarafından konuşulurken apka zıpladı o ara cezayı yedi 10 günlük.
    yani köpek olayında ne oldu bilmiyorum ama onu uyardım arka sayfada 10 günlük cezadan yeni çıktın dikkat et diye dinlemedi şimdi bozkurt özelden ailene küfür edilmesi hoş birşey mi veya seni birisinin tehdit etmesi bunu vıop ta kazandığını fakirlere veriyorum diyen lavuk yapmış.Şimdi yönetim burada ne yapsın adam olmazsa oda yakında adaya veda eder .
    Olay bu adaya veda edip etmediği belli değil herkesin burada bir ceza alma hakkı vardı eskiden değiştimi sistem bilmiyorum.
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

5.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    apkoş tamam sen en iyi yorumcusun , en iyi şemşiyeyi kullanıyorsun, bu piyasa senden sorulur daha ne yazayım bak harbiden ceza alıcan katlıyor aynı suçtan yatarsan hadi git kendi köşene bulaşma bana
    bozkurt ayın 13 de uyarmışım bana bulaşma diye yoksa tikime bana ne der geçerim ogun ne oldysa yine ceza almış
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

6. Expired: Özel
    Sürekli Kural İhlali

Bozkurt bu uyarı cezaların yükseleceğini gösterir.
    büyük ihtimal bu uyarıyı bir önceki cezada aldı uymadı 2. ceza gelmiş büyük ihtimal.
    olay mahalinde ne yaşandı medvig bilir zaten cezası bittiğinde alıntılıyor ne yaptığı ile ilgili.
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

Alıntı Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazıyı Oku
    Kur'an a göre cezalar hem dünya da hem de ahirette var... İnsanımız neden kendi dilinizde Kur'an i okumaz.....adamlar her şeyden anlıyor iş Allah'ın kitabına gelince maalesef okumuyor...ben anlamam diyor....
    Kötü insanlar tarafından yönetiliyorsunuz...dese TAnrı..
    Bunu da hak ettiniz, çoğunluğunuz kalben,vicdanen de kötü, kıldığınız namazlar ve tuttuğunuz oruçlar da kabul edilmeyecektir...

Bu sebeple itirazınız, yalvarmanız,dua etmeniz,Benden yardım istemeniz boşa çıkacaktır..diyebilir.. (Yahudilere dediği gibi)

Buna verilecek cevap yok..

Çoğunluk maalesef kötü ...

Kanun çıkıyor, çıkaran AKP..katliamın kanununu yazan..
    Ama uygulayan,hayvanları katleden aramızda yaşayan belki selam verdiğimiz kişiler..

uygulamayabilirsin,itiraz edersin, vicadanım bunu uygun değil,dinen olmaz dersin..

Ama yapmıyorsun..!

Gelelim kötülere..Bu dünyada ceza gördüğüne dair yaşadığım zaman diliminde örnekler görmedim,desem yeri var..

Ama ahirette var..! Geçmiş olsun.. Ben burada göremedikten sonra ADALETii. öbür tarafta beni ilgilendirmez..

süresiz değildir herhalde cezası
    kim dedi süresiz diye
    nasıl olsa başka nikle geliniyor
    o yüzden ben süresz cezaya karşıım
    cezalı iken başka nikle gelene 2 kat ceza vermek daha mantıklı
    yaptırımı olmayınca bir süre sonra yniden geliniyor nasıl olsa
    en azından bildiğimiz göz aşinalığı olan nick
    bu k,mdi diye uğraşmayız
    bir halt olacağı yok.

Sayfa 754/981 İlkİlk ... 254654704744752753754755756764804854 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri