Sayfa 755/1001 İlkİlk ... 255655705745753754755756757765805855 ... SonSon
Arama sonucu : 8004 madde; 6,033 - 6,040 arası.

Konu: Viop - XXIV

yabancı takası: %50 altına düşmüş yine

2. Gandhi döneminde Budistler ve Müslümanlar arasında savaşa varan hadiseler var. İnsanlar birbirlerini katlediyorlar.

Bir Hindu, Gandhi'yi ziyaret etmiş. Müslümanların eşini, çocuklarını, kardeşlerini öldürdüğünü, kimsesi kalmadığını söylemiş.

Müslümanlara karşı kin ve nefret dolu olduğunu, bu kin ve nefret yüzünden yemek yiyemez, su içemez, uyuyamaz halde olduğunu, ne yapması gerektiğini sormuş.

Gandhi, Müslümanların da başına daha felaket olayların geldiğini, pek çok Müslüman çocuğun kimsesiz, yardıma muhtaç kaldığını söylemiş. Hindu'nun içinde bulunduğu durumdan kurtulabilmesi için bir Müslüman çocuğu evlat edinmesini, ona merhamet göstermesini ama kesinlikle bu çocuğu bir Müslüman olarak yetiştirmesini tavsiye etmiş.
    @erefefik

3.  Alıntı Originally Posted by MaRToNiKi Yazıyı Oku
    Teknik analiz ve piyasadaki son durumlar için bir tavsiye..

Bugün saat 14:00'te EkoTürk Tv'de Selçuk Gönenç'leri (nam-ı diğer XtraderX) izleyin.
    Selçuk efendiyi yanlışlarından dolayı uyarıda bulununca afra tafra beni twitterden çareyi engelleyerek bulmuş egolu insanlardan ben hoşlanmam ...
    bazen yanlışa da doğru demek gerekir mi?

4. enerjiler kıpraşıyor

5.  Alıntı Originally Posted by MaRToNiKi Yazıyı Oku
    Retro görünümlü hoparlör (Marshall Killburn) . Marshall kalitesini ses ile uğraşanlar bilir. Bardağın arkasında görünün hoparlörün sağ tarafta diğer eşi stereo) var. 2 set hoparlör Sennheiser harici ses kartı üzerinden Mac'e bağlı. Her iki sette bluetooth özelliği var.

Bazen soldaki ekranı Mac'ten ayırıp Apple TV'yi açıyorum. IPTV'den kanalları veya Youtube, Netflixi Amazon Prime için kullanıyorum. Apple TV bluetooth ile Marshall'a bağlı.
    bana çok uzak şeyler.

6. yunanistan başbakanı: Türkiye ile deniz yetki alanları hakkında derhal istikşafi görüşmelere başlamaya hazırız

7. Dünden beri bir dolandırıcılık olayı ile uğraşıyorum bu yüzden dikkat edilmesi için burada paylaşımda bulunucam.
    Dolandırıcılar instagram ve facebook üzerinden arkadaşlarınızdan bir tanesini hesabını hekliyor , dolandırıcılar sizinle en sevdiğiniz veya arkadaşınız olarak yazışmaya başlıyor , dünde bu şekilde bir olay eşim yaşadı bayan arkadaşı bir işe girdiğini orada hediye çekilişi olduğunu tanıdıklarına yiyecek yardımı falan diyip lınk göndermeler , hesap isteyip çeki verilen hesaba aktarma ile bir düzenek kuruluyor siz sadece o ara tanıdığınız kişi ile konuştuğunuzu düşünüyorsunuz sonuç olarak gönderilen satın alma linkleri gelip doğrulama kodunu bizden isted
    ler o doğrulama kodu verildiğinde pupg gibi oyunları oynamak için alış verişler yapılıyor bu operatör üzerinden yapılan alış verişler.Ayrıca hediye çeki aktarımı yapıcaz diyip tabi siz o ara dostunuz arkadaşınızla konuştuğunuzu düşünerek hesap numaranızı verdiğinizde sıkıntı daha büyük oluyor , dün anlattığım bu şekilde insanlar dolandırıldı , dikkat edin bu şahıslar facebook ve ınstagram hesaplarında diğer bilgilerede ulaştığı söyleniyor.

8.  Alıntı Originally Posted by emregunes Yazıyı Oku
    yunanistan başbakanı: Türkiye ile deniz yetki alanları hakkında derhal istikşafi görüşmelere başlamaya hazırız
    satranç oynuyorlar bence.
    peşinden oruçreisi jilet yapmanız kaydu şartuylan diye bir haber gelebilir.
    Yatırım tavsiyesi değildir.

Sayfa 755/1001 İlkİlk ... 255655705745753754755756757765805855 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •